נדמה לי שמחשב אפשר לחבר לדאק רק בחיבור usb שהוא רועש יותר מחיבור AES/EBU.
נדמה לי שמחשב אפשר לחבר לדאק רק בחיבור usb שהוא רועש יותר מחיבור AES/EBU.
האמת שבכל תחום רוב המכשירים חרא עם רכיבים זבל אבל מי מדבר על הרוב, נדמה לי שאתה מכוון גבוה ושם יש כמה מכשירים טובים, עם רכיבים מעולים ותכנה נוחה וייעודית שזה כל מה שצריך כדי לשמוע יותר טוב ממחשב.האמת ! ברוב הסטרינמרים לדעתי הבלתי קובעת , עובדים עלינו בעיניים , חרא של תוכנה , זבל של רכיבים ,הכי הרבה מושקע בפרסומת , ובסוף תוצאה של מחשב מעופש ומוגבל , כשיהיה משהו מעניין תספרו לי !
אני מחובר ב יו אס בי ולא מרגיש בעיה כול שהיא.נדמה לי שמחשב אפשר לחבר לדאק רק בחיבור usb שהוא רועש יותר מחיבור AES/EBU.
תומך בdsd ולמען האמת יש לי לא מעט מוזיקה שהורדתי בdsd אבל בסטרימר הוא נותן לך אופציה להמיר לflac. עשיתי השוואה ועדיין (לפחות אצלי עם המחשב שלי) יש ייתרון לסטרימר.ו- usb תומך ביותר פורמטים ,כל דבר עם היתרונות והחסרונות
זה לא שהרגשתי בעיה לא עם המחשב ולא עם חיבור הusb מהמחשב שלי שהוא מחשב פצצה שנבנה במיוחד למטרה אחת והיא לשמוע מוזיקה, לא חסכתי בשום רכיב ואני מאוד מרוצה ממנו. מה שקרה זה שהשאילו לי סטרימר לסופשבוע ...אני מחובר ב יו אס בי ולא מרגיש בעיה כול שהיא.
אך גם לרוב הסטרימרים חיבור דרך היו אס בי, יש גם יציאות יעודיות אבל הם בד״כ מיועדים לחיבור לדאק של אותה חברה ולא מתאימות לכול דאק (לא aes/ebu כמובן)
תומך בdsd ולמען האמת יש לי לא מעט מוזיקה שהורדתי בdsd אבל בסטרימר הוא נותן לך אופציה להמיר לflac. עשיתי השוואה ועדיין (לפחות אצלי עם המחשב שלי) יש ייתרון לסטרימר.
בכל מקרה אני היום מוריד flac ולא dsd והכל סבבה.
כן כן, בהחלט!אני לא אומר שאין או יש אבל USB טכנית תומך ביותר פורמטים זה הכל (תבדוק תקרא בעצמך)
מה קיבלתה?זה לא שהרגשתי בעיה לא עם המחשב ולא עם חיבור הusb מהמחשב שלי שהוא מחשב פצצה שנבנה במיוחד למטרה אחת והיא לשמוע מוזיקה, לא חסכתי בשום רכיב ואני מאוד מרוצה ממנו. מה שקרה זה שהשאילו לי סטרימר לסופשבוע ...
תן דוגמה של כמה מכשיריםהאמת שבכל תחום רוב המכשירים חרא עם רכיבים זבל אבל מי מדבר על הרוב, נדמה לי שאתה מכוון גבוה ושם יש כמה מכשירים טובים, עם רכיבים מעולים ותכנה נוחה וייעודית שזה כל מה שצריך כדי לשמוע יותר טוב ממחשב.
גם אני חשבתי כמוך שהכרום קאסט מעביר ביט פרפקט ושהדבר היחידי שצריך להגביל בתוכנה זה עד 96 ושיהיה דאק סבבה.איש גשם,
אני חושב כמוך ולכן מחובר עם גוגל כרום כאסט אודיו לדאק רציני.
נכון שלא מעביר dsd וכו', זה סיפור אחר.
אגב, תמיד שמשווים בעיתונות המקצועית סטרימרים זה יחד עם הדאק...
DCS, Totaldac, naim, luminתן דוגמה של כמה מכשירים
cocktailAudio X45Proתן דוגמה של כמה מכשירים
למי שמתעניין בספקים ליניאריים, קיבלתי היום פרסום על מוצר חדש של JCat
נראה טוב, ומכיוון שיש לי כרטיס יו אס בי שלהם שהביא שיפור של ממש יש מצב שזה גם דבר לא רעה ושווה לשקול.
https://jcat.eu/featured/optimo-3-duo-linear-power-supply/
דבר הזה ידוע מאוד ומפורספ ולא ממש יקר, אך לא אהבתי אותו.חשבתי על זה כם לנוק וגם לדאק ניראה לי גם משתלם יותר
https://hdplex.com/hdplex-fanless-300w-linear-power-supply-for-pc-audio-and-ce-device.html
דבר הזה ידוע מאוד ומפורספ ולא ממש יקר, אך לא אהבתי אותו.
כאן נראה לי שMarcin עשה עבודה יפה- אבל יקר הדבר...
מוצרים לא זולים בכלל, מסקרן אותי לשדרג את הרשת של המערכת ולהפריד אותה אבל לפי הקטלוג פה זה גם ספק וגם רשת שזה יחד 4000€למי שמתעניין בספקים ליניאריים, קיבלתי היום פרסום על מוצר חדש של JCat
נראה טוב, ומכיוון שיש לי כרטיס יו אס בי שלהם שהביא שיפור של ממש יש מצב שזה גם דבר לא רעה ושווה לשקול.
https://jcat.eu/featured/optimo-3-duo-linear-power-supply/