חחחחחחחחחחחחחזה בגלל ש:
1. רון זה בולשיט.
2. דאקים זה בולשיט.
3. רום קורקשן זה בולשיט.
היטבו לתאר זאת היוצרים של SOUTH PARK:
חחחחחחחחחחחחחזה בגלל ש:
1. רון זה בולשיט.
2. דאקים זה בולשיט.
3. רום קורקשן זה בולשיט.
היטבו לתאר זאת היוצרים של SOUTH PARK:
מה שלמדתי מהדיון הזה שאם יש לך סטרימר זול (ללא קשר לאיכות) אתה צריך תכנה יקרה לשליטה
(אגב באחת התגובות פה משהו ציין שסטימר יעודי זה בולשיט זאת אותה אלקטרוניקה רק הספק משנה את האיכות) אני אישית כן חושב שרון תוכנה טובה ומלאה באינפרומציה וחשיבה על איזורי שמע מרובים ותמיכה בהרבה מוצרים ואני אפילו שוקל האם כדאי לי להפוך את המחשב נוק שלי החדש לרון רוק בלבד ולקנות סטרימר יעודי של חברת allo usb bridge אם הבנתי נכון הוא יזרים לדאק שלי של ארקם (אגב אחלה דאק על לי 1000 שקל משומש לא פחות טוב ואף טוב יותר chord quetest n שעולה פי כמה ממנו שלדעתי אם ההבדלים בדאקים כאלה שמיעים אז הייתי נאנח ואומר ואוו איזה הבדל בין הדאקים אבל אני מאוזני אומר חד משמעית לא, לפחות לא המחירים מצידיקים את השיפור החולני הזה שמחפשים בדאקים).
.
כתבתי במפורש "ללא קשר לאיכות"אייך הבנת זאת ממתי תוכנה יכולה לשנות איכות סאונד מילא סטרימר רעשים של אלקטרוניקה שבספק אם באמת משהו שומע את הניקיון הזה אנחנו לא ערפדים אבל תוכנה זה מעניין
אם התוכנה לא מוציאה את המידע bit perfect אלה מתערבת בו ברור שתשמע את זהאייך הבנת זאת ממתי תוכנה יכולה לשנות איכות סאונד מילא סטרימר רעשים של אלקטרוניקה שבספק אם באמת משהו שומע את הניקיון הזה אנחנו לא ערפדים אבל תוכנה זה מעניין
סטרימר לא אמור לכלול שום תוכנה בפנים, למעט תוכנת שליטה מהמחשב או הטלפון.אני חייב לומר שקראתי את כל הפוסטים וגם את התגובות של מתנוש (אגב מתנוש הפוסל במומו במומו פוסל), לא משנה יותר מה אמרתי אם לא היה צדק במה שאמרתי לטעמך לא היה נפתח פה דיון מעמיק שגם אני למדתי משהו למשל שכרום קאסט אודיו שיש לי גם וגם כרום קאסט רגיל יכול לשמש כסטרימר טוב (אגב באחת התגובות פה משהו ציין שסטימר יעודי זה בולשיט זאת אותה אלקטרוניקה רק הספק משנה את האיכות) אני אישית כן חושב שרון תוכנה טובה ומלאה באינפרומציה וחשיבה על איזורי שמע מרובים ותמיכה בהרבה מוצרים ואני אפילו שוקל האם כדאי לי להפוך את המחשב נוק שלי החדש לרון רוק בלבד ולקנות סטרימר יעודי של חברת allo usb bridge אם הבנתי נכון הוא יזרים לדאק שלי של ארקם (אגב אחלה דאק על לי 1000 שקל משומש לא פחות טוב ואף טוב יותר chord quetest n שעולה פי כמה ממנו שלדעתי אם ההבדלים בדאקים כאלה שמיעים אז הייתי נאנח ואומר ואוו איזה הבדל בין הדאקים אבל אני מאוזני אומר חד משמעית לא, לפחות לא המחירים מצידיקים את השיפור החולני הזה שמחפשים בדאקים).
בכל מקרה אני לא יודע אם אני יקנה את הסטימר היעודי של allo ויהפוך את הנוק לרון רוק ,הסאונד ישתנה פלאים וגם לא היה ממש ברור מהתגובות פה שכן תקנו אותי אם אני טועה ?
בכל מקרה אשמח לשמוע עוד תגובות על החברה allo נשמע מאוד מעניין .
ואגב גם לא מצאתי פתרון אחד ברון שיכולה לאגד לי את שתי שירותי המוסיקה שאותי מענינים טידל וסופטיפי (למיטב הבנתי בכדי לקבל סופטיפי צריך להתקין רספרי פי עם מערכת הפעלה של וולימיוואז למעשה יש לי שני סטרימרים של רספרי פיי אחד תומך רון והשני ספוטיפי שזה למעשה עוד כסף לחברת allo).
תודה וסליחה על שגיאות אני כותב דרך פלאפון אנדרואיד נוד 9 מקלדת מזעזעת ,או שזאת תיהיה הזדמנות למתנוש לנסות לרדת עלי גם .
Qobuz.
טידאל זה כבר לא מעניין. הם דוחפים מלא מוזיקת פח (לדעתי).
יש המון אלבומים ב-Qobuz שאין בטידאל משנות ה-70 באיכויות מעולות.
איך אפשר להתחבר ל Qobuz מהארץ ? השירות שלהם לא כולל את ישראל לפי מה שמופיע באתר שלהם ....Qobuz all the way. המסטרים של קובוז 96/24 הם חבל על הזמן.
אני חייב לומר שקראתי את כל הפוסטים וגם את התגובות של מתנוש (אגב מתנוש הפוסל במומו במומו פוסל), לא משנה יותר מה אמרתי אם לא היה צדק במה שאמרתי לטעמך לא היה נפתח פה דיון מעמיק שגם אני למדתי משהו למשל שכרום קאסט אודיו שיש לי גם וגם כרום קאסט רגיל יכול לשמש כסטרימר טוב (אגב באחת התגובות פה משהו ציין שסטימר יעודי זה בולשיט זאת אותה אלקטרוניקה רק הספק משנה את האיכות) אני אישית כן חושב שרון תוכנה טובה ומלאה באינפרומציה וחשיבה על איזורי שמע מרובים ותמיכה בהרבה מוצרים ואני אפילו שוקל האם כדאי לי להפוך את המחשב נוק שלי החדש לרון רוק בלבד ולקנות סטרימר יעודי של חברת allo usb bridge אם הבנתי נכון הוא יזרים לדאק שלי של ארקם (אגב אחלה דאק על לי 1000 שקל משומש לא פחות טוב ואף טוב יותר chord quetest n שעולה פי כמה ממנו שלדעתי אם ההבדלים בדאקים כאלה שמיעים אז הייתי נאנח ואומר ואוו איזה הבדל בין הדאקים אבל אני מאוזני אומר חד משמעית לא, לפחות לא המחירים מצידיקים את השיפור החולני הזה שמחפשים בדאקים).
בכל מקרה אני לא יודע אם אני יקנה את הסטימר היעודי של allo ויהפוך את הנוק לרון רוק ,הסאונד ישתנה פלאים וגם לא היה ממש ברור מהתגובות פה שכן תקנו אותי אם אני טועה ?
בכל מקרה אשמח לשמוע עוד תגובות על החברה allo נשמע מאוד מעניין .
ואגב גם לא מצאתי פתרון אחד ברון שיכולה לאגד לי את שתי שירותי המוסיקה שאותי מענינים טידל וסופטיפי (למיטב הבנתי בכדי לקבל סופטיפי צריך להתקין רספרי פי עם מערכת הפעלה של וולימיוואז למעשה יש לי שני סטרימרים של רספרי פיי אחד תומך רון והשני ספוטיפי שזה למעשה עוד כסף לחברת allo).
תודה וסליחה על שגיאות אני כותב דרך פלאפון אנדרואיד נוד 9 מקלדת מזעזעת ,או שזאת תיהיה הזדמנות למתנוש לנסות לרדת עלי גם .
EBAY. שולחים לך כל חודש סיסמא חדשה.איך אפשר להתחבר ל Qobuz מהארץ ? השירות שלהם לא כולל את ישראל לפי מה שמופיע באתר שלהם ....
תשובה בהודעה.זה אמין לקנות שם ? אין וירוסים ו"תוספות" לא רצויות ?
איך וירוסים? סה"כ שם משתמש וסיסמא.
משתמש בזה כבר שנתיים ומקבל כל חודש סיסמא חדשה למייל. עובד מצויין גם עם ROON וגם עם AUDIRVANA.
שאלה נוספת - האם זה כולל את ההתחברות באתר או מחליף אותה ? גם וגם.
עוד שאלה - זה אפליקציה לטלפון או למחשב ? גם וגם.
תודה לכל העוזרים ... יובל . - בכיף. תבוא כל יום.
יש המון פוסטים בפורומים שטוענים שאין הבדל באיכות הצליל של המקור אם אתה מזרים דרך דאק איכותי. את הכרומקאסט אודיו אני עזבתי מזמן. היו לי שניים ומכרתי אחד. בכל זאת שמרתי אחד משום שזה עדיין פתרון קל שתמיד אפשר למצוא לו שימוש. הרספברי מציע אפשרויות יותר מעניינות בעיקר בצד התוכנה וברגע שבחרתי ברון אז נגמרו ההיסוסים.
עכשוי לחלק השני. לי אין מניות ב-allo למרות שהבעלים של החברה (אפשר לדבר איתו ישירות ב-diyaudio.com) הוא בן אדם מעניין. לא פשוט אבל מעניין. מה שכן אני יכול להגיד לך ש-usbridge sifgnature הוא לטעמי הסטרימר הכי מעניין בשוק. הוא עולה פחות מכרטיס usb של jcat ואתה מקבל סטרימר שלם. שבוע שעבר עשיתי טסט בינו לבין הרספברי 4 - אותה תוכנה, אותה מוזיקה, אותו דאק וההבדלים אצלי לפחות הם משמעותים. אתמול בערב הקשבתי לBachelor No. 2 or, the Last Remains of the Dodo של aimee mann. אלבום שמלווה אותי המון שנים וחזרתי אליו לאחר תקופה שלא שמעתי אותו. בפעם הראשונה שמעתי באמת את הקול שלה. זה היה פשוט מדהים. כמו שאמרתי בפוסט קודם, לא אתחיל להשוות משום שאין לי בסיס כמו שיש לאחרים בפורום - שנים עם ציוד אודיו איכותי. אבל לעניות דעתי allo.com עושה דברים מאד מעניינים במחירים שווים לכל נפש.
לפעמים ה״שיפור״ הוא לא משהו שקשור לאיכות אלא צליל עם גוון שונה (צליל שיותר מתחברים אליו).אני לא הייתי מצפה לשיפור בסאונד