exupgh12
חבר משקיען
- מעורבות
- 3,078
- נקודות
- 113
כשאתה רושם את הדברים לעיל ובאותה נשימה אתה רושם למתן (#870) תזכורת: איכות טכנולוגית נמדדת במדדים טכנולוגיים, בעיקר מדידות, ולא לפי שמיעה. ובנוסף במהלך השרשור טענת לעליונות דיגיטל כי במדדים טכניים הוא נמדד טוב יותר ביחס לאנלוג - נדמה שאתה מציג טענות סותרות בנוגע לקשר בין הדברים ללא הסבר או ניסיון ליישב ביניהן.יואו, אתה שוב לא קולט! וואו!!
כל אדם עם IQ מעל זה של קוף היה מבין מזה שאני לא בוחר מה לשמוע על פי תוצאות מדידות. אבל אתה מצליח, בכישרון רב, לא להבין כלום מכלום.
- כמה פעמים כתבתי, אפילו בשרשור הזה, שאין מתאם בין עדיפות טכנולוגית לבין מה שמעדיפים בשמיעה? לפעמים אפילו מתאם הפוך?
- כמה פעמים כתבתי, אפילו בשרשור הזה, שאני אוהב ויניל, למרות שהוא נחות טכנולוגית לאין ערוך מדיגיטל?
- כמה פעמים כתבתי בעבר שאין מתאם בין מה שמפרסמים כ-specs של ציוד לבין מה ששומעים?
זו גם דוגמה לזה שאתה מנסה לחפור מתחת לאדמה דברים שיוכיחו לכאורה שמה שאני חושב/עושה אינו הגיוני, בדיוק כפי שעשית לאחרונה עם מישהו אחר, בחוסר הצלחה מוחץ. אתה רק מוכיח ומדגים שוב ושוב את מגבלותיך.
- טענה : אין הוכחה לקשר בין פרמטרים טכניים לאיכות צליל.
- טענה : ייתכן קשר הפוך בין פרמטרים טכניים לאיכות צליל (בהתבסס על העדפה של ויניל).
- טענה איכות צליל נמדדת במדדים טכניים, לא לפי העדפה אישית.
- טענה הטענה שהועלתה מספר פעמים היא שאין קשר בין העדפה טכנית להעדפה בשמיעה.
כשאת אומרת "לא", למה את מתכוונת?
למה את מתכוונת, כשאת אומרת "לא"?
האם ה"לא" הוא "לא" - ובאמת
אולי הוא רק "אולי, אך לא כעת",
או שה"לא" הוא רק "עוד לא"
אולי הוא "או", אולי הוא "בוא".......