- מעורבות
- 4,266
- נקודות
- 113
אתה טועה. זו ראיה של שחור/לבן מוחלטת. העולם אפור.
בדיוק הפוך. אני צודק.
אתה טועה. זו ראיה של שחור/לבן מוחלטת. העולם אפור.
לא אכנס כאן לפוליטיקה. אבל אין מדינה בעולם שאין בה עניים. ולידיעתך, אני יכול להגיד לך מראש מי יהיה עני, מי מעמד הביניים ומי מליונר. איך? זה אופי וחינוך יותר מאשר כל דבר אחר.
לא מעט המוגדרים כעניים כאן הם פשוט לא מצהירים על המשכורות שלהם.
תוציא את האוכלוסיה החרדית (ענייה מבחירה) ואת חלק מהערבים הישראלים (הון שחור)
וקיבלת מדינה משגשגת, מדהימה, חזקה, איכותית ומה לא.
טוב כאן אחי, מעולה כאן, מושלם כאן!!!
קדימה. נחזור - אודיו.
אז אם הכל מעולה כאן זה סתם תקשורת שמאלנית בוגדת ושונאי ליכוד (בעיקר אשכנזים) שממציאים שחרא כאן להמון אנשים שאינם חרדים או ערבים ?
אם אני לא טועה מילטון פרידמן זה התורה שביבי מנחיל פה בעזרת הנגיד שקיבל תפקיד בכיר בארה״ב והצליח לא רע .
אם אני לא טועה מילטון פרידמן זה התורה שביבי מנחיל פה בעזרת הנגיד שקיבל תפקיד בכיר בארה״ב והצליח לא רע .
אתה טועה בככ הרבה רמות בנושא הזה.בדיוק הפוך. אני צודק.
אתה טועה בככ הרבה רמות בנושא הזה.
המדינה הזאת נשלטת על ידי כ - 7 משפחות.מה שעוד לא למדת אני כבר שכחתי.
שתשב עם האנשים שאני יושב אז נדבר.
אתה מכיר את הכלכלה הישראלית מערוץ 2 ועשר ומדוחות עוני מוטים.
הכלכלה שלנו יציבה, העוני הוא מחלה בכל מדינה, ואם תוריד את החרדים וההון השחור תקבל פה נתונים שכל מדינה יכולה לחלום עליהם. אגב, גם בלי להוריד אותם הנתונים מעולים.
עזוב את הכלכלה לרגע, בטוח שאתה יודע הכל ויותר טוב מכולם, בטח יותר טוב מהערוץ הזה וההוא שתמצית קיומם היא כידוע להראות פקקים איפה שביבי רואה מחלפים וגו', אבל למה השוויץ הזה ? לא יודע מה עם אחרים, אצלי במחילה זה משאיר טעם קצת חמוץ.
המדינה הזאת נשלטת על ידי כ - 7 משפחות.
אולי השוק הכי ריכוזי בעולם המערבי.
מוכרים את כל הנכסים הלאומיים שלנו בנזיד עדשים למקורבים.
אחד הבלופים הגדולים לסיבה שיש עניים - זה הבטחון והחרדים. מבחינת תקציב, החרדים הם טיפה בים
והבטחון הוא קצת פחות מ 7% לא ממש יותר גבוה ממדינות מערביות אחרות (ארה"ב - 5%, בריטניה - 3%).
נמר, אתה כנראה לא מסתובב במקומות הנכונים כדי להבין את המצוקות של אנשים (גם אני לא).
אנשים חיים כאן על אשראי , ויום אחד זה התפוצץ לנו בפנים.
ישראל היא המדינה עם פערי השכר הכי גדולים מבין מדינות ה OECD (ריכוזיות - כבר אמרתי), ובעלת שיעור העניים בין הגבוהים מבין מדינות ה OECD.
כלכלה זה דבר קצת מבלבל.....