אין כמעט מתחילים שמשתפים בצעדים הראשונים בבניית מערכת סטריאו בתקציבים עממיים יותר.
אני לא איש שיווק אינטרנט ולא יודע לתרגם לכסף כמה עולה להביא "דם חדש" אבל בהחלט חושב שזה מתבקש.אז גם אתה רונן, בעד הבאה של דם חדש וחובבים מתחילים.
סקירות וביקורים ושרשורי התחדשתי לא יביאו אותם. צריך לחשוב אחרת וככל הנראה להוציא על זה כסף. וגם אז ההצלחה היא בעירבון מוגבל ולטווח ארוך בלבד.
אין ספק שהתחום השתנה מלפני 15-20 שנה וזה די מבעס.כי עם המחירים של היום אתה צריך לשים תקציב של מזדה 3 כדי שהמערכת הנ"ל תשמע סביר. כל השאר - פח
אז גם אתה רונן, בעד הבאה של דם חדש וחובבים מתחילים.
סקירות וביקורים ושרשורי התחדשתי לא יביאו אותם. צריך לחשוב אחרת וככל הנראה להוציא על זה כסף. וגם אז ההצלחה היא בעירבון מוגבל ולטווח ארוך בלבד.
זו דוגמא מצוינת שמרתיעה שיתוף בפורום - אם זה הרפרנס לסטאפ סביר שראוי לשיתוף אז זו התוצאה המתקבלת.כי עם המחירים של היום אתה צריך לשים תקציב של מזדה 3 כדי שהמערכת הנ"ל תשמע סביר. כל השאר - פח
אז זהו, כבר זה לא נכון, אבל זו צורת מחשבה שהשתרשה, לצערי.נכון שסטאפ בסיסי וראשוני בכמה אלפי שח ממחסני חשמל זה לא אודיופילי
עוד אחד מהמשפטים שנראים מאד הגיוניים אבל המציאות - מה לעשות - הפוכה.אפרופו מזלזלים, לי אין ספק שלהתקין מערכת זולה שנשמעת טוב זו חוכמה גדולה בהרבה מלהתקין מערכת יקרה שנשמעת טוב.
מה ההבדל בין שני המצבים למעט עלות המערכת?עדיף מישהו שיש לו מערכת זולה והוא לא מרוצה ב 100% ממישהו שיש לו מערכת יקרה וכל חודש משדרג בה איזה רכיב עוד יותר יקר.
אז זהו, כבר זה לא נכון, אבל זו צורת מחשבה שהשתרשה, לצערי.
אודיופיל זה מישהו שחשובה לו איכות הסאונד ממערכת שמע, גם אם אין לו גרוש על התחת.
ורבים מאיתנו מזלזלים בכאלה שמתחילים אחרי שהם מצליחים סוף סוף לצבור כמה גרושים על התחת ומעבירים אותם לכיס הגדול של מחסני חשמל.
ברוח החפירות הבאה עלינו לטובה, הרשה לי להפריד בין שואלים שרוצים תשובות על רסיברים כדי שיהיה להם למה לחבר את הרמקול שעשו להם הכנות לאחר השיפוץ, לבין אלה שרוצים פשוט לשמוע את המוסיקה שלהם טוב יותר.אני יכול להבין את חוסר העניין של מישהו ותיק בעניין לטרוח ולעזור ולייעץ למישהו מתחיל.
זלזול הוא אף פעם לא במקום, בשום סיטואציה, אבל מצד שני כשאנשים מחפשים אישור לקניה של רסיבר "מעופש" שקנו כבר, או חשוב להם פונקציולניות ולא איכות צליל, זה לא הפורום המתאים לתת להם את המענה הכי טוב שיש. (בייחוד בדוגמא הראשונה)אבל הזילזול באנשים כאלה בפרט ובציוד זול בכלל, אינו לעניין, לדעתי.
עמיר
אתה בטוח בטענה הזאת? על מה אתה מבסס אותה? זה הרי ספקולטיבי לחלוטין.זו דוגמא מצוינת שמרתיעה שיתוף בפורום - אם זה הרפרנס לסטאפ סביר שראוי לשיתוף אז זו התוצאה המתקבלת.
בכלל לא נכנס לדיון ״מה הסכום המינימלי להצבת סטאפ סביר״ כי זה לא הדיון אבל המסר של ״פחות ממזדה 3 זה לא זה״,הוא שיצר ריחוק והרחיק אנשים מלכתוב כאן.
ארז
לא הגיבו כי זה לא היה מעניין. וחבל כי זה תוכן איכותי. אבל אנשים לא מגיבים טוב יותר תמיד לתוכן איכותי, ע"ע סדרות מדע בערוץ דיסקברי לעומת האח הגדול או הישרדות.לפני כמה שבועות, כשעמיר הריץ את השירשור המצויין שלו על המערכת הפרטית, הוא תיאר באחד הפוסטים את שיקולי האקוסטיקה ותיכנון חדר ההאזנה שלו, כולל שירטוט נדמה לי. מרחקים, יחסים, אורכים וזויות. זה היה מעולה, קראתי את הטקסט שוב ושוב, ועד כמה שאני זוכר אף אחד לא הגיב ולא שאל.
זה מדוייק לחלוטין ואין מה להתווכח על זה אפילו -- טכנית -- כך זה עובד!!!דיגיטלי מפרק אנלוגי