למה אנשים קונים ציוד אנלוגי(ויניל, מגברי מנורות) כשמבחינה מדעית ציוד דיגיטלי מדויק יותר?

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
על איזו שאלה מיתממת אתה מדבר ? על איזו עוגה מדובר ?
בא בן אדם, מטיף פה בלהט שהוא רק מדע ומדידות, זרק אמירה "אני הולך על האובייקטיבי לא הסובייקטיבי, שהאוזניים יגידו מה שבא להן, מה שקובע זה המדידות בלבד"...
ובעקבות האמירה זאת כתבתי "נאה דורש - נאה מקיים".
אם אתה מטיף ומצהיר הצהרה כזאת ("נאה דורש") , תתכבד נא להדגים איך זה מתבצע בפועל (" נאה מקיים").
אין פה שום עוגה נסתרת או היתממות.
זה לא שונה ממה ש liranbh כתב :
" אני עדיין ממתין לקרוא איזה סטאפ הוא בחר לפי מדידות".
ארז

תתמקד בבקשה. אתם דורשים הוכחות לקנייה של ציוד בהתאם לאידיאולוגיה , אח"כ משנים את הדרישה לביסוס האמירות וההגדרות שמרכיבים את אותה אידיאולוגיה . אלו 2 דברים שונים והתשובה כבר ניתנה בשני המקרים: לראשון - רכישה לא מהווה הוכחה לנכונות ,לשני - BT . כן , וגם הפעם לא צריך לטרוח להתווכח אתכם; מי שטרח להציץ בקישור לשרשור שנתתי פה מקודם , יכול לבדוק שם בעצמו את ההפניה למבחן העיוור שעשו בנושא הזה בדיוק . אמנם חלקתי על האופן בו הוא בוצע ועל המסקנות שנגזרו ממנו , אבל הכיוון נכון וכבר אמרתי שהייתי שמח לראות דיון נוסף בכיוון הזה .

מה זה ייתן לכם לדעת מה הוא בחר , איזה ערך מוסף יש לזה חוץ מהפן הרכילותי בהינתן העדפות אישיות ובמיוחד הצהרתו שהחוויה לא חשובה לו , כמו יבגני בזמנו בדיוק , אלא הידיעה שהוא שומע את מה ש"האמן התכוון שנשמע"? איך אתה יכול לבקש הוכחה אם אתה נמנע בעקביות מהנסיונות להוכיח לך ?

נערך לאחרונה ב:

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
האמת שלא הייתי פה פעיל שנים
אבל רגע לא הבנתי, בגלל שמישהו חושב אחרת זה מצדיק לתקוף אותו ולזלזל בו?

לא, בהחלט לא ראוי ולא נכון לתקוף בגלל גישה שונה.
אלא שכתיבה שיפוטית מצידך וההתעלמות שלך ממהות התחביב עצמו, שאודיו זיפ היטיב לתאר במילים " שאלת מה המטרה של התחביב? לדעתי המטרה היא להינות, אחרת בשביל מה להחזיק מערכת,
מי שבוחר מדעית לא להינות, זאת אכן זכותו המלאה" , היא זו שהציתה את גל התגובות שאתה מלין עליו.
זכותך להרכיב סטאפ בכל דרך שנראית לך.
זכותך להרכיב סטאפ בהתכתבות, בלי לשמוע שום רכיב, על סמך מה שבא לך.
אבל אם אתה מביא גישה שונה מתוך כוונה לשכנע שזו גישה נכונה יותר, אז יכולת לצפות שכתיבה מתריסה עם נימת זלזול לא תעבור בשקט...

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
תתמקד בבקשה. אתם דורשים הוכחות לקנייה של ציוד בהתאם לאידיאולוגיה , אח"כ משנים את הדרישה לביסוס האמירות וההגדרות שמרכיבים את אותה אידיאולוגיה . אלו 2 דברים שונים והתשובה כבר ניתנה בשני המקרים: לראשון - רכישה לא מהווה הוכחה לנכונות ,לשני - BT . כן , וגם הפעם לא צריך לטרוח להתווכח אתכם; מי שטרח להציץ בקישור לשרשור שנתתי פה מקודם , יכול לבדוק שם בעצמו את ההפניה למבחן העיוור שעשו בנושא הזה בדיוק . אמנם חלקתי על האופן בו הוא בוצע ועל המסקנות שנגזרו ממנו , אבל הכיוון נכון וכבר אמרתי שהייתי שמח לראות דיון נוסף בכיוון הזה .

מה זה ייתן לכם לדעת מה הוא בחר , איזה ערך מוסף יש לזה חוץ מהפן הרכילותי בהינתן העדפות אישיות ובמיוחד הצהרתו שהחוויה לא חשובה לו , כמו יבגני בזמנו בדיוק , אלא הידיעה שהוא שומע את מה ש"האמן התכוון שנשמע"? איך אתה יכול לבקש הוכחה אם אתה נמנע בעקביות מהנסיונות להוכיח לך ?

לא מדויק.
הבקשה היא להבין איזה ציוד נבחר בשיטה הזאת.
אין לי צורך בחשבונית קנייה.
למה זה מעניין ?
לא מתיימר לענות בשם כל אלה ששאלו אותו.
אותי זה מעניין משום שאם אוכל לשמוע את הסטאפ הזה אז אוכל להבין את הפער בין שתי הגישות בפן המעשי.
אם הסטאפ יהיה לטעמי או קרוב לטעמי אז זה יכול לעורר בי מחשבה שזאת לא גישה מופרכת עבורי.
אם הפער לטעמי יהיה גדול אז אסיק שזאת גישה שלא מתאימה לי.
ארז

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
לא מדויק.
הבקשה היא להבין איזה ציוד נבחר בשיטה הזאת...
אותי זה מעניין משום שאם אוכל לשמוע את הסטאפ הזה אז אוכל להבין את הפער בין שתי הגישות בפן המעשי.

למה? מדויק . "איזה ציוד נבחר"="איזה ציוד קנית" . מילא . אתה מתכוון להגיע לביקור אצל החבר שרון בכדי לבדוק התאמה לטעם ?
נניח לרגע ובאמת החבר שרון יכול להעמיד חדר האזנה שיעמוד בסטנדרטים של המדידות אותן הוא מקדש . איזה תוקף יהיה להתרשמות מודעת , לא השוואתית ? עד כמה אפשר להסתמך על מסקנות שיתקבלו ממנה?

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,260
נקודות
113
אחרי שזלזלו בי והקטינו אותי אני חושב שמותר לי גם עקיצה קטנה (למרות שזה לא היה בכוונה או בצורה מודעת)
לא הבנתי לכולם מותר ולי אסור? אולי כשאנשים ירגישו את מה שאני מרגיש הם ישנו את הגישה

חבר יקר, מהצד אני אומר לך שהתגובה הזו שלך נראת כמו כהתממות. כאילו אתה הבודד שכולם באו עליו בסמטה חשוכה והראו לו כמה הוא קטן. זה לא המצב.
אף גרמת לאנשים לחשוב שאולי הכל בכלל בלוף וסתם באת לייצר תנועה של 24 עמודים גם אם היא חסרת תוכן ממשי.
אנשים נהגו בך בכבוד, סבלנות, סובלנות ואפילו עם איפוק גדולים מאוד. גם חלק מכתבי האתר ניסו לייצר עימך דו שיח מעט יותר מכוון ומסביר אך אתה לא שם. בשלב מסוים הגישה המקובעת שלך גרמה לאנשים שהם מה לעשות, חיים ונושמים את התחביב שנים רבות עם ניסיון אדיר להגיב לך כך בסופו של דבר. אחרי 24 עמודים של ראש בקיר, וואלה למה ציפית?
תשמע, אם בסופו של דבר אם אתה כה מקובע שאינך מוכן להבין שתאוריה וניירות זה דבר אחד ומציאות זה דבר אחר ושאין משקל לניסיון אז בוא, חסוך ממך את העוגמת נפש ושחרר. נראה לי מיצית, אתה לא חושב?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
טוב. נעשה סדר.

איך שרון היה אמור לנהוג? ניכנס לפורום ומתחיל לכתוב קצת, בצניעות. לשאול שאלות לא מוצהרות ״מה היתרון של פטיפון מול דיגיטלי?״ להמתין לתשובות. אחר כך ללכת לשמוע קצת. תאמין לי גם אני הייתי מזמין אותך בשמחה. ומשם לאט לאט, אחרי שחקרת בפועל - אקטיבי - לא יוטיוב. תתחיל לפרוש את משנתך. משם יהיה דיון, כנראה סוער, אבל תמיד זה יבוא ממקום של ״הבחור ניסה, שמע, התנסה, השווה״ אבל הוא יהיה מכובד ומכבד יותר, משני הצדדים.

מה באמת היה? ניכנס לפורום אלמוני בשם שרון. אף אחד לא מכיר אותו, לא מכיר את היכולות והידע שלו. נאדה - שרון אחד, עם 100 מימין. אותו שרון ניכנס לפורום ותיק, שבתוכו האודיופילים הכי כבדים ומנוסים בארץ. כאלה ששמעו יותר ציוד (במספרים) מאשר אותו שרון עם 100 מימין, מצמץ בעיניים או בלע רוק. אבל לא סתם ישבו ושמעו. אנשים פה ביצעו השוואות, חלקם ביצעו מבחנים עיוורים (אפילו על כבלים) וקלעו ״בומבה״. אנשים שחיים את התחום, נושמים אותו יום יום שעה שעה במשך שנים רבות. אנשים שהשקיעו במצטבר מעל למליון שקל בתחביב (וזה הממוצע) ואלפי שעות האזנה (גם ממוצע).

אותו שרון שמימינו 100 החליט ״להעיר״ אותנו בשאלה שהיא שלעצמה כבר די אדיוטית או במילים אחרות ״התחיל רע״:
״למה אנשים קונים ציוד אנלוגי(ויניל, מגברי מנורות) כשמבחינה מדעית ציוד דיגיטלי מדויק יותר?״

זו הכותרת, ומשם שרון עם ה-100 רק הפליג והפליג. כתב טונה וחצי של שטויות, עוד איזה כמה דליים של היתמומות וחטף. כן, חטף. למה חטף? כי הוא לא מכיר את המושג ״לגדול בתוכם״ (באנגלית זה נשמע יותר טוב).

שרון המדען כל כך שקוע במדידות ובמדע (אפילו לא חשף מהן הידיעות שלו ברמה האקדמית כשהוא מטיף למדע) ששכח להשתמש בהגיון בריא ולהבין שאי אפשר, פשוט אי אפשר להיכנס לחדר עם אנשים שמבלים כל יום ביחד, ולנסות לפוצץ בועות משום מקום. הרי את הדיונים הללו עשינו עוד בשנת 2005 ומאז התגלגלו לפחות 158379 פעמים בפורום.

שמע שרון. לכתוב בפורום שזה לא משנה מה האוזניים שומעות ומה שקובע זה המדידות, ולצפות שזה יעבור חלק מבלי שאיזה מישהו ישלח לך עקיצות כאלה ואחרות זה, איך נאמר, בוחן מציאות לקוי במקרה הטוב, אספרגר במקרה המאובחן.

אולי יש לך תחושה שאתה עושה איזה מהלך שישפיע פה על מישהו, אולי אתה בטוח שאתה צודק, אבל הרבה כמוך עברו פה ואכלו כובעים. בחלק מהכובעים היו צריכים לבלוע גם כמה סיכות.

הבעיה היא לא עם זה שעוקצים אותך. הבעיה היא עם העובדה שפשוט אתה לא קולט למה. וכן, הרווחת את זה ביושר.

רוצה להישאר פה? תפתח קצת רגישות בכתיבה שלך, תהיה יותר צנוע בהצהרות שלך. אף אחד לא אוהב חכמולוגים לא רגישים. במיוחד כשהם כותבים טונות של בולשיט.

הפורום הזה מנקה מאוד מהר גולשים ״חדשים״ שהיו ״רדומים״ ופתאום, בדרך פלא, מתעוררים מתרדמתם ובאים לחנך את הקהילה האודיופילית.

רוצה ללמוד? להחכים? לשמוע ציוד שאתה רואה רק בקטלוגים? להיות חלק? שיקשיבו לך? שיקחו אותך ברצינות? תעשה ריסטרט ותפתח דף חדש עם חברי הפורום. תהיה יותר חשוף, דבר תכלס בלי סיסמאות. דבר על ציוד שלעניות דעתך הוא טוב יותר מכל דבר אחר, תן לנו רפרנס לדברים שאתה כותב ביחס לציוד שאתה מדבר עליו. רק תדמיין מה היה קורה אם עוד חודש היית חושף את הבחירה שלך, בא לנו עם איזה פוקאל בסיסי ומגבר דנון סטריאופוני ב-1500 שקל, היינו מרגישים שכל השיחה הזו היתה אונס מוחי. בכל מדינה מתוקנת, עם חוקי אינטרנט, היית מוגדר כמטריד מוחית. מבין אחי?

אז אם נעלבת ממישהו - לא נורא. אתה תתגבר ואנחנו נצום בכיפור הקרוב. אם אתה תמשיך ככה, אתה תעלב עוד ובסוף תצא מרצונך או שאני פשוט אחסום אותך. הפורום הזה מיועד לכאלה שנחשפים. שחושפים את הציוד שלהם, מה הם שמעו, מה שמעו מול מה וכאלה. כל אנשי הצללים, ה״שושואיסטים״ שבאים רק להפריח הצהרות נפוחות, לא מחזיקים פה הרבה זמן.

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
למה? מדויק . "איזה ציוד נבחר"="איזה ציוד קנית" . מילא . אתה מתכוון להגיע לביקור אצל החבר שרון בכדי לבדוק התאמה לטעם ?
נניח לרגע ובאמת החבר שרון יכול להעמיד חדר האזנה שיעמוד בסטנדרטים של המדידות אותן הוא מקדש . איזה תוקף יהיה להתרשמות מודעת , לא השוואתית ? עד כמה אפשר להסתמך על מסקנות שיתקבלו ממנה?

אם אסתקרן להאזין לסטאפ הנבחר אמצא את הדרך להאזין לו.
גם בתערוכות (בארץ ובחו"ל) נחשפים לציוד מגוון בתנאי האזנה ממש לא אופטימליים ומאזין מנוסה יודע להתרשם ולהבין האם יש בזה פוטנציאל מעניין עבורו.
אם הבחירה תהיה כמו בדוגמא של נמר , פוקאל בסיסי עם מגבר בסיסי של דנון, אני מניח שזה לא יעניין אותי כי שמעתי כבר שילובים כאלו.
ארז

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
טוב. נעשה סדר.

איך שרון היה אמור לנהוג? ניכנס לפורום ומתחיל לכתוב קצת, בצניעות. לשאול שאלות לא מוצהרות ״מה היתרון של פטיפון מול דיגיטלי?״ להמתין לתשובות. אחר כך ללכת לשמוע קצת. תאמין לי גם אני הייתי מזמין אותך בשמחה. ומשם לאט לאט, אחרי שחקרת בפועל - אקטיבי - לא יוטיוב. תתחיל לפרוש את משנתך. משם יהיה דיון, כנראה סוער, אבל תמיד זה יבוא ממקום של ״הבחור ניסה, שמע, התנסה, השווה״ אבל הוא יהיה מכובד ומכבד יותר, משני הצדדים.

מה באמת היה? ניכנס לפורום אלמוני בשם שרון. אף אחד לא מכיר אותו, לא מכיר את היכולות והידע שלו. נאדה - שרון אחד, עם 100 מימין. אותו שרון ניכנס לפורום ותיק, שבתוכו האודיופילים הכי כבדים ומנוסים בארץ. כאלה ששמעו יותר ציוד (במספרים) מאשר אותו שרון עם 100 מימין, מצמץ בעיניים או בלע רוק. אבל לא סתם ישבו ושמעו. אנשים פה ביצעו השוואות, חלקם ביצעו מבחנים עיוורים (אפילו על כבלים) וקלעו ״בומבה״. אנשים שחיים את התחום, נושמים אותו יום יום שעה שעה במשך שנים רבות. אנשים שהשקיעו במצטבר מעל למליון שקל בתחביב (וזה הממוצע) ואלפי שעות האזנה (גם ממוצע).

אותו שרון שמימינו 100 החליט ״להעיר״ אותנו בשאלה שהיא שלעצמה כבר די אדיוטית או במילים אחרות ״התחיל רע״:
״למה אנשים קונים ציוד אנלוגי(ויניל, מגברי מנורות) כשמבחינה מדעית ציוד דיגיטלי מדויק יותר?״

זו הכותרת, ומשם שרון עם ה-100 רק הפליג והפליג. כתב טונה וחצי של שטויות, עוד איזה כמה דליים של היתמומות וחטף. כן, חטף. למה חטף? כי הוא לא מכיר את המושג ״לגדול בתוכם״ (באנגלית זה נשמע יותר טוב).

שרון המדען כל כך שקוע במדידות ובמדע (אפילו לא חשף מהן הידיעות שלו ברמה האקדמית כשהוא מטיף למדע) ששכח להשתמש בהגיון בריא ולהבין שאי אפשר, פשוט אי אפשר להיכנס לחדר עם אנשים שמבלים כל יום ביחד, ולנסות לפוצץ בועות משום מקום. הרי את הדיונים הללו עשינו עוד בשנת 2005 ומאז התגלגלו לפחות 158379 פעמים בפורום.

שמע שרון. לכתוב בפורום שזה לא משנה מה האוזניים שומעות ומה שקובע זה המדידות, ולצפות שזה יעבור חלק מבלי שאיזה מישהו ישלח לך עקיצות כאלה ואחרות זה, איך נאמר, בוחן מציאות לקוי במקרה הטוב, אספרגר במקרה המאובחן.

אולי יש לך תחושה שאתה עושה איזה מהלך שישפיע פה על מישהו, אולי אתה בטוח שאתה צודק, אבל הרבה כמוך עברו פה ואכלו כובעים. בחלק מהכובעים היו צריכים לבלוע גם כמה סיכות.

הבעיה היא לא עם זה שעוקצים אותך. הבעיה היא עם העובדה שפשוט אתה לא קולט למה. וכן, הרווחת את זה ביושר.

רוצה להישאר פה? תפתח קצת רגישות בכתיבה שלך, תהיה יותר צנוע בהצהרות שלך. אף אחד לא אוהב חכמולוגים לא רגישים. במיוחד כשהם כותבים טונות של בולשיט.

הפורום הזה מנקה מאוד מהר גולשים ״חדשים״ שהיו ״רדומים״ ופתאום, בדרך פלא, מתעוררים מתרדמתם ובאים לחנך את הקהילה האודיופילית.

רוצה ללמוד? להחכים? לשמוע ציוד שאתה רואה רק בקטלוגים? להיות חלק? שיקשיבו לך? שיקחו אותך ברצינות? תעשה ריסטרט ותפתח דף חדש עם חברי הפורום. תהיה יותר חשוף, דבר תכלס בלי סיסמאות. דבר על ציוד שלעניות דעתך הוא טוב יותר מכל דבר אחר, תן לנו רפרנס לדברים שאתה כותב ביחס לציוד שאתה מדבר עליו. רק תדמיין מה היה קורה אם עוד חודש היית חושף את הבחירה שלך, בא לנו עם איזה פוקאל בסיסי ומגבר דנון סטריאופוני ב-1500 שקל, היינו מרגישים שכל השיחה הזו היתה אונס מוחי. בכל מדינה מתוקנת, עם חוקי אינטרנט, היית מוגדר כמטריד מוחית. מבין אחי?

אז אם נעלבת ממישהו - לא נורא. אתה תתגבר ואנחנו נצום בכיפור הקרוב. אם אתה תמשיך ככה, אתה תעלב עוד ובסוף תצא מרצונך או שאני פשוט אחסום אותך. הפורום הזה מיועד לכאלה שנחשפים. שחושפים את הציוד שלהם, מה הם שמעו, מה שמעו מול מה וכאלה. כל אנשי הצללים, ה״שושואיסטים״ שבאים רק להפריח הצהרות נפוחות, לא מחזיקים פה הרבה זמן.
אתה כל כך מושך כשאתה כועס...

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83

הטעות של המגיבים, שניכם הצלחתם להוריד אותם לרמה הנחותה שלכם ושם
אתם מנוסים בפטפוטיי ביצים לא לעיניין.

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
אנשים פה ביצעו השוואות, חלקם ביצעו מבחנים עיוורים (אפילו על כבלים) וקלעו ״בומבה״.
אופי ומתודולוגיות מבחנים אלו לקויים , ובכלל לא רלוונטיים לציוד ש*נמדד שונה* . יש בכך התפרצות לדלת פתוחה , והוסבר בעבר למה .

זו הפשטה של השאלה , המנוסחת מתוך פוזיציה אישית . ציוד ספרתי הוא אכן מדויק יותר , מה לעשות שאתה לא מסכים , זכותך . לא אומר כלום , ובוודאי לא אומר שאתה צודק . אבל , וזה האבל שהקפיץ אותך , הוא לא בהכרח נשמע טוב יותר ; יש הבדל בין אבחנה עובדתית לבין התרשמות אישית , כאשר התבססות על האחרונה תוך כדי התעלמות מהראשונה יוצרת לנו התלהמות בנוסח שמופיע בהסתייגות מהאמירה של שרון . וככה, אם הנפשות הפועלות היו אמונות טיפה על הגישה העניינית - המדרון החלקלק היה נמנע מכולם .
לכל אחת משתי הטכנולוגיות יש יתרונות וחסרונות . בתיאוריה ברור שמכניזם הקלטה ושחזור אנלוגיים עדיף - בהיבט של נאמנות , לא חווייה . זה א' . ב' - לדעתי , הדיון שהיה צריך להתפתח הוא האם התמחור השערורייתי של ציוד כזה (ובכלל בעצם) מוצדק לצורך התגברות על נקודות התורפה המובנות של ציוד כזה , כלומר להביא/לקרב יותר את רמת הדיוק שלו לשלמות. אתם לא מסוגלים לדיון כזה . לא במתכונת הזו , לא עם הנפשות הפועלות בלבד כרגע .

הרבה כמוך עברו פה ואכלו כובעים. בחלק מהכובעים היו צריכים לבלוע גם כמה סיכות.
אף אחד לא בלע שום דבר . הם הועפו , והניסיון להציגם כמי שהובסו על בסיס ענייני מגוחך .

עוקצים אותך... הרווחת את זה ביושר.
דין לזה ודין להוא , ומה שמותר ליקירי האתר (קרי: אלה שמיישרים בשמחה ובששון קו עם הדיקטטורה הרעיונית המושלטת) לך אסור, שרון .

לא מסכים . הוא שמר על נימה עניינית . אחרים תקפו אותו ומשם זה הידרדר , כשהוא בכלל ניסה לשמור על הענייניות בכל המפולת הזו .
יש טעם לפגם לכנות כהבלים דעות של אחרים , בפרט כאלה המבוססות בכלל על מראי מקום ולא אמונות אישיות - על אחת כמה וכמה כאשר מחזיקים בעמדה לוקה בדיסוננס שנגזר מהסירוב לנפות את המרכיב הפסיכולוגי ממכלול החווייה , שמעוצבת דא עקא גם לפי עובדות פיזיקליות, והסיבות ידועות .

תדמיין מה היה קורה אם עוד חודש היית חושף את הבחירה שלך, בא לנו עם איזה פוקאל בסיסי ומגבר דנון סטריאופוני ב-1500 שקל, היינו מרגישים שכל השיחה הזו היתה אונס מוחי. בכל מדינה מתוקנת, עם חוקי אינטרנט, היית מוגדר כמטריד מוחית.
ההבדל הדק בין הבעת דעה , לבין ניסיון לכפות התנהלות .

אם אתה תמשיך ככה..אני פשוט אחסום אותך... אנשי הצללים, ה״שושואיסטים״ ..

כך מכונה כאן אדם שמעז לצאת נגד הנרטיב השולט , שמתייחס לכל חריגה ממנו כאל נסיון חתרני המסכן את קיום האידיאולוגיה . הסיבות בבסיס עיוות כזה הן פסיכולוגיות בעיקר : הכחשה , אמונות , הטיות , הדחקה וכיו"ב כשלים זרים לעקרונות השיח הפלורליסטי והמועיל ואשר מוצאות את ביטויין בנוסף בהצהרת ההנהלה בדבר שינוי/הוספה על חוקי האתר שהיא עצמה ניסחה בעת כינונו (!) , כאשר עומתה עם סתירה בין העקרונות שעיצבו אותם , לבין אג'נדות אישיות . הצהרה המייתרת הלכה למעשה את התקנון וממצבת אותו כהמלצה בלבד , עלה נידף ברוח (זו שנושבת מכיוון ההנהלה)

כאשר אדם בוחר לו מקום להשיח בו הגיגיו ולבוא בדין ודברים עם אחרים הוא מצופה לדעת את חוקי הבית , בין אם זה פורום המעריצות של המאנפף התורן ובין אם זה ה"פורום הותיק והמוביל" , זה שמאוכלס במיטב אושיות הסצנה האודיופילית המקומית . לכן ייטיב אותו אדם לעשות אם ישאל את עצמו "האם המקום מתאים לי?" כפי שמסתמן , בנוסף ל"האם אני מתאים?" כפי שמתבקש . אני מאמין ששרון יכול לענות על השאלה לבד.

...רמה הנחותה שלכם .. אתם מנוסים בפטפוטיי ביצים לא לעיניין.
תזכיר לי מה בדיוק היתה התרומה העניינית שלך לדיון? לא נתקלתי בכזו .
מהי רמה נחותה לצורך העניין ? יכולת כספית/בעלות על "פוקאל בסיסי ומגבר דנון סטריאופוני ב-1500 שקל" ? סטיה מהעקרונות האידיאולוגיים שמכתיבים את צביון וניתוב האתר ? אולי יכולת התנסחות לקויה , או ירידה לפסים אישיים? תעזור לי להבין ע"ס מה אתה מייחס תיאורים כאלה .
להגדיר בשרירותיות כפתפותי ביצים דעות שונות משלך כמוה כהודאה שאין לך היכולת להגיב לעניין ולהגן עליהן . אבל להשתמש במום הזה כנשק נגד אחרים , בבחינת "הפוך על הפוך" , אתה יודע טוב מאוד , כי זה קל כשהרוח גבית .

נערך לאחרונה ב:

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
815
נקודות
113

shokroun

חבר משקיען
מעורבות
720
נקודות
113
טוב. נעשה סדר.

ועדיין, חושב שאפשר להגיב בצורה ראויה ומכובדת. או לא להגיב בכלל. המטרה היא לא להקטין את השואל/ מטריל, אלא לענות עניינית. זה קורה גם בלי שרון 100, בפוסטים אחרים שגולשים לנימות אישיות ולא מכבדות.
אני חושב ששרון 100 נכנס קצת כמו פיל בחנות חרסינה, ועדיין גם זה לא היתר לשבור חרסינה לקהל שמסביב. אני יש לי חוק,לכתוב משהו בשפה שלא תבייש אותי מול הילדים שלי אם הם יקראו את זה.
שבת שלום לכולם, וצום קל למי שיצום מוצש ראשון ט 'באב ( גם עקב שנאת חינם). נקווה ששנה הבאה כולנו נהיה פה וסיבת הצום תוסר. אמן.

נערך לאחרונה ב:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
ועדיין, חושב שאפשר להגיב בצורה ראויה ומכובדת. או לא להגיב בכלל. המטרה היא לא להקטין את השואל/ מטריל, אלא לענות עניינית. זה קורה גם בלי שרון 100, בפוסטים אחרים שגולשים לנימות אישיות ולא מכבדות.
אני חושב ששרון 100 נכנס קצת כמו פיל בחנות חרסינה, ועדיין גם זה לא היתר לשבור חרסינה לקהל שמסביב. אני יש לי חוק,לכתוב משהו בשפה שלא תבייש,אותי מול הילדים שלי אם הם יקראו את זה.
שבת שלום לכולם, וצום קל למי שיצום מוצש ראשון ט 'באב ( גם עקב שנאת חינם). נקווה ששנה הבאה כולנו נהיה פה וסיבת הצום תוסר. אמן.

לא תמיד צריך להגיב באיפוק. איפוק זה נחמד, אבל תגובה מאופקת לא תמיד ניכנסת לקלבסה. בטח לא לזן של שרון עם ה-100. כמו שכתבתי אז, עברו פה ארגזים של הסגנון הזה, אף פעם זה לא ניגמר טוב אבל לקח תמיד כמה חודשים עד שהעמידו במקום. אז מספיק, צריך להעמיד במקום מיד.

יש פורום ששם ימצא שרון את האנשים הנכונים לדיונים הללו. זה מתחיל בדיון הזה אחר כך גולש לכבלים והבדלים בין מגברים. משם לאודיופילים הותיקים והמנוסים לא בא להיכנס ולשתף כי יודעים שהזן הזה מריח ויכוח והופ - משתחל אליו.

אני תמיד אומר לאנשים הקרובים אלי. תגיבו באיפוק רק אם צריך. ברוב המקרים, איפוק לא מביא תוצאות.

shokroun

חבר משקיען
מעורבות
720
נקודות
113
לא תמיד צריך להגיב באיפוק. איפוק זה נחמד, אבל תגובה מאופקת לא תמיד ניכנסת לקלבסה. בטח לא לזן של שרון עם ה-100. כמו שכתבתי אז, עברו פה ארגזים של הסגנון הזה, אף פעם זה לא ניגמר טוב אבל לקח תמיד כמה חודשים עד שהעמידו במקום. אז מספיק, צריך להעמיד במקום מיד.

יש פורום ששם ימצא שרון את האנשים הנכונים לדיונים הללו. זה מתחיל בדיון הזה אחר כך גולש לכבלים והבדלים בין מגברים. משם לאודיופילים הותיקים והמנוסים לא בא להיכנס ולשתף כי יודעים שהזן הזה מריח ויכוח והופ - משתחל אליו.

אני תמיד אומר לאנשים הקרובים אלי. תגיבו באיפוק רק אם צריך. ברוב המקרים, איפוק לא מביא תוצאות.
תראה, יש גישה שאומרת שאיפוק,זה לא טוב כי... במגילת אסתר כתוב " ויתאפק המן..." ולא יכול להיות שיישיכו אליו תכונה חיובית....
אני מצידי בעד דיונים וטיעונים חדים. ולא צריך להתאפק,פשוט צריך להתרגל שבאופן טיבעי ייצא טיעון משכנע וענייני.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,260
נקודות
113
תראה, יש גישה שאומרת שאיפוק,זה לא טוב כי... במגילת אסתר כתוב " ויתאפק המן..." ולא יכול להיות שיישיכו אליו תכונה חיובית....
לאן הפלגת...???????

shokroun

חבר משקיען
מעורבות
720
נקודות
113

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
.

נערך לאחרונה ב:

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113

למה דביל?
זה סוג של טרול להכנס לפורום אודיופיליה עם מנטרה של 'לא לשמוע'

חוץ מזה, הוא ניפנף בחצאי ציטוטים ללא הבנה וגם לא נכונים. כמו כותרת של השרשור הזה.. ציוד מנורות זה אנלוגי? הוא בדיוק אנלוגי כמו הטרנזיסטור :D

אבל יש אנשים שקונים מותגים (די הרבה) גם אודיו גם וידאו. ישנם אנשים שקונים all in one ב-duty free

אני מניח גם שרוב האנשים קונים רכב ללא Test drive גם

שוני

חבר משקיען
מעורבות
515
נקודות
93
העולם לא בנוי על אופצייה אחת אלא על יותר.
ושיש לפחות 2 אופציות אז פותרים את העניין עם בית שמאי והלל.
ומה שמעניין ויפה , שניהם צודקים.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור