רמקולים חדשים לוילסון אודיו SabrinaX

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
רוזי תבוא פעם , נבדוק ביחד מה טויטר קטן משנה ברמקול גדול ,
שניצל. יצרן הרמקולים שיש לי אומר בכל הזדמנות שהיחידה הכי חשובה מבחינתו ברמקול היא הטוויטר....

ronenperetz

חבר משקיען
מעורבות
235
נקודות
63
לגבי החריפות בוילסונים הישנים יותר ה"אשם" הוא הדרייבר מיד. הטוויטרים של פוקאל היו מצויינים הדרייברים האחרים-פחות. הוזכר ברשת היכן שהוא שפוקאל רכשה את אאודאקס בכדי לפתור את הבעיה הזאת-למי שזוכר לפני שני עשורים את המותג פוקאל JMLAB.
,היו לי בעבר CUBB1, היה מאוד קשה לאזן אותו בחלל רגיל. באופן כללי וילסונים צריכים הגברות יקרות ועתירות זרם על מנת להישמע במיטבם והם זקוקים לחלל ענק, למרות נתוני הנצילות הגבוהים יחסית הם צריכים הגברות בריאות מאוד על מנת שיישמעו במיטבם. למרות מחירם הגבוה הם מציגים איכשהו VFM סביר יחסית בשל רמת הבנייה המושקעת והצליל המתקבל לאחר הטמעה כמו שצריך.
ירינו הזכיר שילוב מוצלח עם אודיו ריסרץ', לא ממש חוכמה בשל העובדה שכל הליין הישן של וילסון כוון בעיקר על האלקטרוניקה הזאת.

yarino

אוהב את התחום
מעורבות
102
נקודות
43
תיקון קטן...Pass labs

הסאשה 2 לא כאלו ישנים.

נערך לאחרונה ב:

moshem74

חבר משקיען
מעורבות
516
נקודות
113
לגבי החריפות בוילסונים הישנים יותר ה"אשם" הוא הדרייבר מיד. הטוויטרים של פוקאל היו מצויינים הדרייברים האחרים-פחות. הוזכר ברשת היכן שהוא שפוקאל רכשה את אאודאקס בכדי לפתור את הבעיה הזאת-למי שזוכר לפני שני עשורים את המותג פוקאל JMLAB.
,היו לי בעבר CUBB1, היה מאוד קשה לאזן אותו בחלל רגיל. באופן כללי וילסונים צריכים הגברות יקרות ועתירות זרם על מנת להישמע במיטבם והם זקוקים לחלל ענק, למרות נתוני הנצילות הגבוהים יחסית הם צריכים הגברות בריאות מאוד על מנת שיישמעו במיטבם. למרות מחירם הגבוה הם מציגים איכשהו VFM סביר יחסית בשל רמת הבנייה המושקעת והצליל המתקבל לאחר הטמעה כמו שצריך.
ירינו הזכיר שילוב מוצלח עם אודיו ריסרץ', לא ממש חוכמה בשל העובדה שכל הליין הישן של וילסון כוון בעיקר על האלקטרוניקה הזאת.
דווקא ממש לא, היו לי ווילסון קיוב, עם הגברה טרנסיסטורית חזקה, ניסתי כמה הגברות וכל מה שעשיתי הם פשוט נשמעו גרוע שפשוט העפתי אותם מהחלון.
מכר וותיק קנה אותם, קרא לי לשמוע, עם מגבר טלפונקן מנורות חלשלוש, מתקבל אחד התוצאות הטובות ביותר ששמעתי אולי הטובה מכולם. וכל זה בחלל קטן, יותר נכון פינה.
הכל עניין של התאמה נכונה זה הכל.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור