אייל שלא תדע עד כמה אתה צודק
דרך אגב ע"פ ההערה הצודקת שלו אני חושב שצריך לקרוא לפורום פורום הפלצנים עם פיגור שכלי
ורמקול , אני מסכים עם כול דבריך . רק דבר אחד מפריע לי , וזה ברמה ערכית . מי שדואג למצב של העולם מבחינה אקולוגית , כבר עברו מזמן את הלגיטימיות בעיני . ברגע שהם החליטו שמותר לשפוך את התינוק עם המיים , ובשביל שיהיה אתנות הם דאגו שיהיה סובסידיה שתעביר את התירס לייצור אתנול , הם גרמו להעלאה עצומה של מחירי התבואה , והיא עדיין נמשכת ותעלה עוד . מה שיצור מצב שבו המערב העשיר מאוד יסע על דיזל אורגני , במחיר של מעמד ביניים בהמון ארצות (כולל במערב) שיחיו ברעב . ולפני שיתחילו שאלות אם אני לא מגזים , אני חייב לציין שבפורום אחר כשהיה וויכוח די ער בנושא , עם כמה אנשים שיודעים המון , אמרתי את המידענות(מגמה עתידית בפלצנות ), הזו לפני שנתיים (אאל"ט) , והיום כבר רואים את זה בפועל . והמגמה היום ברורה גם לאלו שאז התווכחו איתי (רק שהיום הם לא מדברים מילה בנושא ).
אז עם כול הכבוד כול יפי הנפש בעולם , הם חסרי רחמים על האינטרסים שאינם שלהם , וברגע שאתה לא מוכן לראות/ולרחם על הבעיות של הצד השני , אזי אתה דיקטטור יפה נפש .
אני לא רוצה להכנס לנושאים פוליטיים , אבל אני חושב שהשמאל העולמי הוא אסון לעולם מדי הרבה בחינות , ולפעמים הם גרועים יותר מאלו שהם מנסים להחליף