רמקולים חדשים לוילסון אודיו SabrinaX

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
801
נקודות
113
רוחות רעות מנשבות בפורום...תמנעו מזה, מי שלא חייב לכתוב או שאין לו מה לחדש - שלא יכתוב.

לדעתי האישית, וילסון היא החברה האיכותית משלושת החברות, למרות שהיא משתמשת בדרייברים טובים מאוד (אבל לא מצוינים) של סקאן ספיק, הדרייבים בסדרת האוטופיה יותר טובים. החברה משפחתית שעוברת מאבא גאון לבן קצת פחות עם צוות מעולה ומגובש.

פוקאל חברה נהדרת ומאוד עשירה (יחד עם ניים), עושה רמקולים מצוינים (לקחה חברת עיצוב לרמקולים). סדרת האוטופיה 4 מצוינת ויותר טובה מסדרה 3, הייתי מוכן לקחת כל אחד מהסדרה.

חברת B&W מכוונת יותר נמוך מהאחרות, החליפה ב-5 שנים האחרונות כמה בעלים. היא מיצרת רמקולים מצטיינים, בקצת כסף לצרכן מול תועלת (יחסית).

לא יודע את מי מהשלושה הייתי בוחר...
את Magico :)

yarino

אוהב את התחום
מעורבות
102
נקודות
43
לפני מספר שבועות שקלתי להחליף את הרמקולים שלי (Sasha 2) ב Utopia Maestro Evo ואפילו קיבלתי הצעת מחיר דיי טובה.

השיקולים שלי נבעו בעיקר משתי סיבות, האחת זה שבפוקאל לא תהיה לי מגבלה של הקיר האחורי מה שיש לי היום והסיבה השנייה זה העיצוב של הרמקול שלטעמי מדהים.

את הסאונד של הווילסון אני מאוד אוהב,אני חושב שהם מספקים את הסאונד הכי שקוף וטבעי והשילוב שלהם עם ההגברה של Pass Labs פנטסטי, מצד שני אני לא בטוח שהפוקאל ישמעו טוב יותר בחלל שלי ולכן גם הדילמה.

בכל אופן בשלב זה ובגלל התקופה הלא ברורה שאנחנו עוברים החלטתי להקפיא את המהלך.

נערך לאחרונה ב:

yarino

אוהב את התחום
מעורבות
102
נקודות
43
לא אהבתי את הרמקול,לטעמי סגור מידיי

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
הטוויטר ברליום (כמו בפוקאל) של מג'יקו מאד צלול ומתוק.

Andrewv

אוהב את התחום
מעורבות
151
נקודות
43
@Andrewv

אני קצת משוחד, כי אני עם ווילסונים כבר כ -20 שנה וכל פעם שאני עומד בפני רכישה של מוצר חדש שלהם, אני טורח ועושה סבב הקשבה אצל החשודים המיידים, שמא יש משהו שנשמע טוב יותר לאוזניי, אבל בסופו של דבר, אני מבצע את ההזמנה, פעם נוספת, לרמקול חדש שלהם.

החברה עברה סוג של מהפכה באופי הסאונד שלה, עם הפסקת ייצור סדרת הוואט פאפי שלה והפרידה שלה מהטוויטרים של פוקאל והמעבר לסקאן ספיק.

הטוויטר המתכתי של פוקאל אכן זכה להרבה ביקורת בהיותו חריף במקור ואנשים אכן נאלצו לבצע כל מיני התאמות ושינויים על מנת למתן את אותה חריפות, עדיין, כידוע לך בוודאי, מדובר על סדרת הרמקולים המצליחה בעולם By Far ולא בכדי.

מאז, החברה לא רק שינתה את היצרן ממנו היא קונה את האלמנטים, אלא גם הטיונינג והוויסינג, באופן בו אם תבחר להקשיב לוואט פאפי 8 , אל מול סאשה 2 לשם הדוגמה, הם בהחלט ישמעו לאוזניך כ-חיה אחרת, טובה יותר, טובה פחות, זה כבר עניין של טעם.

המושג הזה שנקרא The New Wilson Sound נפוץ מאוד בפורומים ודיונים ברחבי העולם ונובע בעיקר מה shift האמור שביצעה החברה.

הצליל הפך להיות רך יותר, נעים יותר, עגול יותר, הרמוני יותר ומשמעותית יותר מוזיקלי, תוך שהם מצליחים לשמור על הדינמיות והדרמה המפורסמים שלהם.

כמובן, שלמרות אותם יתרונות, כביכול, יהיו כאלה , שיעדיפו את הסאונד הישן של החברה, שכל כך פירסם אותה,ביחס לוויסינג החדש. כאמור, יש כאן עניין של טעם אישי.

מעניין אותי אילו רמקולים של ווילסון היו לך ומה בעיניך הן אותן חברות, המסוגלות, בניגוד לווילסון, להשמע טוב בכל הספקטרום של המוזיקה?

רן
אכן עברו לפחות 15 שנים מאז שהיו לי הווילסונים, היו לי וואט פאפי 5 ואז 6 לא ידעתי שעברו שינוי משמעותי בסאונד.
בתערוכה הבאה לא אדלג עליהם..
אם כך צריך לשמוע. באמת גם את הרמקולים של פוקאל בד"כ אני לא אוהב ובעיקר את אלו עם הבריליום.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
לא אהבתי את הרמקול,לטעמי סגור מידיי

גם אני חשבתי שרמקולים שלהם סגורים, עד ששמעתי אותם עם הגברה חזקה ואיכותית ואז הם נפתחו והתחילו לעשות מוזיקה.

yarino

אוהב את התחום
מעורבות
102
נקודות
43
כמובן שזה היה עם הגברה חזקה ואיכותית.

moshem74

חבר משקיען
מעורבות
516
נקודות
113
לאניות דעתי עניין הברליום הזה הוא בעיקר פסיכולוגי.
ברגע שהכניסו למוח ש ברליום זה לא, אז כלום לא יעזור, שומעים מילה ברליום, ישר שוללים.
אם לא יאמרו שזה טוויטר ברליום אז פתאום, מה כן... מעודן/צלול/טונאלי/ וכל המילים המיוחדות מקבלות פתאום משמעות.
כמו עוד המון דברים בתחום הנל.

ronensud

חבר משקיען
מעורבות
737
נקודות
113
ברגע שהכניסו למוח ש ברליום זה לא, אז כלום לא יעזור, שומעים מילה ברליום, ישר שוללים.
אם לא יאמרו שזה טוויטר ברליום אז פתאום, מה כן... מעודן/צלול/טונאלי/ וכל המילים המיוחדות מקבלות פתאום משמעות.
כמו עוד המון דברים בתחום הנל.
יקירי,
לא הכל פסיכולוגי על אף שזה חלק לא מבוטל מהתחביב גם לטעמי.
יחד עם זאת, נראה לי שאתה נסחף לפעמים:)

נערך לאחרונה ב:

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113

חבל שאצלך הכל מתחיל ונגמר בפסיכולוגי. את המסר הזה אתה מקפיד לרשום בכל תגובה שנייה שלך.
המסר הובן.
אתה טועה כאשר אתה בטוח שכולם כמוך.

moshem74

חבר משקיען
מעורבות
516
נקודות
113
אם לא יאמרו לך שזה ברליום סביר להניח שאתה אפילו לא תדע.
לאניות דעתי.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
לאניות דעתי.
לעניות דעתי זה לא ממש חשוב ממה זה עשוי אלא איך זה נשמע.

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113
לאניות דעתי.

שוב פעם, זה שאתה כזה זה לא אומר שכולם כמוך.
או שלדעתך כל האנשים הם אותו דבר ?
למה אתה מתיימר להסיק מסקנה גורפת לכולם על סמך הניסיון האישי שלך, שמעיד רק עליך ?

נערך לאחרונה ב:

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
חבל שאצלך הכל מתחיל ונגמר בפסיכולוגי. את המסר הזה אתה מקפיד לרשום בכל תגובה שנייה שלך.
המסר הובן.
אתה טועה כאשר אתה בטוח שכולם כמוך.
פסיכולוגי, יקר, עושקים אותנו, אף אחד לא היה מרגיש במבחן עיוור, לא שווה את הכסף, לא היית יודע אם לא היו אומרים לך, אין הבדלים, היבואנים חרא, היצרנים ממתגים את עצמם גבוה ואודיופילים טיפשים קונים רק בגלל המחיר והמותג, האוזן לא יכולה בכלל להבדיל.......
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף! נמאס לי מכל אלה שמנסים לחסוך לי ועל הדרך גם אומרים לי שאני מטומטם.....

moshem74

חבר משקיען
מעורבות
516
נקודות
113
משהו אמר לך לא לגהץ, להיפך, בראט, טוויטר ברליום יותר יקר.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,609
נקודות
113
משה בחור טוב.
רק נהנה מידי פעם לקשקש בדברים שלא כ"כ קשורים אליו;),
אין צורך להתרגש.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,609
נקודות
113
לכן אין צורך להתרגש;)

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113
לעניות דעתי זה לא ממש חשוב ממה זה עשוי אלא איך זה נשמע.
יש לי בבית שלושה סוגי טויטרים שמותאמים בדיוק לצורת חיבור ומיקום המחברים , שלושתם של אקוטון , זוג יהלום , זוג קרמי , וזוג נוסף , למרות שהדיאמונד הרבה יותר יקר , לכל זוג הערך המוסף שלו ( שלושתם אותה נצילות ופרמטרים חשמליים ) ,
כך שטוויטר אקזוטי לא תמיד מבטיח תוצאה טוב יותר , הכל באזני המאזין והתנאים האקוסטיים .

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113
רוזי תבוא פעם , נבדוק ביחד מה טויטר קטן משנה ברמקול גדול ,

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור