Munich Hi-End Show 2016

yeuda27

חבר משקיען
מעורבות
361
נקודות
63
בימים האחרונים אני מרגיש פה כאילו שוררים כאן רק ילדים בני הטיפש עשרה.
יותר מדיי התנגחויות אחד בשני, כל הזמן מחפשים איפה האחר כתב מילה לא במקום בכדי לדפוק אותו,יותר מדיי עקיצות,חוסר כבוד וחוסר פרגון.
לאן הגענו.?? תנו כבר להינות מהעיקר.
כל אחד כאן אוהב משהו אחר וזה מה שמיוחד,כל העולמות טובים. אם כולנו היינו מחוברים לאותו סאונד,אותו מקור אז כנראה שלא היה מקום לפורום הזה.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
יותר מדיי התנגחויות אחד בשני, כל הזמן מחפשים איפה האחר כתב מילה לא במקום בכדי לדפוק אותו,יותר מדיי עקיצות,חוסר כבוד וחוסר פרגון.
כל אחד כאן אוהב משהו אחר וזה מה שמיוחד,כל העולמות טובים. אם כולנו היינו מחוברים לאותו סאונד,אותו מקור אז כנראה שלא היה מקום לפורום הזה.
בדיוק הפוך, אם אין בסיס לנקודת יחס ברורה ומוסכמת, אין אפשרות לדיון או ויכוח.
כשלכל אחד יש את נקודת הייחוס שלו וה"טעם" שלו - על מה אפשר לדון?
מקסימום לספר חוויות אישיות.
ד"א, מבחינתי כשאדם רציני כותב לאנשים רציניים, הוא לא זורק סיסמאות, מכתיר לעצמו כתרים שלא קיימים, או סותר את עצמו תוך מספר שורות.
הבנתי כבר שגם אתה אוהב להשמש בססמאות כגון אילו המצוטטות פה.
זה בסדר, אענה בסגנונך - זה לא הטעם שלי.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113

מחזק את דבריך :בעד:

רוזי, היות ובבני אדם עסקינן, תמיד ישאר העניין של טעם האישי כפי שעינך רואות. בוודאי שאפשר לדבר על נקודות יחוס או על טכנולוגיות כאלו ואחרות, אבל כפי שראינו, אפילו ממקרה של תערוכה, לא בטוח שהעדויות כאן מחזקות משהו ספציפי אחד.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
רק הערה אחת של היסטוריה : במקרה הראשון אכן לא נאמר "מנשקי המזוזות" אלא "מנשקי הקמעות", ובמקרה השני אכן נאמר "המצביעים הערבים נעים ( או באים, לא ממש ברור ) בכמויות אדירות לקלפי". אלא שבעוד במקרה הראשון, זה של הסמולנים, מדובר בהבדל של שמים וארץ, בשני לא ממש, הרוח הרעה שרירה בשתי הוורסיות.

שחרר אותי מפוליטיקה.

הבנת למה התכוונתי למרות הפרשנות?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
חשוב שיהיה דיון. אני לא מסכים עם המונח "איכות זה עניין של טעם" משום שאיכות היא אינה עניין של טעם. יש איכותי ויש פחות. גם באודיו. ועל זה רבותי, אם לא נהפוך לדיון, אין זכות קיום לפורום.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
מחזק את דבריך :בעד:

רוזי, היות ובבני אדם עסקינן, תמיד ישאר העניין של טעם האישי כפי שעינך רואות. בוודאי שאפשר לדבר על נקודות יחוס או על טכנולוגיות כאלו ואחרות, אבל כפי שראינו, אפילו ממקרה של תערוכה, לא בטוח שהעדויות כאן מחזקות משהו ספציפי אחד.
הטעם צריך לצאת מתוך נקודת ייחוס אחת מוסכמת, אחרת הטעם האישי של כל אחד הופך להיות נקודת הייחוס.
כמו שנמר כתב, אם אין הסכמה מהי אייכות ומהן נכון (וזה לא חיב להיות מדוייק ב 5 ספרות אחרי הנקודה),
אזי על מה הדיון?

yeuda27

חבר משקיען
מעורבות
361
נקודות
63
בדיוק הפוך, אם אין בסיס לנקודת יחס ברורה ומוסכמת, אין אפשרות לדיון או ויכוח.
כשלכל אחד יש את נקודת הייחוס שלו וה"טעם" שלו - על מה אפשר לדון?
מקסימום לספר חוויות אישיות.
ד"א, מבחינתי כשאדם רציני כותב לאנשים רציניים, הוא לא זורק סיסמאות, מכתיר לעצמו כתרים שלא קיימים, או סותר את עצמו תוך מספר שורות.
הבנתי כבר שגם אתה אוהב להשמש בססמאות כגון אילו המצוטטות פה.
זה בסדר, אענה בסגנונך - זה לא הטעם שלי.

רוזי- עוד מעט אתה סוגר 10 שנים של ותק באתר הזה. ככה לא מתנהל אדם בעל ניסיון.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
רוזי- עוד מעט אתה סוגר 10 שנים של ותק באתר הזה. ככה לא מתנהל אדם בעל ניסיון.
למה אתה חושב כך?
מהניסיון שלי, דרך הכתיבה שלי לא מביאה לי בדרך כלל מחיאות כפיים או לייקים.
לצערי / שמחתי, הדיעות והעקרונות שלי לא השתנו על אף הניסיון שלי.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
רוזי. במקרה הזה יהודה רק מחפש להוריד את האש.
הוא, אני ואתה חושבים מאוד דומה בקשר לטענות.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
רוזי. במקרה הזה יהודה רק מחפש להוריד את האש.
הוא, אני ואתה חושבים מאוד דומה בקשר לטענות.
נמר, אני לא חושב שדיון על מהו החומר הכי טוב לרמקולים, הוא כזה שצריך להביא ל"אש".
כאשר מכניסים לדיון שמות של רמקולים - זה מה שמביא את האש.
יש לי רמקול קרמי, ואני ממש לא נעלב או מרגיש נפגע אם מישהו לא חושב שרמקולים קרמיים עושים לו את זה.
(כמו שיהודה כתב - לפני 10 שנים כנראה הייתי מתעצבן...)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור