זה כבר שיפור בניסוחאז כל הכבוד שהמבחן הולך להתקיים בסופו של דבר
רוברט, הסכמת וזה סבבה לגמרי, אבל תרשום לעצמך בפלקט גדול מעל המיטה: ההסכמה שלך היא מוחלטת וללא הסתייגויות או כוכביות לאחר פרסום תוצאות המבחן.מאוד נראה לי....הסכמתי לכל התנאים של נמר לגבי המדידה .....
11 מתוך 20 זה לא הוכחה, זה קצת יותר מ 50% , טעות סטיסטית של נחוש.מאחר ונמר הסכים להצלחה ב 19 מתוך 20 נסיונות, צריך לשים לב לכך שיתכן שנמר יפסיד בהתערבות אבל עדיין יוכיח שיש הבדלים בין כבלים.
לדעתי 11 הצלחות מ 20 זו כבר הוכחה, 15 הצלחות זו הוכחה מובהקת.
אריה
. אני אישית מאוד אתבאס אם נמר יכשל במבחן רק משום שהבחין ב18 פעמים מתוך ה20, ובשל כך לא תסגר פינת הכבלים לפחות לשלושה דורות קדימה.
אם הייתי יכול להשפיע בנקודה הזאת הייתי מציע שני שינויים אחרונים למבחן:
1.
12- אם נמר טועה ביותר מטעות אחת אזי המבחן יכול להסתיים כעקרון אחרי 2 בדיקות בלבד , התשלום יועבר כבר ברגע זה אולם הבדיקה חייבת להמשיך עבור כל 20 הבדיקות ,וזאת כדי לקבל תוצאות סטטיסטיות משמעותית לכל האירוע כולו.
במידה ונמר יבחר לא להמשיך בבדיקה במלואה מכל סיבה שהיא הוא יתרום 5,000 ₪ לאיזה אגודה ציבורית שיבחר.
'
רוברט, הסכמת וזה סבבה לגמרי, אבל תרשום לעצמך בפלקט גדול מעל המיטה: ההסכמה שלך היא מוחלטת וללא הסתייגויות או כוכביות לאחר פרסום תוצאות המבחן.
לא תוכל בשום אופן להעלות טענות שהסכמת לגביהן לפני המבחן. אפילו לא ברמז.
רוברט נשמה,הבחנה מצויינת !!! ....בדיוק עקב כך , ומאחר ואיני חומד סתם כך את כספו של נמר , ובדיוק כמו שאתה אומר , "בשביל הדורות הבאים " ואני מוסיף "למען יראו וייראו " הכנסתי את תנאי 12 והרי הוא לפניך "
למרות שנמר עלול להפסיד כבר ב-2 הבדיקות הראשונות אני מתעקש שלמען ה"אמת הסטטיסטית" ימשך המבחן עם כל 20 הבדיקות שאמורות להתבצע
הוצאתי את המשפט הרלוונטי החוצה ........" וזאת כדי לקבל תוצאות סטטיסטיות משמעותית לכל האירוע כולו."
האם אתה מבין עכשיו שהדבר החשוב ביותר שעומד מול עיני היא "האמת המזוקקת" ולא כספו של נמר ???
הצחקתני! כפי שנוהג לומר שייקה מהגשש.
הוא ימצא סיבה לפסילה. סמוך עליו.
התאפקתי לא להתערב אבל זה כבר מוגזם !זה ממש לא הגיוני ולא סביר למדוד את הכבלים במערכת שלי ולא במערכת שלך שעליה אתה ניבחן.....אני לוקח סיכון ענק.....אבל אני מעוניין לקיים את המיבחן בכל מחיר ושווה לי הסיכון.
גיא, מנהל פורום זה תפקיד ממלכתי, אתה לא כאחד הכותבים פה בפורום ......אתה לא יכול להשתלח בי כך....אבקש שתמתן את הפוסט שלך או שתמחק אותו כליל - תודה מראש
לא צריך למדוד, סימולציה פשוטה שבצעתי בקיבול של 60pf לפיט על התנגדות של 20K נותנת ירידה של 0.1db בתדרים הגבוהים לעומת קיבול של 20pf והנחתה של 0.02 db לפיט, וזאת ללא הכנסת מקדם הסליל , הווה אומר שבכבל של מטר תהיה הנחתה של 0.3db בכבל פחות טוב, ואם זה מטר וחצי אז הנחתה של 0.5db בגבוהיםהתאפקתי לא להתערב אבל זה כבר מוגזם !
אתה הרי טוען כל היום ובכל מקום שגם אם יש הבדלים מדידים בין כבלי אינטרקונקט אז הם בלתי ניתנים
להאזנה. נקודה.
לא מותנה בקדם מגבר , לא מותנה בפאואר, לא ברמקולים, ואפילו לא במזג האוויר או בטרמפ.
פתאום אתה לוקח סיכון ע נ ק כאשר אתה לא מודד את הכבלים על הקדם שעליו המבחן ייערך ?!
זה רציני ?
אחת מהשתיים :
אם יש משהו באמירה הזאת שאתה לוקח סיכון ע נ ק אז אתה בעצם מודה שיש הבדלים בין כבלי אינטרקונקט .
נראה אותך רושם את המשפט הזה בכחול...נראה אותך רושם תשובה שם שצריך למדוד את כבלי האינטרקונקט על הקדם הספציפי של השואל ורק אז ניתן יהיה לדעת אם יהיה הבדל שמיע בין הכבלים.
החברים שם יאכלו אותך בלי מלח ואתה יודע את זה טוב מאוד...
האפשרות השניה היא שאתה פשוט חיפשת תירוץ לרדת מהעניין והתחלת להמציא כל מיני תנאים לא רלוונטים...
חלאס לאכול את הראש וחלאס עם מסע הצלב שלך.
קיבלת מבחן סופר הוגן וסביר שהוא לא הוגן כלפי נמר.
הצלחה של 90% (18 מתוך 20 ) זה כשלון במבחן ?!
זה כשלון עם מגדירים רמת מובהקות גבוהה מאוד וזה מה שאתה דורש מנמר....
ממש סיכון ע נ ק מצידך....
מבחינתי, ברגע שהעמדת את הדרישה למדידה של הכבלים על הקדם של נמר , סתרת את עצמך ובגדול.
מבחינתי המבחן מיותר.
לפגוע ב 18 מתוך 20 ניסיונות זו הצלחה בהחלט. הסיכוי לפגוע ב 18 מתוך 20 בדרך של ניחוש הוא קלוש ביותר.
אם הייתי מצליח לפגוע בניחוש ב 90% הייתי כנראה מיליונר היום...
ארז
לא צריך למדוד, סימולציה פשוטה שבצעתי בקיבול של 20pf לפיט על התנגדות של 20K נותנת ירידה של 0.1db בתדרים הגבוהים לעומת קיבול של 60pf , וזאת ללא
הכנסת מקדם הסליל , הווה אומר שבכבל של מטר תהיה הנחתה של 0.3db ,
ואם זה מטר וחצי אז הנחתה של 0.5db בגבוהים
הדרישה של רוברטס זה 0.05db , מכיוון שתנאי זה לא יכול להתקיים (בחישובים)
רוברטס צריך לייצר (או לחפש) כבל זול שיהיה דומה לכבל של נמר
צודק, העניין שרוברטס צריך "לייצר" כבל דומה , ועדיין לא הכנסנו את מקדם הסליל למשוואהשישווה את הקיבוליות של הכבל שלו לקיבוליות של הכבל של נמר ואז ההנחתה תהיה זהה בשני הכבלים.
בוא ונראה אם עקומת הענות לתדר זה הפרמטר הקובע בהבדל בין הכבלים.
צודק, העניין שרוברטס צריך "לייצר" כבל דומה , ועדיין לא הכנסנו את מקדם הסליל למשוואה