zs
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,601
- נקודות
- 113
גם אני..אני אוהב מגברים עם הרבה זרם
גם אני..אני אוהב מגברים עם הרבה זרם
יאללה יאללה.אני קורא להם רתכות.....וגם אני אוהב אותם בלית ברירה......הרמקול שלי לא מסוגל לזוז בכלל בלי רתכת כזו, עם נצילות של כ 80 dBA והתנגדות של 2.8 אוהם.
אבל הדבר השני שאני מחליף במערכת זה את המונובלוקים (אולי לפאס אבל לא קלאס A).
כקונספט של צליל, זה לדעתי קונספט מיושן ורפה.
דבר, כמה אתה רוצה עליהם ?לי יש מונובלוקים XA100.5 של PASS LABS.
מניסיוני עד היום עם שני מגברים קלאס A שונים בתכלית (musical fidelity a1) והמונובלוקים של פאס, הצליל הוא כאילו מוסיקלי ו"חמאתי" אבל זה בא על חשבון ATTACK, על חשבון דינמיות קצת, על חשבון צליל מעט רופס, וכל זאת בחבילה לא ידידותית למשתמש: כל הזמן צריך לנהל את ההדלקה והכיבוי שלהם.
לא מת על זה, בלשון המעטה.
למזלי, השילוב שלהם עם הלקסמן הוא מספיק מוצלח ובוגר כדי להיות מספק ומהנה לאורך זמן. אבל הדבר השני שאני מחליף במערכת זה את המונובלוקים (אולי לפאס אבל לא קלאס A).
הדבר האחרון שאתה יכול לומר על המערכת שלך זה מה שכתבתה....מאיפה הבאתה את זה?לי יש מונובלוקים XA100.5 של PASS LABS.
מניסיוני עד היום עם שני מגברים קלאס A שונים בתכלית (musical fidelity a1) והמונובלוקים של פאס, הצליל הוא כאילו מוסיקלי ו"חמאתי" אבל זה בא על חשבון ATTACK, על חשבון דינמיות קצת, על חשבון צליל מעט רופס, וכל זאת בחבילה לא ידידותית למשתמש: כל הזמן צריך לנהל את ההדלקה והכיבוי שלהם.
לא מת על זה, בלשון המעטה.
למזלי, השילוב שלהם עם הלקסמן הוא מספיק מוצלח ובוגר כדי להיות מספק ומהנה לאורך זמן. אבל הדבר השני שאני מחליף במערכת זה את המונובלוקים (אולי לפאס אבל לא קלאס A).
דאק היסטרי, כמובןומה הראשון ברשימה?
יאללה יאללה.יאללה יאללה.
רתכת כבלים כבלים רתכת זרם אקולייזר רתכת כבלים.
חשובה גם הכמות !אחלה שרשור דבר זה סיקרן אותי מזמן ומאניין אותי עוד דבר:
ראיתי מגברים של class A שמוצאים 30-100 וואט למשל, אך יש גם כאלה שמוצאים 300 ורשום pure class A, והם לא לגמרי מפלצות, איך זה? איפה פויינטה (אם בכלל)?
האם יש הבדל בין מגבר כזה של 80 וואט או 300?
מי שהוא פעם אמר (ובצדק) שחשובה לא כמות אלה איכות הוואטים, אך עדיין מדובר בחברות ידועות בתחום...
אולי בגלל שמגבר שפופרות מגביר מתח ולא זרםיש אגדה שמגבר 60 W מקלאס A מקביל למגבר הרבה יותר חזק מהאחרים , זה לא נכון בכלל , אני ניסיתי מגבר שפופרות 140W שפופרות , לא התחיל אפילו להזיז לי הרמקול , עדיין צריך ואטים וזרם קודם כל , הטונליות בהמשך !
אם אתה לא מפוצץ ווליום אתה לא עובר 10 וואטאחלה שרשור דבר זה סיקרן אותי מזמן ומאניין אותי עוד דבר:
ראיתי מגברים של class A שמוצאים 30-100 וואט למשל, אך יש גם כאלה שמוצאים 300 ורשום pure class A, והם לא לגמרי מפלצות, איך זה? איפה פויינטה (אם בכלל)?
האם יש הבדל בין מגבר כזה של 80 וואט או 300?
מי שהוא פעם אמר (ובצדק) שחשובה לא כמות אלה איכות הוואטים, אך עדיין מדובר בחברות ידועות בתחום...