panter
חבר משקיען
- מעורבות
- 39
- נקודות
- 48
אם תשים מקור נורמלי שישקף לך את החיבור בין ההגברה לרמקול זה בהחלט מספיק. אחכ תוכל לשים מקור עםלא אני מחשיב. זה הבסיס פשוט. מקור - הגברה - רמקול. בלעדי אחד מהם אין לך צליל. גם אם ההגברה פיקס ןהרמקול פיקס והמקור לא טוב תשמע את זה. ואפילו אני הולך צעד אחד קדימה ושם את המקור לפני כולם. הוא המקור - המקור - משם הכל מתחיל.
התאמה אופטימלית. אגב לפני הכל אקוסטיקה אם כבר..
מה בדיוק לא הבנת ומה לא בסדר להביע דעתי? שמעתי תוצאות של קרמיים בתערוכה וכתבתי התרשמותי.קופץ כשכותבים שטויות.
שים לב שלא כתבתי דבר על כך שאייל לא אהב את הצליל של הקרמים. עובדה, קראתי, הגבתי לו ולא התייחסתי לעניין הקרמים. לא ישרת קו עם אייל כלל - הוספת על דבריו טענה אחת שבינה לבין המציאות אין הרבה קשר. להגיד ״סביר״ על רמקול קרמי זה כמו להגיד ״וואו״ על מערכת מיקרו. עם זאת, בכמה מגזינים נחשבים בהם סיקרו את התערוכה (השנה ובשנים קודמות), האיזופון (קרמי) בשילוב ה-avm קיבל ממייקל פרמר, יונתן ולין ורוברט הארלי לוי ציון מאוד גבוה. כך גם האסטלון והטידל בשנים קודמות והשנה. המרטן החדש קיבל בסטריאופליי המון מחמאות. אז כמה ישראלים (רוב? - לא בטוח) חובבי הרומנטיקה העדיפו קרטונים ומנורות? סבבה. אין לזה משמעות של ממש.
לטעמי התוצאות היותר טובות בחדרים הללו היו סבירות ולא יותר. אתה יכול להאמין למי שאתה רוצה ולקרוא איזה מגזין
שבא לך. מתחת לכל הכתבים הללו יש תעשייה שמגלגלת הרבה כסף ואני אומר לך שאני באופן אישי לוקח אותם בערבון מאוד מוגבל..אתה מזכיר לי את הרמקול הקרמי הקודם שקנית על עיוור ולקחת אותו בגלל המצאות של "כתבים מהוללים"
חשבתי שמאז החכמת בעניין הזה..אגב בשנים קודמות הטידל נתן תוצאות יותר מרשימות מהתוצאה של השנה, שוב הכל יחסי.
תאמין לי שלאנשים שמדגימים את הרמקולים הללו יש מספיק זמן ויכולת לבחון סוגי הגברה. מה לעשות שלא לכולם יש כישרון להוציא סאונד ולא כל חברה שמייצרת רמקול שקוף ומפונק בסוף מצליחה לבנות רמקול מנצח..ככל שהרמקולים יותר שקופים ומפונקים כך יותר קשה להציג אותם בתערוכה. הורנים הם בגזרה הזו.
מי קבע שצריך להשתמש רק בקרטון ולא להוסיף חומרים נוספים? הקרטון הוא הבסיס וכל חברה בונה את הדרייבר בתצורה שהיא חושבת שישמע ויתן את התוצאות הטובות ביותר. אמרתי לך שאנחנו כבר לא בשנות ה 70..מעודכן מאוד. שוחחתי עם כמה ששמעו את הרמקול הזה ושמעתי כמה וכמה רמקולים מבוססי יחידות קרטון מודרנים. עם אמיר טען את מה שאני טוען. ואם הרמקול הזה הוא ״קרטון״ עם תרכובות לא מקרטון אז הוא לא קרטון. ולגבי האינפורמציה מהנציג. מה רצית שיגיד לך?
הנציג בחדר נתן לי אינפורמציה בסיסית ולא גילה לי סודות אטום.