מה שהוא אמר.עם הסטאפ שלי ואחרי הרבה נסיונות אני מסכים שאיכות סאונד היא לא סיבה לעבור לרון. הממשק לעומת זאת הוא סיפור אחר לגמרי. מי שאוהב להשוות בין גרסאות שונות של אותו שיר, הקלטות שונות של אותו אלבום, לקבל מייד אינפורמציה על ההסטוריה של אותו אלבום, אומן וכו. קשה להתמודד עם רון. הצורה שבה רון נותן את האינפורמציה, המיזוג בין הספריה שלך לסטרימינג. אני אישית אוהב לא רק לשמוע מוזיקה אלא גם לקרוא על מוזיקה ולחשוב על מוזיקה בקונטקסט היסטורי. מהבחינה הזאת רון הוא פתרון box to box. מאד קשה לעבור לממשק אחר ולטעמי כרגע אין משהו דומה בשוק.
עכשיו לכל זה צריך להוסיף את סוג המוזיקה ששומעים. מי שלמשל שומע הרבה מוזיקה ישראלית, דרום אמריקאית, צרפתית, world וכו, רון הרבה יותר חלש.
אחר כך, האם זה מצדיק את ההשקעה, אני לא יודע. זה עניין מאד אישי.
שכחת את כל האינפורמציה שמגיעה עם רון על כמעט כל מוזיקאי/אלבום.מה שהוא אמר.
רון מאפשר לי לבזר את המערכת הדיגיטלית שלי כך שאוכל לשים סטרימר כנקודת קצה עם חומרה איכותית שמתחברת ישירות לדאק, אבל לשמור את הקבצים במקום אחר, ולנגן ממקום אחר. באפליקציה של טידל אין את הביזור הזה, והיא גם לא מאפשרת לשמוע קבצים מקומיים.
אז אפליקציה של טידל טובה אם משתמשים רק בטידל.
רון זה טוב אם:
1. יש כמה נקודות קצה בבית.
2. יש רצון לממשק עוד יותר טוב מטידל.
3. רוצים להתחבר ליותר מספק סטרימינג אחד, באותה אפליקציה.
4. רוצים לנגן קבצים מקומיים.
בטח שכחתי כמה דברים.
זה אין בטידל? אין לי מושג, אני משתמש בה רק בטלפון.שכחת את כל האינפורמציה שמגיעה עם רון על כמעט כל מוזיקאי/אלבום.
את השוואת הגירסאות ליצירות שונות.
את זה שבלחיצה על כל מוזיקאי/נגן/מנצח/טכנאי/מפיק... בקרדיטים של כל אלבום פותח לך את כל שאר המקומות שהוא נמצא בהם.
את המילים לכל כך הרבה שירים.
את הסדר המופתי שהאלבומים מסודרים על המסך.
את השליטה המאוד נוחה עם האייפד.
וכנראה שגם אני שכחתי עוד כמה דברים.
יש עוד 2 פיצ'רים שצריך לשלב ברון כדי שהיא תהיה פתרון מושלםשכחת את כל האינפורמציה שמגיעה עם רון על כמעט כל מוזיקאי/אלבום.
את זה שבלחיצה על כל מוזיקאי/נגן/מנצח/טכנאי/מפיק... בקרדיטים של כל אלבום פותח לך את כל שאר המקומות שהוא נמצא בהם.
שכחת את כל האינפורמציה שמגיעה עם רון על כמעט כל מוזיקאי/אלבום.
יש עוד 2 פיצ'רים שצריך לשלב ברון כדי שהיא תהיה פתרון מושלם
הראשון זה תמיכה בדיזר
השני זה תמיכה בקבצי iso sacd
דיברתי כבר כמה פעמים עם הנציגים שלהם
מעל 3 שנים הם "עובדים על זה"
iso sacs - iso2dsd - בעיה נפתרה.
דיזר - +1 אבל הבעיה אצל דיזר. הם פשוט לא מעוניינים באינטגרציה עם רון.
לגבי המרה ל dsd מכיר אבל זה לא מושלם כי ב iso יש גם שכבה של 5.1 ולפעמים נחמד לשמוע רב ערוצי. אני מרכז את כל הקבצים במקום אחד - באמצעות audirvana מנגן באיזה פורמט שאבחר
לגבי דיזר הם טוענים הפוך שהמתכנתים של רון צריכים לפנות אליהם
אני עם טידל משפחתי, דיזר hifi , אפל מיוזיקלא ניסיתי עם 5.1 כך שהאמת לא הייתי מודע לאספקט הזה. לגבי דיזר מה שראיתי בפורומים של דיזר ובפורום של רון מצביע על בעיה אצל דיזר אבל אין לי מידע נוסף. בכל מיקרה חוסר רציני ואני עדיין משלם על מנוי דיזר בשביל השימוש מחוץ לבית והמוזיקה הישראלית ומנוי לקובוז בשביל רון בתוך הבית. בינתיים אני עם שלושה מנויים שעולים 50 יורו בחודש....