@Andrewv
אני קצת משוחד, כי אני עם ווילסונים כבר כ -20 שנה וכל פעם שאני עומד בפני רכישה של מוצר חדש שלהם, אני טורח ועושה סבב הקשבה אצל החשודים המיידים, שמא יש משהו שנשמע טוב יותר לאוזניי, אבל בסופו של דבר, אני מבצע את ההזמנה, פעם נוספת, לרמקול חדש שלהם.
החברה עברה סוג של מהפכה באופי הסאונד שלה, עם הפסקת ייצור סדרת הוואט פאפי שלה והפרידה שלה מהטוויטרים של פוקאל והמעבר לסקאן ספיק.
הטוויטר המתכתי של פוקאל אכן זכה להרבה ביקורת בהיותו חריף במקור ואנשים אכן נאלצו לבצע כל מיני התאמות ושינויים על מנת למתן את אותה חריפות, עדיין, כידוע לך בוודאי, מדובר על סדרת הרמקולים המצליחה בעולם By Far ולא בכדי.
מאז, החברה לא רק שינתה את היצרן ממנו היא קונה את האלמנטים, אלא גם הטיונינג והוויסינג, באופן בו אם תבחר להקשיב לוואט פאפי 8 , אל מול סאשה 2 לשם הדוגמה, הם בהחלט ישמעו לאוזניך כ-חיה אחרת, טובה יותר, טובה פחות, זה כבר עניין של טעם.
המושג הזה שנקרא The New Wilson Sound נפוץ מאוד בפורומים ודיונים ברחבי העולם ונובע בעיקר מה shift האמור שביצעה החברה.
הצליל הפך להיות רך יותר, נעים יותר, עגול יותר, הרמוני יותר ומשמעותית יותר מוזיקלי, תוך שהם מצליחים לשמור על הדינמיות והדרמה המפורסמים שלהם.
כמובן, שלמרות אותם יתרונות, כביכול, יהיו כאלה , שיעדיפו את הסאונד הישן של החברה, שכל כך פירסם אותה,ביחס לוויסינג החדש. כאמור, יש כאן עניין של טעם אישי.
מעניין אותי אילו רמקולים של ווילסון היו לך ומה בעיניך הן אותן חברות, המסוגלות, בניגוד לווילסון, להשמע טוב בכל הספקטרום של המוזיקה?
רן