ראשית אתה מדבר על קומץ קטן שהוא עבריין.אתה לא יודע כמה. לך למוסכים בכפרים ערבים ותקן את האוטו שלך בזול, בלי ניירת. גם מלא זיופים של טקסטיל והכל בשחור. אני גם לא אספר לך איך הם קונים רכבים ומתי הם מעבירים בעלות. נשמה, לך לכפרים ותקבל קורסים של התחמקות ממיסים. ילמדו אותך גם איך לחיות כמו מלך ולהיות מוגדר כעני.
שלא תחשוב לרגע שמדובר בטיפשים עלובים. יש להם שכל, תחכום ובנוסף, יודעים לנצל היטב את הפחד מאכיפה בסביבתם.
אגב. החרדים טפילים ותחמנים בדיוק כמותם. גם את האוכלוסיה הזו אני מכיר. תחפש רכב ישן וזול 7 מקומות ותמצא אותו באוכלוסיה החרדית. חפש רכב יוקרה ותמצא אותו בכפרים הערבים. כנס ליד 2, בדוק אותי.
שאלה לך,
אם אתה רואה בעין שהם גונבים המדינה אז למה אתה והאחרים מעודדים אותם? למה קונים מהם ומתקנים אצלם? או שאתה רוצה לקבל שירות טוב בחינם ובסוף לצאת מטיף? מי שמעודד גנב לגנוב גם הוא אשם!
אישית, מאז שנת 2001 ועד היום לא קניתי מחנויות של ערבים חוץ ממוצרי מזון וממתקים.
לגבי העברת בעלות של רכב, שטות מוחלטת. כשאני קונה רכב חדש משלם עליו מיסים כמו כל אזרח במדינה או שלא? אהה נכון חתום על המצח שלי ערבי ואז רשות המיסים נותנת לי פטור.
לגבי טקסטיל וזיופים, ליתר דיוק מותגים מזוייפים. כידוע לי הסחורה מגיעה מחו"ל. איפה האכיפה על זכויות היוצרים אהה שכחתי שבמדינה אין פיקוח על זכויות יוצרים.
מצד שני אני לא מבין אנשים שקונים מותג מזוייף, למה? רק שופוני יא נאס אני לובש מותג! זה מעיד על אנשים פסיכים. או שתקנה מותג מקורי או שלא.
על כל דבר שאני קונה משלם עליו מיסים בתור אזרח, המשכורת שלי מתקזז ממנה מס הכנסה. בחלק הזה אנחנו שווים.
הערבים משלמים הרבה פחות ומתחמקים מהארנונה בזה אתה צודק מצד וגם הם צודקים מצד השני, כפי שציין take one ויש עוד הרבה מה להוסיף...
מכיוון שאני משלם ארנונה כחוק בראש שקט כואב לי לראות האחר לא משלם, אבל מצד שני אני מבין הרבה למה לא משלמים.
לסיכום, צריך להכיר שיש הרבה פשלות ואי טיפול הוגן במגזר הערבי ומצד שני על המגזר הערבי עליו לשאת באחריות ולמלא חובותיו הנדרשים כחוק. כלומר צריך להיות שווין בנטל כדי שיהיה שוויון בזכויות.
אבל לצערי ומנסיון אישי המדינה לא רוצה לקבל את ערביי ישראל כמו כלל אזרחי המדינה, כנראה יש לה אינטרס בקטע הזה.