רמקולים חדשים לוילסון אודיו SabrinaX

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
המילים המדוייקות שלו : "הסקלה איבו הוא לא רמקול שמתחרה עם ה DAW - הוא מתחרה עם האלקסיה" , "אצלי בחדר, הסקאלה מנצח בקלות את DAW", זה בנאדם עם המון נסיון והמון אהבה לתחום (בנוסף להרבה יכולת כלכלית..), היה לו DAW, היה לו SACALA EVO ואח"כ מגנפאן גדול ולבסוף הוא רכש ALEXIA 2.
אגב, הוא גם חושב שה-DAW רמקול אדיר.

תודה רבה שלימדת את כולם למי יש גימור יותר טוב וגם אילו רמקולים משאירים אבק ולמי.. :rolleyes:

אני לא "מתהדר" בשום דבר ובטח שלא קונה שום דבר בקלילות :נגד:, על כל שקל אני עובד לא פחות ממך. גם לא כ"כ מעניין אותי מה אתה אוהב ומה נשמע לך טוב..

אתה הרי מכיר את כולם, הכי טוב מכולם,יודע מה אלו אוהבים ומה אלו אוהבים, מי חושב מה..
אין ספק ! אתה ממש מתת האל לאנושות :כל-הכבוד:

אהה.. ושכחתי, כמובן שיש לך הכי גדול והכי נכון והכי הכל.. הלוא אתה האורים והתומים של האודיו בארץ..

על כל הברברת, ההתנשאות והקשקושים שלך לאורך השנים אני מצליח לדלג אבל על הגסות רוח שלך - ותן לי לגלות לך משהו : אתה לא עמך ולא קליל ולא בת-ימי, אתה פשוט גס רוח ! על זה לא קל לעבור.
מישהו פה ממורמר...

Adiel

אוהב את התחום
מעורבות
52
נקודות
28
היי
מה לא אהבת ב DAW ?
שואל מסקרנות נטו.
אם בא לך לשתף.

וזה בסדר שלא אוהבים.
חלילה לא ביקורת.
איתי,
הוא התכוון שבהתחלה לא אהב ואחרי הברייק אין הרמקול הפתיע לטובה.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,609
נקודות
113
צודק
משום מה חשבתי אחרת.
תודה.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
לא יודע למה העניין הגיע לפוקאל...אבל ווילסונים ששמעתי עם ציוד טוב מסביב כיאה לרמקול כזה,נשמעו לי פשוט טוב.תמיד אפשר לקחת ניואנס ולהפוך אותו לפיל.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
נ.ב
לא יודע סדרות נמוכות של פוקאל.אבל הפוקאל ששמעתי אצל רותי ויותר גבוהים אכן רמקולים טובים.גם למג'יקו ישנם סדרות נמוכות שלא מדגדגות את הגבוהות אז מה זה אומר בדיוק? אני טוען שמג'יקו רמקולים מצויינים.

נערך לאחרונה ב:

soler

אוהב את התחום
מעורבות
128
נקודות
43
נ.ב
לא יודע סדרו נמוכות של פוקאל.אבל הפוקאל ששמעתי אצל רותי ויותר גבוהים אכן רמקולים טובים.גם למג'יקו ישנם סדרות נמוכות שלא מדגדגות את הגבוהותאז מה זה אומר בדיוק? אני טוען שמג'יקו רמקולים מצויינים.
ואני מבקש להרחיב את הטיעון שלך :
רמקול טוב הוא רמקול טוב ! ויש הרבה כאלו מהרבה חברות - כל אחד לפי מה שהוא אוהב.

yarino

אוהב את התחום
מעורבות
102
נקודות
43
רמקול טוב הוא רמקול טוב ! ויש הרבה כאלו מהרבה חברות - כל אחד לפי מה שהוא אוהב.

או...עכשיו אתה עינייני.

כמעט שמכרתי את הרמקולים :)

נערך לאחרונה ב:

ronensud

חבר משקיען
מעורבות
737
נקודות
113
המדברים בלשון הרע על ציוד אודיו שיש לאחרים, בעצם מכריזים שבחירת הציוד
הייתה לא נכונה, וגם מפרטים את הסיבות,
זו פגיעה ישירה בבעל הציוד והוויכח מעיניני הופך לאישי אין אפשרות אחרת, הציוד הזה
מייצג אותו, זה להגיד בצורה סמויה
שהוא לא יוצלח.
איזו תפיסת עולם מעוותת ופתטית.
תנחומיי.

yarino

אוהב את התחום
מעורבות
102
נקודות
43
Soler

היית פחות ענייני כי כתבת דברים שלא היו קשורים למה שנכתב ע"י רן לגבי הבריליום.

זה שפוקאל ייצרו דרייברים לחברות אחרות עדיין לא מעמיד אותם בראש הפירמידה של יצרניות הרמקולים.

כתבתי שכבר חשבתי למכור את הווילסון שלי ולרכוש פוקאל...זה היה כמובן בהומור.

soler

אוהב את התחום
מעורבות
128
נקודות
43
היית פחות ענייני כי כתבת דברים שלא היו קשורים למה שנכתב ע"י רן לגבי הבריליום.
לא ידעתי שאתה הוא זה שמחליט מה עינייני ומה לא.
אתה נוהג לחלק ציונים לכל פוסט ? יתכן שפיספסתי..
אנסה בפעם הבאה לשלוח לך את הפוסט לפני, תתן לי ציון לפני שאשלח. אגב, גם זה בהומור..

זה שפוקאל ייצרו דרייברים לחברות אחרות עדיין לא מעמיד אותם בראש הפירמידה של יצרניות הרמקולים.
מעולם לא טענתי דבר כזה רק ציינתי עובדה, בלי לתת פרשנות ! לא יודע למה זה מפריע לך.
אבל עכשיו שאתה מציין את זה אז לפחות זה שם אותם ברמה גבוהה בייצור דרייברים ?

כתבתי שכבר חשבתי למכור את הווילסון שלי ולרכוש פוקאל...זה היה כמובן בהומור.
עכשיו הבנתי.
אגב, איזה ציון ההערה הזו מקבלת מבחינת "עינייניות" ?

yarino

אוהב את התחום
מעורבות
102
נקודות
43
אני חייב להודות שבציטוטים ובזלזול לאנשים אתה מצטיין.

בוא אני אנסה גם...אנשים שהתארחו אצלך סיפרו שמאוד התאכזבו...מה זה אומר.

תשלח לי טיוטה כדיי שאאשר אותה.

נערך לאחרונה ב:

soler

אוהב את התחום
מעורבות
128
נקודות
43
אני חייב להודות שבציטוטים ובזלזול לאנשים אתה מצטיין.
לגבי הציטוטים, אתה ממש צודק , פעם ראשונה שאני ממש מצטט והאמת הרבה יותר קל להגיב כך :cool:.

לגבי זלזול באנשים אני ממש לא מסכים, אני מכבד כל אדם באשר הוא! (למרות שלפעמים קצת נכשל בביצוע..),
עם סייג אחד בערך: מי שמזלזל/מתנשא/גועלי/חושב שהוא יותר טוב (כאדם) ממני - שיצפה לאותה התנהגות חזרה.

בוא אני אנסה גם...אנשים שהתארחו אצלך סיפרו שמאוד התאכזבו...מה זה אומר.
הייתי אומר שזו תגובה קצת עלובה.
לא ידעתי שאתה גם דובר של אנשים.
מה גם שבודדים האנשים שאני מארח אצלי.. ומה? אין להם שם? פה? הם מעבירים ביקורת דרכך? אגב, הם (THEY) מודעים שאתה מדובב אותם? תן לאנשים לדבר בשם עצמם.
בוא אגלה לך משהו, אני מקבל כל ביקורת (אמיתית, לא רפש) באהבה - אני רואה בכך הזדמנות להשתפר ומברך עליה.

אבל היי, אם בכל זאת תרצה להפוך את זה למשהו אישי - תודיע !
תשלח לי תשובה כדיי שאאשר אותה.
מחכה לאישור..

yarino

אוהב את התחום
מעורבות
102
נקודות
43
שום דבר אישי.

לא דובר של אף אחד,השמות שמורים במערכת :)

מרגיש שמיציתי את הדיון.

לילה טוב

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
801
נקודות
113
הרבה סטיגמות מסתובבות ברשת בלי יותר מידי (או בכלל) גיבוי אובייקטיבי.
אני מכיר את פוקאל שנים רבות, אני מכיר היטב את רוב הרמקולים שלהם (כמו גם רמקולים רבים מחברות שונות, כמו רוב האנשים בפורום) והייתי בעלים של 9 רמקולים שונים מסדרת אוטופיה בנוסף לרמקולים מסדרת אלקטרה וסופרה, וקראתי לאורך השנים כמה קשקושים על "חריפות", איך לומר בעדינות ? אנשים אוהבים לספר סיפורים בלי באמת לחוות את החוויות באמת, כלומר : קשקשנים !.
אגב, לקרוא לבריליום "טוויטר מתכתי" זה כמו לקרוא ליהלום "פחמן בצורה מתומנת" - עובדתית זה נכון אבל לא ממש מתאר את הדבר כפי שהוא.
לא בא לי להיות הסנגור של חברת פוקאל, אני לא מקבל מהם שכר, אבל המציאות שאני מכיר שונה משלך, טוויטר הבריליום הוא הטוויטר שמסוגל לתת הכי הרבה רזולוציה ושכבות על גבי שכבות של אינפורמציה - בלי להגיע לעיוותים כמעט בשום עוצמה שקיימת - יותר מכל טוויטר אחר שקיים בעולם ! וזו הסיבה שוילסון רכשו את הטוויטרים מפוקאל.

אגב, מאיפה הקביעה "מדובר על סדרת הרמקולים המצליחה בעולם By Far ולא בכדי" ? יש לך אסמכתה/נתונים לטענה כזו ? או שזו דעתך/משאלתך?

מצטער אחי, אי אפשר לטעון את הדבר הזה ואז לומר שיש אנשים שיעדיפו את הצליל הישן, מה זה אומר ? שהם לא אוהבים "הרמוני" ? שלא אוהבים "מוזיקלי" ? ולפי איזה קריטריונים יש לוילסון (אגב, כול הרמקולים שלהם ? כל הסדרות, כולם ???) "הדינמיות והדרמה המפורסמים שלהם" ? יצרנים אחרים לא מפורסמים בהם ?

עכשיו זאת עובדה ! אגב גם את הדרייברים שלהם הם הפסיקו למכור לחברות אחרות בערך בשנת 2005,
אלו העובדות ! בלי פרשנות אישית.

שוב, לטעון שזה common knowledge זה פשוט לא רציני. לפי איזה מדד אתה קובע את זה ? הפורום הזה ? הפורום הכחול ? השחור ? AVS ? פורום אחר ? סקר עולמי ? יש בכלל מדד שהחלטת לפיו ?
אתה אוהב וילסון ? אחלה ! אגב גם אני, אבל אני בד"כ מעדיף את הסאונד של פוקאל על פני כל רמקול אחר ולראיה בחרתי רמקול שלהם כאשר יכולתי לבחור בכל רמקול שיש בעולם (בערך..),

גילוי נאות, אני כאמור בעלים של רמקולים של חברת פוקאל ואנחנו חברים כבר לא מעט שנים, אבל נראה לי שאתה מבלבל עובדות עם WISHFUL THINKING.
ועוד משהו קטן, האדם היחיד שאני מכיר שהשווה ראש בראש בין DAW ל SCALA EVO עם הגברות שונות, פרה שונים וכבילה שונה - כלומר בחינה מאד רצינית, באותו מקום, באותו חדר שלו הגיע למסקנה הבאה :
ה-DAW רמקול מדהים ! אבל, ה-SCALA EVO בכלל לא מתחרה איתו, הוא מתחרה עם ה-ALEXIA 2 !
זו בכל אופן דעתו האישית. אגב הוא בעלים של ALEXIA 2..

ודעתי האישית, יש המון רמקולים מצויינים, הרבה חברות אודיו רציניות, כל אחד שיעשה מה שטוב לו.

שאו ברכה ותהיו בריאים.

כתוספת למה שכתבתה (לא שזה קובע דבר, אך זה פעם ראשונה שנתקלתי בכזו השוואה ):
חלק ראשון

חלק שני

תוצאות

SONYES

חבר משקיען
מעורבות
743
נקודות
113
נו אחרי סרט כזה ההגדרות שלו ממש עין בעין עם הבחנות שלי ממש

אין נכון ולא נכון זה כל כך הרבה בפרמטרים מה מתאים לאחד לא לשני
שימו לב כי וילסון האבא
היה לו תכונה מדהימה כי הלך לשמוע ממש את הפילהרמונית וינה באולם הבית שלהם מיוזיק פריין
ישב שם שעות עם התזמורת ללא תזמורת..
הרבה מהרמקולים שיצר לפי האוזן שלו כחוייה שיש להעביר למאזין
ועוד משהוא מדהים הסימפונית שיקגו עושים הופעות חיות בשילוב רמקולים בוחרים
עם רמקולים של וילסון-נהדרים \פוקאל נהדרים
לסיכום
אני נשאר עם הפוקל הקטנטן שלי ובעתיד כשאיתי ימכור את שלו אשקול

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,044
נקודות
113
זו גם התחושה שלי בין פוקאל לווילסון

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
רוחות רעות מנשבות בפורום...תמנעו מזה, מי שלא חייב לכתוב או שאין לו מה לחדש - שלא יכתוב.

לדעתי האישית, וילסון היא החברה האיכותית משלושת החברות, למרות שהיא משתמשת בדרייברים טובים מאוד (אבל לא מצוינים) של סקאן ספיק, הדרייבים בסדרת האוטופיה יותר טובים. החברה משפחתית שעוברת מאבא גאון לבן קצת פחות עם צוות מעולה ומגובש.

פוקאל חברה נהדרת ומאוד עשירה (יחד עם ניים), עושה רמקולים מצוינים (לקחה חברת עיצוב לרמקולים). סדרת האוטופיה 4 מצוינת ויותר טובה מסדרה 3, הייתי מוכן לקחת כל אחד מהסדרה.

חברת B&W מכוונת יותר נמוך מהאחרות, החליפה ב-5 שנים האחרונות כמה בעלים. היא מיצרת רמקולים מצטיינים, בקצת כסף לצרכן מול תועלת (יחסית).

לא יודע את מי מהשלושה הייתי בוחר...

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור