ה- CD לא מת. אנשים בני 40-50 מחזיקים באוסף דיסקים ועדיין זקוקים למכשיר הזה.
כשאתה אומר "רמקולים קרמיים" אתה מתייחס לשינוי טכנולוגי. אין לי ויכוח בהתייחס לעובדה שהטכנולוגיות מתקדמות, אני טוען שהצליל לא השתנה. לטעמי לא תמצא היום מערכת שאת איכות הצליל שהיא מפיקה לא ניתן היה לקבל במערכות של שנות ה 80. וגם רמקול קרמי לא הקפיץ אותי עד שראשי נתקע בתקרה מעלי.וחוץ מזה אריה דיבר על איכות הצליל שלא השתנת משנות ה 80.
אני מבין שאתה בדרך למכור את הקרמיים שלך ולהחליף אותם באיזה אובטור 800 שהושק בשנת 2010 כי שום דבר לא השתנה משנות ה 80 .
הבעיה שמתן מצביע עליה לא החלה אתמול או לפני חצי שנה.. מספיק לזכור את מספר הסוחרים שהציגו בתערוכה (יבואנים ולא יד 2) כדי להבין שרוב הסוחרים לא רוצים להתעסק עם חברי הפורום. לא שווה להם. אין בזה כסף.רק בלבול מח.
ובעניין אחר,
אני הולך להרביץ איזה שוט לחיי נגני ה CD שבני ה 50 ובני ה 60 לא יכולים לוותר עליהם... לי אין כוונה לוותר על ה CDX שלי. איתי, מה לדעתך - ואני שואל ברצינות - יש עוד לכתוב על נגני CD שלא נאמר עדיין?
אריה
התערוכה האחרונה הייתה מצויינת לטעמי. נראה שהמציגים עבדו קשה ולא היו נפילות מביכות נוסח מקינטוש בתערוכה שקדמה לה.אתה מדבר שטויות. התערוכה היתה עמוסה ואת התמהיל אנחנו בחרנו. חלק נכבד מהיבואנים רצו להציג ולא היו לנו חדרים.
לגבי סקירות. נכון, יש ירידה בכמות. אבל עדיין, למרות הירידה, אין פורום ישראלי שסוקר מוצרים אודיופילים יותר מאיתנו.
גם לטעמי היתה אחלה של תערוכה ומקווה שתצליחו להרים לנו שוב תערוכה .התערוכה האחרונה הייתה מצויינת לטעמי. נראה שהמציגים עבדו קשה ולא היו נפילות מביכות נוסח מקינטוש בתערוכה שקדמה לה.
אריה
בפרפרזה קלה: If you have to talk, talk, don't shootאפשר לדבר על זה
דומני שעד עכשיו, גם כשהפורום הייה ב"פול אקשן", אף אחד לא עסק בבידור האנשים הפוטנציאלים, אלא רק במה שמעניין כאן ועכשיו, ואני מניח שזה המניע של אנשים להשתתף. לא כל אחד מעוניין להיות מנטור של דור עתידי, ועוד כזה שאין שום אינטראקציה איתו -- רק כותבים עבורו בלי לדעת אם מישהו קורא בכלל מצד אחד, ואם מישהו מתחיל לכתוב עקב כך, אז הוא כבר חלק מהעניין מצד שני, וכבר חלק מגוף הכותבים.קודם כל צריך להחליט את מי רוצים לבדר. האם זה את 100 האנשים שכותבים כאן, או עשרות אלפי האנשים שיכולים להכנס לתחום. או במילים אחרות, עשיה לטווח הקצר או לטווח הארוך.
לדעתי אין טעם בעשיה לטווח הקצר.
קמת על צד שמאל היום, כפרה? אני זה שפתחתי את השרשור הזה ובזבזתי חצי יום בלענות כאן להודעות ולהתכתב עם נמר בפרטי על השפה הבוטה שלי. העליתי הרבה הצעות בפניו, אבל מי שיקבל החלטה אם לבצע אותם הוא זה שצריך לשים מימון. בכל מקרה, בזבזתי על זה הרבה יותר זמן ממה שאתה חושב, עד כה, למרות שלא נעשה כלום קונסטרוקטיבי.כמה כיף
לשבת מהצד ולקנטר .. לזרוק הצעות לשיפור הפורום .
למעט הפקת אירועים שציינת, כל השאר זה בקטנה. תיחזוק פורום זה בקטנה. פיתוחו זה משהו אחר לגמרי.מעטים האנשים בארץ שמבינים בכלל מה זה אומר באמת לתחזק פורום , לגרום כל הזמן לתנועה, נושאים חדשים.
אנשים משוגעים (כמוני) ויותר גרועים ממני - קרי ניהול גנון.
הפקת אירועים , כנסים ותערוכות.
אני מוכן לנהל קמפיינים ברשתות חברתיות, ליצור חומרים שיווקיים ולבנות עם מקבלי ההחלטות אסטרטגיה שנמצאת בהלימה עם שאר האינטרסים העסקיים שלהם. אני מוכן לייצר פוסטים שמטרתם לבצע מחקר מה מעניין יותר אנשים, ואם צריך - לעשות את זה בדרכים אחרות באתרים אחרים.תכתבו מה מה כל אחד מכם מוכן לעשות למען הפורום.
ולהתחייב לעשות אותו.
בנוסף, באף פורום הנוסחה לא מצליחה: לא בתפוז, לא בהיי-פיי מיוזיק ולא בהום תיאטר ישראל.
אין מספיק גולשים.
תומר