michael123
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,434
- נקודות
- 113
גם Soulution זה מגבר AB, וגם Vitus, וגם Pass
זה שיכול להיווצר עיוות ב-AB לא אומר שאכן נוצר.עמיר,אני מדבר או מבהיר אם לא היה ברור.שהכוונה למגברים מבית טוב עם תכנון טוב.
ז"א אני לא בא להשוות מגבר שהוא לא מאותה ליגה.אולי הרכב השחקנים במגבר שונה אך אותה ליגה.
הרי ההבדל המשמעותי ולדעתי הנכון זה ,שמגבר classe a מלכתחילה ועד הסוף נותן הגבר מלא לסיגנל מה שלא יוצר עיוות מסוים שאכן יכול להתקבל נניח במעבר להגברת ab.
זו בעייה שנפוצה בהרבה מגברים, ללא תלות ב-class. בהרבה מקרים מדובר אפילו ביותר זמן מזה.
איזכור עניין הקבלים אכן היה שטות. אמנם הטעינה שלהם לוגריתמית והם לא נטענים לגמרי מיידית, אבל כנראה שכבר אחרי זמן קצר ההבדל לא שמיע.קבל גדול ככל שיהיה נטען בשניות
לדעתי יש בזה משהו פסיכולוגי שרצו שיהיה כמו מנורות
היבואן אמר לי להמתין שעה
קשה לי לקבל את זה
אגב המגבר לא נדלק מייד כשמפעילים אותו אלא מהבהב איזה 10 שניות שזה כבר הגיוני טכנית
אם היתה השפעה משמעותית הוא היה נחסם לזמן ארוך יותר כנראה
עוד פעם פולט עובדות תוך אי-הבנה מהותית של מה שאתה כותב.כן זה מדיד !!!.....ולא מה שאתה מצפה שאגיד.......מגברים וציוד מדידה (1) אחרי שהם מתחממים ההגבר שלהם קטן (כמעט בכל המקרים שאני מכיר)........מדובר על שנויים שיכולים להגיע לכ 1 dB שזה שמיע בהחלט
אצלי 4 שעות שמיעה ליום זה סטנדרט מינימלילא ממש לא למכירה...נגמרו הקניות והמכירות.
וחשמל עוצר אותך...? אני לא מכיר אדיופיל שמשהוא עצר אותו....
אני שומע הבדלים:איזכור עניין הקבלים אכן היה שטות. אמנם הטעינה שלהם לוגריתמית והם לא נטענים לגמרי מיידית, אבל כנראה שכבר אחרי זמן קצר ההבדל לא שמיע.
לא נראה לי שזה קשור למנורות. זה הייה כך אצלי גם במגברים טרנזיסטוריים.
מנגנון ההשהייה עם החסימה וההיבהוב של הכמה שניות זה רק לחכות להתייצבות כדי להגן על הרמקולים מפני מה שעלול לקרות לפני ההתייצבות הבסיסית.
זה שקשה לך לקבל את זה ואתה לא שומע הבדלים בין המצב אחרי זמן קצר ואחרי זמן ארוך זה במיתאם מלא להרבה הבדלים אחרים שאתה לא שומע.
מצטער אבל אני רואה שאתם אומרים אותו דברעוד פעם פולט עובדות תוך אי-הבנה מהותית של מה שאתה כותב.
הבדל של 1dB שמיע רק כשמשווים זה על יד זה תוך זמן קצר, בעיקר כשמדובר ב-test tones.
כשמדובר במוזיקה משתנה על פני מרווח של הרבה דקות, אף אחד לא ישים לב לירידה בעוצמה של 1dB, אפילו לא מישהו golden eared.
חוצמזה, כשהעוצמה יורדת, איכות הצליל הנתפשת יורדת גם היא. הרי אתה יודע שכשמגבירים בקצת את העוצמה האיכות משתפרת, ולכן כשעושים השוואות סאונד צריך להשוות ווליומים בדיוק גדול, אבל אתה לא מסוגל לעשות אינטגרציה בין העובדות, אפילו כשזה רק מוצג בסדר הפוך.
אבל מה שקורה עם מגברים זה שכשהם מתחממים, איכות הצליל הנתפשת דווקא משתפרת.
כלומר הירידה בהגברה ב-1dB לא מסבירה את התופעה בשום צורה.
היא גם לא מורגשת, ואם היא הייתה מורגשת, היא הייתה משפיעה הפוך.
אז אולי תפסיק כבר להטריד אותנו עם ה"ידע הטכני" שלך?
אתה רק מטעה אנשים כאן
לא ניתן לכמת בדקות או שעות. אבל ניתן להגיד שהגיע לטמפרטורת עבודה. ונשמע יותר טובאני שומע הבדלים:
האם מישהו כאן יכול להגיד שבמבחן עיוור הוא ידע להגיד כמה זמן המגבר שלו דלוק?
זה שיא חדש
זה מה שנחמד בפורום הזה - כל פעם שאני חושב שהגיעו לשיא יש עוד
אל תבלבל את המוח.....ציוד שמתחמם ההגבר שלו יורד !!! כל הפרשנויות האחרות שלך בעניין הם שלך בלבד.עוד פעם פולט עובדות תוך אי-הבנה מהותית של מה שאתה כותב.
הבדל של 1dB שמיע רק כשמשווים זה על יד זה תוך זמן קצר, בעיקר כשמדובר ב-test tones.
כשמדובר במוזיקה משתנה על פני מרווח של הרבה דקות, אף אחד לא ישים לב לירידה בעוצמה של 1dB, אפילו לא מישהו golden eared.
חוצמזה, כשהעוצמה יורדת, איכות הצליל הנתפשת יורדת גם היא. הרי אתה יודע שכשמגבירים בקצת את העוצמה האיכות משתפרת, ולכן כשעושים השוואות סאונד צריך להשוות ווליומים בדיוק גדול, אבל אתה לא מסוגל לעשות אינטגרציה בין העובדות, אפילו כשזה רק מוצג בסדר הפוך.
אבל מה שקורה עם מגברים זה שכשהם מתחממים, איכות הצליל הנתפשת דווקא משתפרת.
כלומר הירידה בהגברה ב-1dB לא מסבירה את התופעה בשום צורה.
היא גם לא מורגשת, ואם היא הייתה מורגשת, היא הייתה משפיעה הפוך.
אז אולי תפסיק כבר להטריד אותנו עם ה"ידע הטכני" שלך?
אתה רק מטעה אנשים כאן
הוא טוען שההבדל שמיע, ושזה מתבטא בירידה של 1dB בהגברה.מצטער אבל אני רואה שאתם אומרים אותו דבר
חום עולה - יציבות עולה וגם האיכות - וההגבר יורד
אני לא רואה שרוברט טען שההנחתה בעוצמה משפרת
כן זה מדיד !!!.....ולא מה שאתה מצפה שאגיד.......מגברים וציוד מדידה (1) אחרי שהם מתחממים ההגבר שלהם קטן (כמעט בכל המקרים שאני מכיר)........מדובר על שנויים שיכולים להגיע לכ 1 dB שזה שמיע בהחלט.
יש עניין בשנוי צליל (כתוצאה מעוצמה) כשמגבר מתחמם .....תקרא את הפוסט שלי כאןאני שומע הבדלים:
בין רמקולים
בין פטיפונים
בין ראשים
בין זרועות
בין דאקים
וכמובן בין מגברים
האם מישהו כאן יכול להגיד שבמבחן עיוור הוא ידע להגיד כמה זמן המגבר שלו דלוק?
זה שיא חדש
זה מה שנחמד בפורום הזה - כל פעם שאני חושב שהגיעו לשיא יש עוד
לא התווכחתי על זה שההגבר יורד.אל תבלבל את המוח.....ציוד שמתחמם ההגבר שלו יורד !!! כל הפרשנויות האחרות שלך בעניין הם שלך בלבד.
הרגת אותי. אתה בעצמך אומר שומעים יותר טוב. ואחר כך שואל את הדבר הבא?זה לא שהוא נשמע זוועה לפני
יש איזה תחושה אחרי 10 דקות בערך ששומעים טוב יותר
אולי זה פסיכולוגי לא יודע
אז שוב . מבחן כזה יהיה קשההאם מישהו כאן יכול להגיד שבמבחן עיוור הוא ידע להגיד כמה זמן המגבר שלו דלוק?
זה שיא חדש
אמרתי שיש איזו תחושה ואני לא בטוח שזה לא פסיכולוגיהרגת אותי. אתה בעצמך אומר שומעים יותר טוב. ואחר כך שואל את הדבר הבא?
מסכים שיש שיפור - אמרתיאם הם אומרים נצטרך להאמין להם
אני יכול להעיד רק על עצמי שבסוף היום אני מכבה וחושב שהסאונד השתפר לעומת זמן ההדלקה
לא מצליח לשים אצבע בדיוק אם זה קרה בחצי שעה או בשעה או יותר