התימני הפסיד צ'ק, מה לא ברור?למה מתרגז, כפרה? הוכחת את טענתך. נקסט.
התימני הפסיד צ'ק, מה לא ברור?למה מתרגז, כפרה? הוכחת את טענתך. נקסט.
ימדד זהה רק כאשר ההתנגדות הכניסה נמוכה, אצל נמר ההתנגדות גבוהה יחסית- 20K (בדקתי נתוני יצרן) , לכן יהיה הבדל בין כבלים בעלי קיבול גבוהה (RC ) ולא לשכוח גם את מרכיב הסליל שבדרך שמסנן תדרים גבוהים(LC),בפועל גם כבל עם קיבול משולש ימדד זהה - תאמין לי בצעתי אי אלו בדיקות כאילו בחיי
אני מניח שהמחמאה מתייחסת גם אלי , כי נעמדתי לצידו של רוברט.יחד עם רוברט הופיעה ... הם נלחמים לספק לעצמם צידוק מכיוון שידם אינה משגת.
אני מניח שהמחמאה מתייחסת גם אלי , כי נעמדתי לצידו של רוברט.
רק על הביטוי הזה מגיעה לך השעיה . אני מבין גם שאתה רואה נסתרות ומכיר את חשבון הבנק של אנשים שאינך מכיר.
שלום DigiSUN , איזה יופי שאתה כאן , אני מעביר לך את המקל .....בהצלחה.
מאמי. הבדיקות על הכבלים יעשו אצלך, על הציוד שלך ומה שאתה רוצה. יש לך יומיים כבלים מאוד יקרים.
אתה מגיע אלי ואומר לי מול איזה כבל אני נבחן והמבחן מתחיל כשאני מקשיב שתי דקות לפני לכבל שלך.
אצלי אין סקופים, אין אלייזר ואין בדיקות והאלקטרוניקה שלי לא יוצאת מהבית אלה במעבר דירה.
יאללה. סגרנו, תבוא מחר, קח ת׳קבלים, תבחר אחד מהם למבחן וביום רביעי תבוא עם צ׳ק על סך 10,000 ש״ח לפקודת נמר לוי.
רוברט לא קונה כלום. רק יושב בצד ומסביר למי שכן קונה שהוא אידיוט.כך שאני לא מצליח בכלל להבין את העניין של אנשים כמו רוברט .
אני לא הולך עם ציוד מדידה לחנות רק עם זוג אוזנים
אתה סותר את עצמך -- לשיטתך, אין שום הבדלים שמיעים בין כבלים לא מהונדסים באשר הם, ובדקת את זה כבר מיליון פעם ואף אחד לא הבחין בהבדלים ב-BT, אז מה הסיכון?אני לוקח סיכון ענק...
שום כבוד. זה הייה אמור להיות no brainer מבחינתו, ניצחון בטוח, לפחות על פי מה שהוא קימפרס לנו במוח במשך שנים, עוד הרבה לפני שהגעת לכאן. עכשיו, כשכסף מעורב בעניין, הוא משתפן ומתבכיין. איזה מסכן!!!עמיר וכולם,
רוברט הסכים לגשת לאתגר.
כל הכבוד לו.
אין שום טעם להמשיך ולהתווכח. לדעתי השרשור הזה צריך להנעל ולא להוסיף עליו אפילו אות אחת עד יום רביעי שעה לאחר המבחן.
רוברט - בהסכמתך לגשת למבחן ובאמת כל הכבוד לך, אתה מוותר מראש על כל הכוכביות, האותיות הקטנות הטלח ושאר הסולמות והחבלים.
לזה גם אני מצטרף.ניחוש של 15 מתוך 20
נראה לך....???עמיר וכולם,
רוברט הסכים לגשת לאתגר.
כל הכבוד לו.