אני כרגע שומע עם מחשב אודיו שנשמע מעולה !
אבל בגדול המחשב מת , מיותר , הוא תרום עידן הסטרימרים .
בזמנו הסטרימרים היו בחיתולים ומחשבים שנבנו טוב השתבו לטרנספורט סידי טובים.
אבל מחשב טוב עם כל המיסביב : שנאי טורדיאלי , רקלוקרים ,רגנרטורים כבילה.....לא באים בזול ועולים כמו סטרימר.
אז למרות שאני חושב שמחשב טוב מיישר קיו עם סטרימרים ונגני סידי לא היתי מתעסק עם לבנות אחד היום .
אני חושב שאתה צודק ! מצבי זהה למצבך , השוני הוא שאני לא בטוח בכלל שהמחשב שלי לא נשמע יותר טוב מאיזה סטרימר מושקע , הוא יהיה בטוח יותר חלש , יותר סגור בתוכנה , ויזדקן יותר מהר מבחינת התקנת תוכנות מודרניות (הרי זו פלטפורמה סגורה ) ,
מעבר לכך התוכנות שליטה לעיתים של סטרימרים קצת מתישנות ,
אני אתן דוגמה , אני למשל לעיתים מפעיל את ה"ROON " ,כאשר הוא גורם ל J RIVER לנגן בעצם , כאשר בתוך ה J RIVER מותקן פלאגין של DIRAC , נו - לך תעשה את זה בסטרימר , נכון ! זה לא היכולות שלי ,אלא של מיכאל 123 ,
עכשיו שאלה ? גם אני ,גם מיכאל , גם אלוני , יכולים לקנות לנו סטרימר ממש טוב , למה לא קונים? מה חוסכים ? מתקמצנים ? ומילא אני , אבל שני הללו מדברים עם מחשב יותר טוב מאשר עברית ,
וגם הנסיון שלי הוא לא כמו של מתנוש למרות שאני מאמין לכל מילה שהוא אומר ולדעתי ממש מבין עניין ,
אבל בסופו של דבר זה כנראה יגיע , כרגע לא ממש בא לי לקנות איזה NUC באריזה מפונפנת ותכנה צולעת בעשרות אלפי זלוטי !