tzachi
חבר משקיען
- מעורבות
- 386
- נקודות
- 83
זו גם הנחת יסוד שגויה !מעולם לא נטען שאין הבדל בין כבלים מהונדסים . כל כבל בנוי אחרת , ומשפיע אחרת על תחום התדרים שהזרם החשמלי שבו מעביר . כל כבל אודיופילי כלומר . כבל פשוט לא מתערב באות החשמלי שמגיע מהמקור , ובהגדרה הוא "שקוף" , כלומר אידיאלי - אם כי יהיו כאלו שיחלקו על קביעה זו וזה לגיטימי . הנחת היסוד של "המחנה הנגדי" היא שישנם כבלים "מפונפנים" רבים שנמדדים בעצם זהה כמו כבל פשוט , ולכן לא אמורים להיבדל מהם - למרות טענות להיפך מכך .
המטרה היא להפגיש 2 כבלים כאלה - משני צידי הסקאלה מחד שנמדדים זהה או עפ"י הקריטריונים שהציב רוברט לפחות מאידך , ולבדוק הכצעקתה. חד וחלק , פשוט מאוד.
אני לא תכנוקראט אבל מנסיון שלי ושל אחרים גם לסוג המתכת יש השפעה על הסאונד .
כנראה שיש בכבלים הרבה יותר ממה שחושבים.
ואני לא מבין איפה מתחיל וניגמר מה שנקרה כבל מהונדס ?! מה הוא המוצר הלא מהונדס שהוא אביא כל הכבלים ?
העם נחושת מצופה כסף זה מהונדס ? ועם לוקחים את אותה נחושת ומועכים אותה לריבון דקיק זה כשר או לא כשר.
לי יש קונקטור של חברה שנקראת אייכמן שמבוסס על מסה נמוכה שבשפה פשוטה המגע של המינוס הוא מאוד מצומצם וקטן פיזית , הם אומרים שמשהו קורא שם עם האלקטרונים שמונע ליכלוך ! תכלס יותר צלול .
מה זה מבחן של כבל לא מהונדס מול לא מהונדס ??? הכל מהונדס גם כבל בשקל מהונדס כשהמתכנן מחלית לשים פלסטיק במקום טפלון וברזל ממוחזר במקום נחושת ....... הכול מהונדס