למה אנשים קונים ציוד אנלוגי(ויניל, מגברי מנורות) כשמבחינה מדעית ציוד דיגיטלי מדויק יותר?

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
מר שרון.
המערכת שלך מחוברת לחשמל דרך כבלי חשמל, שקעים ולוח שמחלק ומגן על הצרכנים?
לפי האג'נדה שלך לשמוע את 'האמת' עליך לחבר את המערכת ישירות למונה החשמל עם חוט נחושת הכי טהור שאפשר בלי כל אלה שמוזכרים למעלה כי כל אחד מהם משנה את הסאונד, איך אני יודע? כי זה מה שעשיתי כדי להבין את השפעתו של כל חלק על הצליל ובכל פעם שיניתי והוספתי חוליה בשרשרת, ונחש מה: קו ישיר מהמונה לשנאי במכשיר נשמע הכי נייטרלי והכי לא מרגש.
אז כן. כמה שפחות יותר טוב אבל אתה רואה משוגעים שככה יעבדו עם סיכון גבוה להתחשמלות ושריפה?
כמעט ולא קיים דבר כזה צינור שקוף שמעביר דיגיטל מהשרתים של ספקי התוכן עד לסטרימר\ממיר בביתך, לפחות לא כרגע ואם אתה רוצה לשמוע איך זה נשמע טהור תשכור דירה ליד בניין השרתים ותבקש שיחברו אותך עם כבל אופטי ישירות למוצא.
בא לי לקחת מחולל זרם חד פאזי 25 אמפר ובמקום לחבר אותו למנוע דיזל לחבר אותו למנוע חשמלי תלת פאזי עם בקרת מהירות אלקטרונית, 1500 סל״ד. חשמל נקי לגמרי למערכת בלי רעש מכיוון שמנוע חשמלי לא מרעיש כמו מנוע דיזל, כמובן שמניח את כל הדבר הזה כמה שיותר רחוק במרפסת.

arix

חבר משקיען
מעורבות
493
נקודות
83
בא לי לקחת מחולל זרם חד פאזי 25 אמפר ובמקום לחבר אותו למנוע דיזל לחבר אותו למנוע חשמלי תלת פאזי עם בקרת מהירות אלקטרונית, 1500 סל״ד. חשמל נקי לגמרי למערכת בלי רעש מכיוון שמנוע חשמלי לא מרעיש כמו מנוע דיזל, כמובן שמניח את כל הדבר הזה כמה שיותר רחוק במרפסת.
לא עדיף מצברים וממיר למתח חילופין מקצועי שמוציא סינוס טהור (ולטעון את המצברים בלילה) ?

ליאור

חבר משקיען
מעורבות
410
נקודות
63
לא עדיף מצברים וממיר למתח חילופין מקצועי שמוציא סינוס טהור (ולטעון את המצברים בלילה) ?

המערכת המובילה בעולם של טסלה, Powerwall טרם עשתה עלייה, אבל הוא טוען את המצברים דווקא ביום :)
זה פתרון מתאים במיוחד לאקלים שלנו, אבל בעיקר לבתים צמודי קרקע.

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
יש סינוס יותר טהור מגנרטור שמסתובב?
בלי קשר, פשוט יש לי גישה יותר נוחה למערכת שתיארתי וכבר קיבלתי הצעת מחיר ממלפף מנועי חשמל/גנרטורים שאיתו אני עובד על בסיס קבוע שהפתיע אותי לטובה…

DavidGil

חבר משקיען
מעורבות
1,883
נקודות
113
המערכת המובילה בעולם של טסלה, Powerwall טרם עשתה עלייה, אבל הוא טוען את המצברים דווקא ביום :)
זה פתרון מתאים במיוחד לאקלים שלנו, אבל בעיקר לבתים צמודי קרקע.
מתוכננת כמערכת גיבוי, זאת אומרת לצרכי הפוסט הזה, צריכים להוריד ידנית את החשמל בבית על מנת שהמערכת תכנס לפעולה, לפני כל סשן מול המערכת.
אבל אין ספק שטסלה תותחים ומובילים בתחום.

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113

פחות בלאי ופחות EMI יתן לך Pure Sine Wave Inverter שמוציא לפעמים סינוס יותר טוב מזה של חברת חשמל.
אבל עדיין הוא לא יבטל את ההשפעות דמויות ה EQ שעושים הכבלים, השקעים והלוח.

נערך לאחרונה ב:

sharon100

מושעה
מעורבות
41
נקודות
28
שחרר! סתם ילד מתלהב ששמע שני אלבומי ג׳אז בחיים וקרא כמה פוסטים בפורום של אנשים יותר חכמים מאיתנו ופחות פרובינציאלים…
בתור אחד שלא יודע עליי או על הידע שלי כלום זה די מרשים שאתה מגיע לתובנות כ"כ מרחיקות לכת.

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
906
נקודות
113
בתור אחד שלא יודע עליי או על הידע שלי כלום זה די מרשים שאתה מגיע לתובנות כ"כ מרחיקות לכת.
עדיין ממתין בסבלנות שתיתן לנו דוגמא של מוצר שקנית לפי מדידות בלבד
בתיאוריה הכל נכון

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
בתיאוריה הכל נכון
יש המון שאלות שהבחור החליט לא לענות עליהן לאורך השרשור.

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
רכישה לא מהווה הוכחה לנכונות . גם ההיפך

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
רכישה לא מהווה הוכחה לנכונות . גם ההיפך

רכישה מהווה דוגמא ל "נאה דורש, נאה מקיים".
את התיאוריה הבנו.
היישום בפועל זה מה שמעניין.
ארז

sharon100

מושעה
מעורבות
41
נקודות
28
רכישה מהווה דוגמא ל "נאה דורש, נאה מקיים".
את התיאוריה הבנו.
היישום בפועל זה מה שמעניין.
ארז
אני לא רואה את עצמי כחייב דין וחשבון למישהו כאן במיוחד אחרי כל המילים היפות שספגתי בשרשור הזה

sharon100

מושעה
מעורבות
41
נקודות
28
בתיאוריה הכל נכון
כשאני אקנה אתה תדע ותהיה בטוח שהמדידות יהיו מושלמות עד כמה אפשר, כנ"ל הסאונד

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
אני לא רואה את עצמי כחייב דין וחשבון למישהו כאן במיוחד אחרי כל המילים היפות שספגתי בשרשור הזה
קיבלת יחס הוגן, נשאלת שאלות לגיטימיות ובאופן עקבי התעלמת משאלות שלא היו לך נוחות. אתה זה שהתייחסת לחברי הפורום הוותיקים בצורה לא מכובדת, קבעת עובדות לא מבוססות על החברים פה וגם ענית לעצמך מתוך אותן קביעות, כמו מישהו שמשחק שחמט עם עצמו.
מהמקום הזה מדי פעם קיבלת תגובה חסרת סבלנות…

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
906
נקודות
113
כשאני אקנה אתה תדע ותהיה בטוח שהמדידות יהיו מושלמות עד כמה אפשר, כנ"ל הסאונד
כלומר עוד לא קנית
כמו שאמרתי בתיאוריה הכל נכון
כשתקנה תראה שזה לא בדיוק מדעים מדויקים

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,260
נקודות
113
כלומר עוד לא קנית

הוא לא יראה וגם לא ישמע. ממגוון סיבות. יש ריבועים שאפילו את הפינות אי אפשר לעגל להם.
23 עמודים של כלום... נו טוב.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,124
נקודות
113
יש המון שאלות שהבחור החליט לא לענות עליהן לאורך השרשור.
משום שמדובר בפרובוקטור שכל תפקידו ליצור טראפיק

sharon100

מושעה
מעורבות
41
נקודות
28
קיבלת יחס הוגן, נשאלת שאלות לגיטימיות ובאופן עקבי התעלמת משאלות שלא היו לך נוחות. אתה זה שהתייחסת לחברי הפורום הוותיקים בצורה לא מכובדת, קבעת עובדות לא מבוססות על החברים פה וגם ענית לעצמך מתוך אותן קביעות, כמו מישהו שמשחק שחמט עם עצמו.
מהמקום הזה מדי פעם קיבלת תגובה חסרת סבלנות…
האמת שעליך אני ממש מתפלא שהחלטת להתהפך עליי ללא סיבה אחרי כל ההודעות בפרטי אבל סבבה

sharon100

מושעה
מעורבות
41
נקודות
28
כלומר עוד לא קנית
שמעתי בדקתי וחקרתי , אני יודע בדיוק מה אני רוצה לקנות, זה הכל עניין של תקציב, יקח זמן לחסוך

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
906
נקודות
113
שמעתי בדקתי וחקרתי , אני יודע בדיוק מה אני רוצה לקנות, זה הכל עניין של תקציב, יקח זמן לחסוך
תחזור אלינו עם המסקנות

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור