עלויות DAC וסטרימר

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113
האמת ! ברוב הסטרינמרים לדעתי הבלתי קובעת , עובדים עלינו בעיניים , חרא של תוכנה , זבל של רכיבים ,הכי הרבה מושקע בפרסומת , ובסוף תוצאה של מחשב מעופש ומוגבל , כשיהיה משהו מעניין תספרו לי !

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
נדמה לי שמחשב אפשר לחבר לדאק רק בחיבור usb שהוא רועש יותר מחיבור AES/EBU.

ו- usb תומך ביותר פורמטים ,כל דבר עם היתרונות והחסרונות

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
האמת ! ברוב הסטרינמרים לדעתי הבלתי קובעת , עובדים עלינו בעיניים , חרא של תוכנה , זבל של רכיבים ,הכי הרבה מושקע בפרסומת , ובסוף תוצאה של מחשב מעופש ומוגבל , כשיהיה משהו מעניין תספרו לי !
האמת שבכל תחום רוב המכשירים חרא עם רכיבים זבל אבל מי מדבר על הרוב, נדמה לי שאתה מכוון גבוה ושם יש כמה מכשירים טובים, עם רכיבים מעולים ותכנה נוחה וייעודית שזה כל מה שצריך כדי לשמוע יותר טוב ממחשב.

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
801
נקודות
113
אני מחובר ב יו אס בי ולא מרגיש בעיה כול שהיא.
אך גם לרוב הסטרימרים חיבור דרך היו אס בי, יש גם יציאות יעודיות אבל הם בד״כ מיועדים לחיבור לדאק של אותה חברה ולא מתאימות לכול דאק (לא aes/ebu כמובן)

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
ו- usb תומך ביותר פורמטים ,כל דבר עם היתרונות והחסרונות
תומך בdsd ולמען האמת יש לי לא מעט מוזיקה שהורדתי בdsd אבל בסטרימר הוא נותן לך אופציה להמיר לflac. עשיתי השוואה ועדיין (לפחות אצלי עם המחשב שלי) יש ייתרון לסטרימר.
בכל מקרה אני היום מוריד flac ולא dsd והכל סבבה.

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
אני מחובר ב יו אס בי ולא מרגיש בעיה כול שהיא.
אך גם לרוב הסטרימרים חיבור דרך היו אס בי, יש גם יציאות יעודיות אבל הם בד״כ מיועדים לחיבור לדאק של אותה חברה ולא מתאימות לכול דאק (לא aes/ebu כמובן)
זה לא שהרגשתי בעיה לא עם המחשב ולא עם חיבור הusb מהמחשב שלי שהוא מחשב פצצה שנבנה במיוחד למטרה אחת והיא לשמוע מוזיקה, לא חסכתי בשום רכיב ואני מאוד מרוצה ממנו. מה שקרה זה שהשאילו לי סטרימר לסופשבוע ...

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
תומך בdsd ולמען האמת יש לי לא מעט מוזיקה שהורדתי בdsd אבל בסטרימר הוא נותן לך אופציה להמיר לflac. עשיתי השוואה ועדיין (לפחות אצלי עם המחשב שלי) יש ייתרון לסטרימר.
בכל מקרה אני היום מוריד flac ולא dsd והכל סבבה.

אני לא אומר שאין או יש אבל USB טכנית תומך ביותר פורמטים זה הכל (תבדוק תקרא בעצמך)

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
אני לא אומר שאין או יש אבל USB טכנית תומך ביותר פורמטים זה הכל (תבדוק תקרא בעצמך)
כן כן, בהחלט!

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
801
נקודות
113
זה לא שהרגשתי בעיה לא עם המחשב ולא עם חיבור הusb מהמחשב שלי שהוא מחשב פצצה שנבנה במיוחד למטרה אחת והיא לשמוע מוזיקה, לא חסכתי בשום רכיב ואני מאוד מרוצה ממנו. מה שקרה זה שהשאילו לי סטרימר לסופשבוע ...
מה קיבלתה?:)

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
מה שחשוב לדעתי במחשב זה לא להשתולל עם המעבד
מעבד כמו I7 הוא הרבה יותר ״רועש״ מ- I3 לדוגמא ולכן אני לא עובר את ה-I3 , האיכות הכי טובה שהיתה לי היה עם core 2 duo , נדפק לי המאוורר אבל חלפים בדרך וישמיש אותו בקרוב.
אם חושבים על זה הסטרימרים הכי יקרים אין להם יכולת מחשוב אפילו לא ברמה של I3 , לא צריך מעבד חזק לשום פורמט , צריך מערכת הפעלה קטנה ויעילות וכך גם הגדרתי את שלי

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113
האמת שבכל תחום רוב המכשירים חרא עם רכיבים זבל אבל מי מדבר על הרוב, נדמה לי שאתה מכוון גבוה ושם יש כמה מכשירים טובים, עם רכיבים מעולים ותכנה נוחה וייעודית שזה כל מה שצריך כדי לשמוע יותר טוב ממחשב.
תן דוגמה של כמה מכשירים

RoyZx6r

חבר משקיען
מעורבות
412
נקודות
63
איש גשם,
אני חושב כמוך ולכן מחובר עם גוגל כרום כאסט אודיו לדאק רציני.
נכון שלא מעביר dsd וכו', זה סיפור אחר.
אגב, תמיד שמשווים בעיתונות המקצועית סטרימרים זה יחד עם הדאק...
גם אני חשבתי כמוך שהכרום קאסט מעביר ביט פרפקט ושהדבר היחידי שצריך להגביל בתוכנה זה עד 96 ושיהיה דאק סבבה.

אמנם הג'יטר שמועבר בפרוטוקול בזמן ה-cast הוא גבוה ולכן יש המלצה להשתמש בתוכנת Roon או ישירות ב-dlna עם audirvana ללא הcast מהאנדרואיד או מהדפדפן במחשב, אבל אני הייתי בהלם עד ששמעתי את ההבדל מול ה-Airplay (כי ביט זה ביט), וזו לא רק דעתי.

יש כאן עוד משתמשים שזנחו את הכרום קאסט אודיו לטובת המתחרה של אפל או לסטרימרים אחרים שמבוססים גם על רספברי פיי.
ההבדלים גדולים גם במערכת בסיסית.

חג שמח.

נערך לאחרונה ב:

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
תן דוגמה של כמה מכשירים
DCS, Totaldac, naim, lumin
לא שבדקתי את כולם, אבל זכורה לי תמונה שאחד מחברי הפורום העלה של ילד משתין והוא כתב ליד זה שככה הסטרימר שלו (totalac) משתין על כל מחשב (או משהו בסגנון) ואז הראשון שנחת אצלי נשמע כל כך הרבה יותר טוב מהמחשבים שהיו לי שהשארתי אותו ועשיתי העברה...

arix

חבר משקיען
מעורבות
489
נקודות
83
תן דוגמה של כמה מכשירים
cocktailAudio X45Pro
סטרימר + DAC

אפשר לקרוא על זה כאן:
http://www.dtown.co.il/forum/threads/תכירו-מקרוב-cocktail-audio-x45pro.55723/

נערך לאחרונה ב:

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
801
נקודות
113
למי שמתעניין בספקים ליניאריים, קיבלתי היום פרסום על מוצר חדש של JCat
נראה טוב, ומכיוון שיש לי כרטיס יו אס בי שלהם שהביא שיפור של ממש יש מצב שזה גם דבר לא רעה ושווה לשקול.
https://jcat.eu/featured/optimo-3-duo-linear-power-supply/

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
נראה טוב, ומכיוון שיש לי כרטיס יו אס בי שלהם שהביא שיפור של ממש יש מצב שזה גם דבר לא רעה ושווה לשקול.

חשבתי על זה כם לנוק וגם לדאק ניראה לי גם משתלם יותר

https://hdplex.com/hdplex-fanless-300w-linear-power-supply-for-pc-audio-and-ce-device.html

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
801
נקודות
113
חשבתי על זה כם לנוק וגם לדאק ניראה לי גם משתלם יותר

https://hdplex.com/hdplex-fanless-300w-linear-power-supply-for-pc-audio-and-ce-device.html
דבר הזה ידוע מאוד ומפורספ ולא ממש יקר, אך לא אהבתי אותו.
כאן נראה לי שMarcin עשה עבודה יפה- אבל יקר הדבר...

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
דבר הזה ידוע מאוד ומפורספ ולא ממש יקר, אך לא אהבתי אותו.
כאן נראה לי שMarcin עשה עבודה יפה- אבל יקר הדבר...

לא יודע מי זה Marcin עם זה יתפוס פחות מקום וגם 1+1 :)

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
801
נקודות
113
מרסין - שם של בעל החברה- סליחה

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
מוצרים לא זולים בכלל, מסקרן אותי לשדרג את הרשת של המערכת ולהפריד אותה אבל לפי הקטלוג פה זה גם ספק וגם רשת שזה יחד 4000€

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור