למה אנשים קונים ציוד אנלוגי(ויניל, מגברי מנורות) כשמבחינה מדעית ציוד דיגיטלי מדויק יותר?

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
האמת שעליך אני ממש מתפלא שהחלטת להתהפך עליי ללא סיבה אחרי כל ההודעות בפרטי אבל סבבה
שום התהפכות, לא מסכים עם הגישה שלך ומצפה ממך לתשובות ענייניות על מה ששואלים אותך בפורום חוץ מחזרה על המנטרה של מדידות ומדע.

sharon100

מושעה
מעורבות
41
נקודות
28
שום התהפכות, לא מסכים עם הגישה שלך ומצפה ממך לתשובות ענייניות על מה ששואלים אותך בפורום חוץ מחזרה על המנטרה של מדידות ומדע.
אחרי שהתנהגו אליי בצורה לא מכובדת אני בטח לא אטרח להשיב לכל אחד ואחד ובטח לא בצורה עניינית כמו שעשיתי בתחילת השרשור
איבדתי את הרצון והמוטיבציה.

sharon100

מושעה
מעורבות
41
נקודות
28
תחזור אלינו עם המסקנות
אוקיי תודה
אני גם אזמין את מי שרוצה לבוא ולשמוע אם אני בכלל אשאר כאן עד אז

omi

חבר משקיען
מעורבות
425
נקודות
63
אחרי שהתנהגו אליי בצורה לא מכובדת אני בטח לא אטרח להשיב לכל אחד ואחד ובטח לא בצורה עניינית כמו שעשיתי בתחילת השרשור

אם אתה מגיע לחדר שבו הרבה אנשים וחושב שרק אתה צודק וכולם טועים ומבהיר את זה שוב ושוב אז:
1. בסבירות גבוהה אתה טועה. ביחוד אם אתה מהטירונים שלא יודעים מספיק אפילו כדי להבין שהם טועים.
2. לאנשים ימאס ממך בשלבים שונים ובצורות שונות.

ארמה אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
963
נקודות
113

תרשה לי שרון

בכל ענף בחיים יש חובבים ופורומים בהם חברים משתפים הרבה אנשים מידע ותובנות כאשר חברים חדשים שלא משופשפים לומדים ונהנים מהוותיקים שעברו כברת דרך בענף ושנמצאים פה שנים.

במקרה דנן ואני מאמין מתוך כוונה טובה ותמימה , פתחת מספר שירשורים דווקא מעניינים וטובים , אולם במקום לשאול להבין ולקבל את מה שאומרים 99% מהחברים האודיופילים הוותיקים בענף מתוך נסיון לעזור , החלטת ללא שום נסיון ומתוך קלות על המקלדת להיות מין סוג של דני ידעני .

אז במקום לחשוב שנייה ולומר , רגע , כל החברים פה עם נסיון של שנים מנסים לומר לי משהו שכדאי שאפנים ,החלטת ללכת עם ראש בקיר ופשוט להתעלם , ומכאן התגובות שקיבלת.

אל תתבלבל אין פה אנשים רעים , רובם פה חברים ואנשים טובים .

אתה לא יכול לומר לקבוצת נהגים בפורמולה 1 איך הרכב אמור להתנהג בכביש ברמה תאורתית ,כשהם נוהגים שנים עם נסיון על כמעט על כל רכב אפשרי וטוענים ההפך , אזיי כנראה שהם יודעים על מה הם מדברים , אתה לא חושב כך ?

אז פשוט תתקדם לאט,לך תשמע דברים, צבור נסיון ,ואתה תיווכח שהתאוריה שונה מהמציאות , במיוחד בענף הזה.

אמיר ארמה

נערך לאחרונה ב:

sharon100

מושעה
מעורבות
41
נקודות
28
אם אתה מגיע לחדר שבו הרבה אנשים וחושב שרק אתה צודק וכולם טועים ומבהיר את זה שוב ושוב אז:
1. בסבירות גבוהה אתה טועה. ביחוד אם אתה מהטירונים שלא יודעים מספיק אפילו כדי להבין שהם טועים.
2. לאנשים ימאס ממך בשלבים שונים ובצורות שונות.
לא אמרתי שאני צודק ואחרים טועים, למעשה זה קרה סי ההפך.
דבר שני יש דרך להגיד את הדברים
תחזור אחורה תראה כמה מהכינויי חיבה שקיבלתי כאן

omi

חבר משקיען
מעורבות
425
נקודות
63
לא אמרתי שאני צודק ואחרים טועים, למעשה זה קרה סי ההפך.
דבר שני יש דרך להגיד את הדברים
תחזור אחורה תראה כמה מהכינויי חיבה שקיבלתי כאן
אני בטוח שזה לא נעים אבל קצת שמת את עצמך במצב הזה. יאללה לך לשמוע קצת מערכות אפילו בלי לקנות, אנחנו משחיתים זמן בדיבורי סרק.

sharon100

מושעה
מעורבות
41
נקודות
28
תרשה לי שרון

בכל ענף בחיים יש חובבים ופורומים בהם חברים משתפים הרבה אנשים מידע ותובנות כאשר חברים חדשים שלא משופשפים לומדים ונהנים מהוותיקים שעברו כברת דרך בענף ושנמצאים פה שנים.

במקרה דנן ואני מאמין מתוך כוונה טובה ותמימה , פתחת מספר שירשורים דווקא מעניינים וטובים , אולם במקום לשאול להבין ולקבל את מה שאומרים 99% מהחברים האודיופילים הוותיקים בענף מתוך נסיון לעזור , החלטת ללא שום נסיון ומתוך קלות על המקלדת להיות מין סוג של דני ידעני .

אז במקום לחשוב שנייה ולומר , רגע , כל החברים פה עם נסיון של שנים מנסים לומר לי משהו שכדאי שאפנים ,החלטת ללכת עם ראש בקיר ופשוט להתעלם , ומכאן התגובות שקיבלת.

אתה לא יכול לומר לקבוצת נהגים בפורמולה 1 איך הרכב אמור להתנהג בכביש ברמה תאורתית ,כשהם נוהגים שנים עם נסיון על כמעט על כל רכב אפשרי וטוענים ההפך , אזיי כנראה שהם יודעים על מה הם מדברים , אתה לא חושב כך ?

אז פשוט תתקדם לאט,לך תשמע דברים, צבור נסיון ,ואתה תיווכח שהתאוריה שונה מהמציאות , במיוחד בענף הזה.

אמיר ארמה
האמת שלא אמרתי מי צודק ומי לא
ואני גם לא כזה מסכים עם המטפורה כי יש לי ידע של שנים, הוא פשוט שונה משל האודיפיל הממוצע, כנ"ל הגישה שלי שהיא יותר מדעית מאשר קריאת ביקורות ולקבל בצורה עיוורת המלצות של אודיופילים ולהתסנוור ממנורות ומשמות מפוצצים.
כמו שאמרתי אני מתבסס על פלויד טול ושאר פורומים עם אוריינטציה יותר מקצועית/ מדעית
לא אמרתי שזה גורם לי לדעת יותר או שאני יותר צודק בגלל זה אלא שבזה אני מאמין
Screenshot_20210713-181021.jpg

תמונות מצורפות

• Screenshot_20210713-181021.jpg
    Screenshot_20210713-181021.jpg
    KB 116.9 · צפיות: 198

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,260
נקודות
113
תרשה לי שרון

אמיר ארמה

יפה מאוד אמיר. אהבתי כל מילה!!

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
סליחה? איפה ראית שהוא ביקש ממישהו כאן משהו? אולי פספסתי? תביא לי הפניה בבקשה.

אתה לוקח את זה מילולית כאשר הכוונה היא שאם אתה כל כך.מצדד במדידות ובמדע (עד כדי הצהרה קיצונית של ביטול האוזניים) , בוא תראה לנו איך מיישמים את זה בפועל.

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
הגישה שלי שהיא יותר מדעית מאשר קריאת ביקורות ולקבל בצורה עיוורת המלצות של אודיופילים ולהתסנוור ממנורות ומשמות מפוצצים.

עם גישה כזו מתנשאת ומזלזלת אתה מצפה ליחס אוהד?
מי שבוחר את הציוד לא על סמך מדידות הוא "מסתנוור ממנורות ומשמות מפוצצים" או "קורא ביקורות ומקבל המלצות של אודיופילים בצורה עיוורת" ?
יש לך את זה ביותר מזלזל ומקטין ?

אל תתבכיין שחטפת.
הרווחת את זה.
אגב, אודיופילים הם האחרונים שמתרשמים מביקורות.
אודיופילים נותנים לאוזניים להחליט.
אתה כל כך נעול ומקובע שאפילו את המסר הפשוט הזה אתה מסרב להפנים.

נערך לאחרונה ב:

sharon100

מושעה
מעורבות
41
נקודות
28
עם גישה כזו מתנשאת ומזלזלת אתה מצפה ליחס אוהד?
מי שבוחר את הציוד לא על סמך מדידות הוא "מסתנוור ממנורות ומשמות מפוצצים" או "קורא ביקורות ומקבל המלצות של אודיופילים בצורה עיוורת" ?
יש לך את זה ביותר מזלזל ומקטין ?

אל תתבכיין שחטפת.
הרווחת את זה.
אגב, אודיופילים הם האחרונים שמתרשמים מביקורות.
אודיופילים נותנים לאוזניים להחליט.
אתה כל כך נעול ומקובע שאפילו את המסר הפשוט הזה אתה מסרב להפנים.
אחרי שזלזלו בי והקטינו אותי אני חושב שמותר לי גם עקיצה קטנה (למרות שזה לא היה בכוונה או בצורה מודעת)
לא הבנתי לכולם מותר ולי אסור? אולי כשאנשים ירגישו את מה שאני מרגיש הם ישנו את הגישה

sharon100

מושעה
מעורבות
41
נקודות
28
סליחה? איפה ראית שהוא ביקש ממישהו כאן משהו? אולי פספסתי? תביא לי הפניה בבקשה.
אני חושש להגיד לך תודה כדי שלא יכנסו בך גם כי חלילה אולי תתפס כאחד שתומך בי, אבל בכל זאת, תודה:)

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
אתה לוקח את זה מילולית כאשר הכוונה היא שאם אתה כל כך.מצדד במדידות ובמדע (עד כדי הצהרה קיצונית של ביטול האוזניים) , בוא תראה לנו איך מיישמים את זה בפועל.
אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה . אם אתה אומר שלא התכוונת לזה מילולית אז פשוט חוזרים למה שאמרתי קודם : "רכישה לא מהווה הוכחה לנכונות . גם ההיפך" . ואני לא מאמין על שועל קרבות ותיק כמוך , בין היחידים במחנה האודיופילי ואולי בעצם היחיד עכשיו שעמיר איננו , שטורח לתת מענה ענייני למצדדי המדע ופתאום מעלה שאלה מיתממת כזו . אבל לא .. אתה יודע מה צריך לעשות בכדי "ליישם את זה בפועל" בעצם.. לא ? ובכלל , נראה לי נכון יותר לבקש הוכחה על פני יישום .

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
אני חושש להגיד לך תודה כדי שלא יכנסו בך גם כי חלילה אולי תתפס כאחד שתומך בי, אבל בכל זאת, תודה:)
אתה לא מכיר אותי ואת פועלי . אמנם את הניבים והציפורניים הפעלתי בעיקר באתר המקביל ובנושאים שונים לגמרי , אבל אני האחרון פה שחושש מתיוג או הוקעה , ויודע להתמודד לבד מול צבא שלם כל זמן שאני יודע שהצדק איתי

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה . אם אתה אומר שלא התכוונת לזה מילולית אז פשוט חוזרים למה שאמרתי קודם : "רכישה לא מהווה הוכחה לנכונות . גם ההיפך" . ואני לא מאמין על שועל קרבות ותיק כמוך , בין היחידים במחנה האודיופילי ואולי בעצם היחיד עכשיו שעמיר איננו , שטורח לתת מענה ענייני למצדדי המדע ופתאום מעלה שאלה מיתממת כזו . אבל לא .. אתה יודע מה צריך לעשות בכדי "ליישם את זה בפועל" בעצם.. לא ? ובכלל , נראה לי נכון יותר לבקש הוכחה על פני יישום .

על איזו שאלה מיתממת אתה מדבר ? על איזו עוגה מדובר ?
בא בן אדם, מטיף פה בלהט שהוא רק מדע ומדידות, זרק אמירה "אני הולך על האובייקטיבי לא הסובייקטיבי, שהאוזניים יגידו מה שבא להן, מה שקובע זה המדידות בלבד"...
ובעקבות האמירה זאת כתבתי "נאה דורש - נאה מקיים".
אם אתה מטיף ומצהיר הצהרה כזאת ("נאה דורש") , תתכבד נא להדגים איך זה מתבצע בפועל (" נאה מקיים").
אין פה שום עוגה נסתרת או היתממות.
זה לא שונה ממה ש liranbh כתב :
" אני עדיין ממתין לקרוא איזה סטאפ הוא בחר לפי מדידות".
ארז

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
אחרי שזלזלו בי והקטינו אותי אני חושב שמותר לי גם עקיצה קטנה (למרות שזה לא היה בכוונה או בצורה מודעת)
לא הבנתי לכולם מותר ולי אסור? אולי כשאנשים ירגישו את מה שאני מרגיש הם ישנו את הגישה

צר לי אבל ככה לא תשנה גישה של אף אחד.
אתה פה באתר משנת 2013 ואני מניח שבמהלך השנים קראת פה לא מעט אז אני נותן לך קרדיט שידעת שלא תמצא פה אהדה לגישה שהבאת.

אם היית מצטט מאותו פורום ומשאיר שאלה לדיון אז זה עניין אחר.
אבל בחרת לכתוב בנחרצות (אגב זלזול...) ולכן נתבקשת להדגים.
אם תדגים את גישתך, זה יכול לשנות את הגישה של חברים פה.

תחשוב לרגע איזו תגובה היה מקבל כימאי שנכנס לפורום של חובבי יינות וכותב "אני בוחר את היין שלי לפי ההרכב הכימי ולא אכפת לי מה החיך שלי יגיד"...
זה נשמע לך הגיוני או סביר ?

כתבתי לך קודם (ובחרת להתעלם) שמדובר בחוויה חושית.
פה מדובר בחוש שמיעה ובפורום חובבי יין מדובר בחוש טעם.
ארז

sharon100

מושעה
מעורבות
41
נקודות
28
צר לי אבל ככה לא תשנה גישה של אף אחד.
אתה פה באתר משנת 2013 ואני מניח שבמהלך השנים קראת פה לא מעט אז אני נותן לך קרדיט שידעת שלא תמצא פה אהדה לגישה שהבאת.

אם היית מצטט מאותו פורום ומשאיר שאלה לדיון אז זה עניין אחר.
אבל בחרת לכתוב בנחרצות (אגב זלזול...) ולכן נתבקשת להדגים.
אם תדגים את גישתך, זה יכול לשנות את הגישה של חברים פה.

תחשוב לרגע איזו תגובה היה מקבל כימאי שנכנס לפורום של חובבי יינות וכותב "אני בוחר את היין שלי לפי ההרכב הכימי ולא אכפת לי מה החיך שלי יגיד"...
זה נשמע לך הגיוני או סביר ?

כתבתי לך קודם (ובחרת להתעלם) שמדובר בחוויה חושית.
פה מדובר בחוש שמיעה ובפורום חובבי יין מדובר בחוש טעם.
ארז
האמת שלא הייתי פה פעיל שנים
אבל רגע לא הבנתי, בגלל שמישהו חושב אחרת זה מצדיק לתקוף אותו ולזלזל בו?
כן אני מאמין במדע בתחום הזה ואני וכן חושב שהרוב לא נותנים לו מספיק מקום אלא נותנים לשיקולים שבעיניי הם שגויים להוביל אותם
וגם אמרתי שאני לא אשקול בכלל רמקול שנמדד גרוע
נקודת המוצא שלי תהיה המדידות, כמובן שהוא גם חייב יהיה להשמע לי טוב
בכל מקרה את המחקר שלי כבר עשיתי והגעתי לשילוב של מדידות וסאונד טוב לצערי אין לי תקציב כרגע וזאת הסיבה היחידה למה לא מימשתי את זה
לכן חבל למהר ולשפוט אנשים, בחיים לא נתקלתי בגישה כזאת כלפיי כמו בשרשור הזה בשום פורום אודיו אחר וגם שם יש מומחים לא קטנים, פשוט יותר סבלניים וסובלניים

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור