המלצה למחשבה היא במקומה.לא זה ולא זה.
לאלף נמר זה לא דבר חכם, כמה כבר מצליחים... חלק גדול גם נטרפים בסוף ע"י הנמר.
למה להיכנס לזה מלכתחילה אם אין לך את כל מה שנדרש מסביב.... נקודה למחשבה!
המשפט הזה לא תופס לגבי הרבה אנשים שגם ככה עובדים קשה ואין להם את היכולת.אם אין את מה שצריך, עובדים קשה, ומתאמצים שיהיה.
לא רק במערכות סאונד.
הרמקולים לא מושלמים והחיים לא מושלמים.המשפט הזה לא תופס לגבי הרבה אנשים שגם ככה עובדים קשה ואין להם את היכולת.
ברור שיש חברות שינהגו כך, ללמדך שאין אף ״חומר״ או שיטה שהיא האורים ותומים כפי שחלק מהחברים רומזים, מי בעדינות ומי בגלוי.גיא, יש גם חברות שעשו דרך הפוכה, למשל וון שוייקרט.
ואם הייתי המפקח שלך, היית מקבל ממני הערה, כי ניכר שהתלמיד הצליח לנקות מצוין את כל רעשי הרקע ונשאר עם התמצית הפסיכולוגית שעומדת ביסוד כל הפטפוטים בשרשור הזהאם הייתי מורה שלך הייתה מקבל ממני ציון בילתי מספיק...
שאלנו אם קרמי זה כבר in או עדיין בתחום הסתיגמה של ,קר,צורם,ועוד כל מני...
יש כאן כמה אלקטרונים ,מי שמנחש למה זוכה בפרס.
קח את חברת קאהרמה kharma בעבר מחלוצות השימוש בדרייברים מקרמיקה ברמקולים, בדוק את הדגמים החדשים, הקרמיקה הוחלפה ופינתה מקומה לחומרים אחרים.
ברור שיש חברות שינהגו כך, ללמדך שאין אף ״חומר״ או שיטה שהיא האורים ותומים כפי שחלק מהחברים רומזים, מי בעדינות ומי בגלוי.
אם כולם מסכימים עם המשפט הנ״ל סימן שיש אמת כלשהי בסטיגמה, ברור שאפשר לרסן רמקולים קרמיים בעזרת הגברה ומקור ולהגיע לתוצאה מדהימה אבל כנראה שאת השם שלהם הם הרוויחו ביושר...
יש רמקולים עם יחידות יהלום וגם קרמיות.יש. יהלום! אבל זה גם מסדר מחיר בלתי שפוי בעליל.
יש רמקולים עם יחידות יהלום וגם קרמיות.
2 טוויטרים בתוספת צנועה של 9000 אירו
יש רמקול עם יחידת מיד יהלום. לא שאלתי מחיר.
האם כל חטאם של דרייברים מקרמיקה הוא שקיפות קיצונית שגוררים תשומת לב של ממש מאחור או שיש משהו מעייף בהאזנה ארוכה לרמקולים קרמיים הרבה שעות?כל רמקול טוב, שקוף ומפורט זקוק לתשומת לב של ממש מאחור (ותשומת לב יקרה).
אני לא איש טכני, אבל הצילצול הזה הוא תופעה של יחידות קרמיות.האם כל חטאם של דרייברים מקרמיקה הוא שקיפות קיצונית שגוררים תשומת לב של ממש מאחור או שיש משהו מעייף בהאזנה ארוכה לרמקולים קרמיים הרבה שעות?
בהנחה שיש לי מקור, קדם והגברה מאוד שקופים ורזולטיביים כאלו שחושפים כל פרט בהקלטה למה יש המלצה לרסן מעט על מנת להנות מהרמקול? על איזה ״צילצול״ מדבר ערן?
לייפסטייל, מתי הצצת באתר שלהם, לייפסטייל אין לי מושג איך קישרת בין המונח ל kharma, למקרה ושכחת איזה רמקולים ואיזה מחיר נדרש עליהם מוזמן להציץ באתר החברה, לייפסטייל כמו ש Tidal חברת לייפסטייל, כלומר אולי למאיון העליון.היא פינתה את מקומה למוצרי לייף סטייל. דבר שני כשרוצים להרוויח, יחידות קרמיות מכשילות את העניין. הן יקרות משמעותית מיחידות אחרות.
עדיין אתה נדבק לשטויות, אין חומר שהוא אבסולוטי...ואגב יהלום חברת ״הלייפסייל״ kharma משתמשת בחומר, כנראה שהם לא שמעו שהם אמורים להיות חברת לייפסטייל.יש. יהלום! אבל זה גם מסדר מחיר בלתי שפוי בעליל.
האם כל חטאם של דרייברים מקרמיקה הוא שקיפות קיצונית שגוררים תשומת לב של ממש מאחור או שיש משהו מעייף בהאזנה ארוכה לרמקולים קרמיים הרבה שעות?
בהנחה שיש לי מקור, קדם והגברה מאוד שקופים ורזולטיביים כאלו שחושפים כל פרט בהקלטה למה יש המלצה לרסן מעט על מנת להנות מהרמקול? על איזה ״צילצול״ מדבר ערן?
לייפסטייל לא קשור למחירים, אלא למיצובלייפסטייל, מתי הצצת באתר שלהם, לייפסטייל אין לי מושג איך קישרת בין המונח ל kharma, למקרה ושכחת איזה רמקולים ואיזה מחיר נדרש עליהם מוזמן להציץ באתר החברה, לייפסטייל כמו ש Tidal חברת לייפסטייל, כלומר ל איון העליון.
https://kharma.com/