מבחן Blind Test שכמעט והתבצע, אך החלטתי לבטלו מסיבות טכניות. אבל עוד לא אבדה תיקוותינו.

מצב
הנושא נעול.

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
רק שתהיה בריאה.
תודה כפרון ....בריאות ושבת שלום לכל הפורום, כפרה עליו ( כלומר הפורום) (ורד)

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113

arix

חבר משקיען
מעורבות
493
נקודות
83
מקובל עלי שאי אפשר יהיה לשנות את התנאים עד יום לפני המבחן - אחד אפס לטובתך

עכשיו אני - אתה תלמד את הכבל שלי עד זוב דם..... אתה תגיד שיש הבדלים של יום ולילה....אני אמדוד אות הכבלים ונראה שאין הבדלים מדידים .......ומרגע זה ההתערבות תקיפה ולאף אחד אסור לסגת - זה בסדר ????

יש הבדלים מדידים? נחפס ככל כזה שלא יהיה הבדל מדיד אבל אני מבטיח לך ב-99.9 % שלא ימצאו הבדלים מדידים כבר בבדיקה הראשונה
לא נראה לי שתמצא כבל זול שיהיה לו:
Capacitance: 19.0pF/ft
Inductance: 0.07μH/ft
בכבל אחר שתמצא יהיו הבדלים מדידים בעקום הענות (ובתנאי שתעמיס את הכבל באותה התנגדות של כניסת הכבל של נמר).

ronensud

חבר משקיען
מעורבות
737
נקודות
113
גיא, בריאות, בריאות, בריאות.
מאחל שהבדיקות יעברו בקלות ובהצלחה.

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
לא נראה לי שתמצא כבל זול שיהיה לו:
Capacitance: 19.0pF/ft
Inductance: 0.07μH/ft
בכבל אחר שתמצא יהיו הבדלים מדידים בעקום הענות (ובתנאי שתעמיס את הכבל באותה התנגדות של כניסת הכבל של נמר).
בפועל גם כבל עם קיבול משולש ימדד זהה - תאמין לי בצעתי אי אלו בדיקות כאילו בחיי

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
רוברט רד מהעץ הזה , לא צריך שנמר יבדוק את הכבל שלך .

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
בפועל גם כבל עם קיבול משולש ימדד זהה - תאמין לי בצעתי אי אלו בדיקות כאילו בחיי

הייתי מציע לך יותר.. מדוד את הכבלים של נמר, כל הפרמטרים שתוכל, ותעתיק לכבל שלך את הקיבוליות ההשראות וההתנגדות, וכל מה שתוכל עוד לעלות בדעתך ואז תבצע מבחן עיוור, ונראה אם הכבל שייצרת יוכל להתחפש לכבל של נמר בביצועים.

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
אתם עדיין לא מבינים שנמר פוצץ את הבדיקה ?

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
מצטער רוברט , אני לא מסכים אתך הפעם . התעקשת על פרט שולי שגם לא באינטרס שלך בכלל , אלא של נמר . אתה דואג לאינטרסים שלו מתוך טוב לב, הגינות, או מה? למה, יהיה מצב שאחרי שבוע עם הכבל שלך הוא יגיד לך "שמע... לא שומע הבדל.... חשבתי שיהיה לעומת הכבל פצצה שלי..." נו באמת

בשביל מה הוא צריך ללמוד את הכבל שלך?

ronensud

חבר משקיען
מעורבות
737
נקודות
113
רוברט, מה שאני מבין זה שמהיום אני לא צריך להרגיש הזוי שאני שומע הבדלים בין כבלים. יש אשכרה הסבר מדעי.
זה היה השרשור הכי אפקטיבי עבורי מכל שרשורי הכבלים בהיסטוריה ועל כך אני מודה לך.
אגב, נמר הציע סטטיסטיקה בלתי אפשרית כמעט ולבטח כזו שמגדילה את הסיכוי עבורך לנצח את ההתערבות הזו.
חבל שכסף נכנס לתמונה, מיותר לגמרי לדעתי ומעכיר את האווירה.

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
חבל שכסף נכנס לתמונה, מיותר לגמרי לדעתי ומעכיר את האווירה.
זה לא עניין של כסף . לנמר יש הרבה יותר להפסיד מאשר 10K .
כסף נדרש רק ע"מ להראות נכונות מצידו של רוברט.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
הכסף הוא הוכחה חברים. אם ניכנס לחשבון של רוברט צ'ק שלי אין מצב שאוכל להכחיש את זה שנכשלתי.

אגב. רוברט הגה את המחיר.

royla

אוהב את התחום
מעורבות
73
נקודות
28
האמת שאני כמעט שלא כותב בפורום ,נהנה לקרוא,

אדבר לגופו של אדם-אבל אני מתכוון לאג'נדה הכללית-רוברטס סליחה מראש בבקשה :)

זה פשוט שרשור בדיחה על סף המעליב את האינטיליגנציה,
צר לי לראות את רוברטס שטוען שאין הבדלים כלל....פתאום טוען שיש אין סוף הבדלים בין כבלים!!!!מהונדסים,דקים עבים...בדיחה עצובה,מה שנקרא -גם טועה וגם מטעה,מנסה להוביל את מחנה המבחן העיוור שנים!! ופתאום?! יש הבדלים! ברור שיש הבדלים! אבל נחפש דרך שלא יהיו.....נו באמת?! אתה/אתם אמיתים????

נמר- כל הכבוד!!! ללכת על מבחן של19 מתוך 20! וואוו!

גם אני שומע הבדלים ברורים כשמש בין כבלים מיומי הראשון כחובבן,לא ברור לי למה בכלל יש ויכוח...רוברטס מיידית מודה שיש הבדלים!!!
,הרעיון של אנשי המבחן העיוור והוויכוחים בפורומים גורמים לחנויות ויבואני הכבלים להיות מלאים באנשים סקרנים שרוצים לנסות....
אולי הויכוחים גורמים לתחום להתפתח?
נמר-כל עוד אתה פה מגן על הצד ששומע-מצבנו טוב :) כי יש מקומות שאסור לדבר על כבלים...

ronensud

חבר משקיען
מעורבות
737
נקודות
113
אגב. רוברט הגה את המחיר.
אם כך, אני מרגיש יותר בנוח עם הסכום הזה.
מודה שזה נראה קצת כמו דרך להפחיד את הצד השני.
מי רוצה להפסיד סכום כזה בהתערבות?
אגב, גם 100 שח שנכנס לחשבון זו הוכחה.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
@clip99

כבר הובן, הופנם, נרשם בפרוטוקול, הוסכם וכיו"ב שאותך מעניין מבחן רק בין כבלים שנמדדים זהה, וסיבת העניין היא לראות האם ייתכן שיהייו הבדלים בהאזנה כשאין סיבה מובנת-פיזיקאלית למה הם מופיעים.

אבל הטענה רבת-השנים של רוברט ודומיו היא שאין הבדלים שמיעים בין כבלים באשר הם, ושההבדלים המדידים, אם קיימים, הם זניחים וזעירים מכפי שאוזן אנושית תהייה מסוגלת להבחין בהם, והכל הטייות, ומספיקים כבלי "תחנה מרכזית"/"הום סנטר" בגרושים במקום באלפי דולארים למטר, ומכאן שהאודיופילים הם פראיירים.

אחר כך חלה נסיגה בטוטאליות של הטענה הזו, ודובר רק על כבלים בלי פילטרים/קופסאות, כמו MIT.

ברגע שהועלתה האפשרות של התערבות על כסף -- וזו לא פעם ראשונה -- חלה נסיגה נוספת ומשמעותית, לגבי כבלים שנמדדים זהה. זו כבר השתפנות מבחינת ה-BT, כי חלק מהטענה המקורית הוא, כאמור, שגם הבדלים מדידים הם זניחים.

ובכלל, כשאודיופילים באים להשוות כבלים, אף אחד לא מסתכל על המדידות ולא מתעניין בהן -- הן לא פרמטר בהשוואה -- וזה רק מקרה אם המדידות יהייו זהות.

מטרת ה-BT היא לבדוק את טענת ההבדלים בין כבלים באשר הם, כאשר המדידות כן/לא זהות אינם הפרמטר המעניין, אלא עצם קיום הבדלים שמיעים בצורה מובהקת-סטטיסטית.

עמיר

katzofe

מושעה
מעורבות
73
נקודות
48
אפשר לאמלק את השרשור או שאין סיכוי?

מצב
הנושא נעול.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור