AK1
חבר משקיען
- מעורבות
- 2,947
- נקודות
- 113
במה נמר התהפך בדיוק?אכן לא ברחת, התהפכת ב 180 עם התנאים שלך, והם לא מקובלים עלי
במה נמר התהפך בדיוק?אכן לא ברחת, התהפכת ב 180 עם התנאים שלך, והם לא מקובלים עלי
פספסת את הנקודה . לא אופייני.אתה מחפש כבלים ללא הבדל. אחרים לא.
עמיר
אכן לא ברחת, התהפכת ב 180 עם התנאים שלך, והם לא מקובלים עלי
נדבר על עניין המגבר בפרטי
מה הבעיה שאני אבדוק את הכבלים על המערכת שלך כמו שסיכמנו אתמול בלילה? הרמקולים שלך בזמן הבדיקה יהיו מנותקים ולא יעונה להם כל רע - מה הבעיה ?אין פרטי. רק פומבי.
אני נותן לך את שלושת הכבלים הביתה ליומיים. תבדוק אותם ותחליט עם איזה כבל אני נבחן.
אני מציע פשרה:
תמדוד מה שאתה רוצה, מתי שאתה רוצה.
התנאי - הכל מסתיים ב24 שעות הקרובות.
אין מצב שהסיפור שלכם יחזיק עד יום רביעי. שום סיכוי.
קראת לסילטק צב???מעלייך נתתי עוד אופציה. הוא לוקח אותם אליו, מודד, מאשר, יוצאים למבחן.
בלי קשר. עם הטענות הללו שאין הבדלים בין כבלים אני מתמודד שנים. אבל זו הפעם הראשונה שזה שטוען שאין הבדלים, צריך לעשות כזו בדיקה מורכבת בשביל לבדוק אם באמת אין הבדלים. זה די אבסורט.
-אחי. אין צב שיכול לעקוף צ׳יטה בריצת 100 מטר. שם על זה 10,000 ש״ח
- אין בעיה הנה צב שיתחילו מכאן עד לשם
- לא לא רגע. אני צריך לבדוק שהצב הזה לא יותר מהיר ממנה...
- אחלה. קח את שלושת הצבים האלה ותבחר את המהיר מבניהם
מה הבעיה שאני אבדוק את הכבלים על המערכת שלך כמו שסיכמנו אתמול בלילה? הרמקולים שלך בזמן הבדיקה יהיו מנותקים ולא יעונה להם כל רע - מה הבעיה ?
אני מציע גם לסגור את הטרמינלים של ה-POWER בזמן הבדיקה עם נגדי 8 אוהם (לא הכרחי) אבל אם אתה יותר רגוע ככה (מבחינת נזק אפשרי למגבר) אזי אין בעיה , אביא נגדי 8 אוהם. (*)
אגב העוצמה שאני צריך בפואר היא חלשה מאוד כי ציוד המדידה כבר יכול לעבוד ב 2 וולט מתח שזה 1/2 וואט (**).
הווליום בפרה שלך בזמן הבדיקה שלי יהיה "ממש על חלש" ......כאמור חצי וואט !!! - מה הבעיה עם זה ????
(*) ולהשכלת הפורום....אין שום בעיה לעבוד עם טרמינאלים פתוחים במגברים טרנזיסטוריים, אולי במגברים שפופרתיים תתכן בעיה מסויימת במגברים מסויימים אבל זה לא המקרה
P=(V) 2/R =4/8= 0.5 Watt (**)
אני רוצה להשתמש בפרה שלך כדוחף ונראה לי שאין לי בעיה להשתמש בפאור אחר שהיציאה שלו תחובר באוויר או לנגדים .הבעיה היא שאני לא מחבר שום דבר למגבר שלי מלבד הכבלים של הרמקול והרמקול. לא שם נגדים ולא בתיך. אתה מבין שיש לי מגבר של 150,000 ש״ח ואם יקרה לו משהו זה די הסוף שלך? לא לוקח סיכון בעניין הזה.
מה הבעיה לבדוק את הכבלים אצלך?, בשקט, ברגוע, על המגבר שלך. מצידי תנסה להעתיק כבל אחר שיהיה זהה לאיזה מהשלושה שתבחר. זו הזדמנות אחרונה רוברט. קח שלושה כבלים, בדוק אותם, תגיד לי עם איזה מהם אתה רוצה לבחון אותי ולך על זה.
סגרנו?
יומיים אני מגיע אליך ונבצע את הבדיקה עם המגבר החלופי שלך אבל עם ה PRE ה"אמיתי" שלך .
אתה משווה אותך לנמר, כפרה עליך איך אתה מעז?קיבלת 95% סיכויי הצלחה. אישית לצלוח 19 מתוך 20 כ10K על הכף היה מלחיץ אותי גם אם הייתי צריך לבחור מגבר בBT.
הכבלים לא שלי. יומיים זה מקסימום. גם ככה הם בלחץ אטומי שהכבלים שלהם מטיילים. אבל בשבילי הם מסכימים.
לא נבצע ״בדיקה״ אצלי אחרי שתבדוק אותם אם כי נבצע את המבחן עצמו. אצלי בבית לא יהיו בדיקות - רק מבחן. עם המגבר שלי, הקדמגבר שלי והצ׳ק שלי ושלך. בלי אנלייזר, סקופים ובלי בלבולי מוח - האזנה נטו. הכל מצולם תמיד (כשאתה מחבר/מנתק) ברצף מוחלט. בוידאו צריך לראות בזמן אמת את החיבור והניתוק של הכבלים וכמובן שיהיה ניתן להבחין בצילום איזה כבל מחובר. זה בשביל האחר כך - לדעת שבמידה ולא הבחנתי זו באמת האמת.
האם ידוע לך שיש , או שאתה מכיר תכונות חשמליות אחרות ממה שידוע למהנדסים בפורום?
האם ב"הכבל שלי" אתה מתכוון לכבל רמקול או אינטרקונקט?
מצחיקול כל שינוי במיבנה של הכבל הוא סוג של פילטר שמתנגד לתדרים לא רצויים : ליפוף של המינוס סביב הפלוס מפלטר מרשת החשמל . סיכוחים מכל סוג שהו יוצרים פלטריזציה. קליאת צמות עובי .........הכל זה פילטר.
לא כתבת באף מקום אילו מאפיינים נוספים קיימים בכבל , פרט לתכונות החשמליות שלו.
אין שגיאה . קיימים כבלים אודיופילים שלא משפיעים באופן שונה על אות השמע מכבל פשוט , ליתר דיוק נמדדים זהה בתחום השמע . לא מבין למה אתם מתעקשים לחשוב שכבל מהונדס הכוונה שמהנדס בנה אותו, לעומת כבל פשוט שאולי האריתראים בשדרות הר ציון בנו . הכוונה ב"מהונדס" היא שקיימים בכבל מסוים פילטרים, או שיטת בניה, או שימוש בחומרים שמשפיעים על זרם החשמל בכבל.
למה לדעתך נמר החזיר לפורום את ה"פרובלמטיים"איזה כיף היום בפורום
אני חייב לבצע בדיקה עם הפרה שלך אלא אם כן אתה רוצה להעביר לי גם את הפרה שלך ביחד עם מגבר הבדיקה
כפרון , איך אני יכול לקבל החלטות על סמך זה שהכבלים שלך נמדדו במערכת אחרת לגמרי ?
במחשבה שלישית אני הולך עוד צעד לקראתך .....אני לא צריך את היומיים התרשמות אצלי בבית....נבצע את המדידות אצלך עם הפרה שלך ו"פאור הבדיקה "
ביצועים כדלהלן:
1. הבדל קטן מ- 0.05 dB ב-Frequency Response ( בין Hz ( 10-40,000 בכל תדר בתחום זה
2. הבדל קטן מ- 0.01% ב-Distortion ב5 תדרים נבחרים
3. הבדל קטן מ 0.1 dB ב-Signal to Noise