exupgh12
חבר משקיען
- מעורבות
- 3,126
- נקודות
- 113
אז אתה טס לירח ותהיה בלי אינטרנט עד יום רביעי ? תפסתה טיסה Low Cost ?
גרוע מזה, הכנות לבדיקות בבית החולים...סעאמק
אז אתה טס לירח ותהיה בלי אינטרנט עד יום רביעי ? תפסתה טיסה Low Cost ?
האם ידוע לך שיש , או שאתה מכיר תכונות חשמליות אחרות ממה שידוע למהנדסים בפורום?המוכרות למי? לך? לרוברט?
אתם ה״תקן״ כאילו?
עם הכבל שלי שומעים את ההרכב המוסיקלי מאחור זז, נושם, מכין את הקשתות ומניח אותן על המיתרים לפני שהם מצטרפים לנגינה. בקטעים אחרים שומעים את חברי התזמורת מדפדפים בתווים. בכבלים פשוטים, זולים, של מחסני חשמל וכאלה, הפרטים הללו לא בוקעים החוצה.
אומר לך בכנות,
לדעתי אם תחבר את כל התגובות שלי בעניין הזה ותנסה להפעיל קצת תבונה,יש סיכוי גדול בהרבה מ..סביר שתצליח בקלות לקבל תשובה לשאלתך.
זו גם הנחת יסוד שגויה !
אני לא תכנוקראט אבל מנסיון שלי ושל אחרים גם לסוג המתכת יש השפעה על הסאונד .
כנראה שיש בכבלים הרבה יותר ממה שחושבים.
ואני לא מבין איפה מתחיל וניגמר מה שנקרה כבל מהונדס ?!
בשביל תקפות הבדיקה אתה חייב להכיר את הכבל שלי לפני ולפנים !!!
האם ידוע לך שיש , או שאתה מכיר תכונות חשמליות אחרות ממה שידוע למהנדסים בפורום?
האם ב"הכבל שלי" אתה מתכוון לכבל רמקול או אינטרקונקט?
יאללה הצלחת לפוצץ את המבחן - מזל טוב
עשית מבחן בליינד קצר ......ראיתה שאתה לא שומע כלום....... והחלטתה לפוצץ העניין ? את האמת נמר ?
לא, לא התבלבלתי . אני יודע טוב מאוד שאין עליך בהאזנה , ויודע גם להעריך את הניסיון שלך. אבל אני מוצא טעם לפגם , במחילה , להטלת ספק בידע של עוסקים בתחום כמו דיגיסן , רוברט ועמיתיהם , ע"י מי שמצהיר על עצמו שאינו מכיר הנדסה. לכן שאלתי את מה ששאלתי .אתה כנראה התבלבלת. אני לא מכיר הנדסה. אני מכיר האזנה. ובזה, מה לעשות, אני די משופשף.
הכבל שלי זה האנטרקונקט וכבל הרמקול וגם כבל החשמל. הכבלים שלי אם תרצה.
רוברט, משום מה, לא מוכן להבחן מול הסטילת׳ בגלל עובי המוליך (הזוי. אני מקווה שאתה מספיק הגון בשביל להודות שזה תירוץ פחדני).
שמע אחי. אתה מילימטר מלהחסם. ממש מילימטר. אתה אולי חושב שקוראים לי דיגיסאן שאני אעשה דבר כזה. אני בנוי אחרת מכם. אני שמתי כסף על המילה שלי. ובדיוק הפוך. אני מוכן להבחן בליינד בלי לשמוע את שלך בכלל. הכבל שאצלי מול הכבל שאצלך ו-10k מונח על השולחן. אתה זה שלא בטוח בעצמך.
לעניין הכבל , אם אתה מתכוון למכלול הכבילה אצלך במערכת אז ברור שיכול להיות הבדל , ולו רק (ובעצם בעיקר) אם מדובר בכבלי רמקול שבהם ברור שיש הבדל וצורך בהתאמה , במיוחד לרמקולים כמו אצלך שמן הסתם קשים יותר להנעה , ולכן בהחלט יש מצב שכבל לא מתאים ינחית עוצמות ותדרים , כמו אלו של הנגנים ברקע. אבל כל זמן שלא עושים בידוד משתנים כהלכה ובודקים רק חוליה אחת בשרשרת , קשה לאמת את הטענה לעליונות על פני כבל פשוט.
אני לא רוצה לראות אתכם מחרבים את המבחן . אתה צריך להבין את העקרון . רוברט צודק , אין טעם להצע בחינה על כבל שנמדד זהה , כי חזקה על מאזין בקליבר שלך שיבחין בכל ניואנס . לכן צריך לוודא שהכבלים נמדדים זהה , או לפחות בטווח שרוברט הגדיר . ואין טעם לשלוח לראות נתונים . כבר כתבתי בעבר , יש נתונים ויש מדידות , ונתונים לא תמיד משקפים את המדידות שהן מה שקובעות בפועל .
עכשיו אני - אתה תלמד את הכבל שלי עד זוב דם..... אתה תגיד שיש הבדלים של יום ולילה....אני אמדוד אותם ונראה שאין הבדלים מדידים .......ומרגע זה ההתערבות תקיפה......
אכן , יכול להיות שהרמקול שלך קל , אבל כדי לוודא את הטענה צריך לבדוק עם כבלים שנמדדים זהה. בכל אופן יש כאן מקרה מעניין.הרמקול שלי קל להנעה.
גם מגברים עם אותם נתונים ומדידות נשמעים זהה. מה חדש פה? על מה לעזאזל אתם חופרים אותנו 15 שנה? אם אני לוקח מגבר, ועוד אחד, עם נתונים זהים, מדידות זהות היכולות יהיו זהות. אבל מכיוון שאני מאלה שמשתמשים באוזן (האזנה הפכה להיות מילה גסה כמו שסטרייט הפכה להיות מילה גסה) ולא במדידות. ואני יכול להצביע על ההבדלים בניהם. אני תמיד אמרתי, בואו תבחנו אותי ואחר כך ספרו לי מה היו ההבדלים - זו המשימה שלכם.
בדיוק להיפך. זו ההגדרה הישירה של הליניאריות של מערכת. מערכת ליניארית היא מערכת שמקיימת סט של תכונות (אדיטיביות והומוגניות) - שמתארות ישירות את התנהגותה תחת ריבוי תדרים ביחס לתדר בודד. תכונות אלה קובעות שתגובה לסכום של תדרים שווה לסכום של התגובות לכל תדר בנפרד.
אכן , יכול להיות שהרמקול שלך קל , אבל כדי לוודא את הטענה צריך לבדוק עם כבלים שנמדדים זהה. בכל אופן יש כאן מקרה מעניין.
נתונים לא מספרים הכל . יצרנים מספקים נתונים ייצוגיים , וזה מובן כי אם היו רושמים את הכל אז חוברת המוצר היתה בעובי של ספר טלפונים. לכן יכול להיות מצב ששני מגברים עם נתונים זהים לכאורה באותם תחומי תדר , יתנהגו שונה . גם אף אחד לא טען מעולם שאין הבדל בין מגברים .
אתה כותב כמו תינוק בן יומו שאינו יודע שיש הבדל בין תיאוריה למעשה.