למה אנשים קונים ציוד אנלוגי(ויניל, מגברי מנורות) כשמבחינה מדעית ציוד דיגיטלי מדויק יותר?

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,677
נקודות
113
נקודה למחשבה.
מסכמת את הדיון.

למעשה זו הנקודה החשובה והמעניינת ביותר בכל השרשור הזה.

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
למעשה השרשור הזה הוא דיאלוג סוקראטי חדש, "על הכלום" :)

אכן מצב דומה, סוקרטס לא צית לחוקים וסטנדרטים מקובלים אז, מטעמי ערכים אידיאלוגים ונאמנות לעצמו, סופו היה שנכלא
והורעל, לא כתב דבר, אפלטון תלמידו העלה בכתב את הגותו של סוקרטס.

RoyZx6r

חבר משקיען
מעורבות
412
נקודות
63
מכיוון שהתחלת את עניין המדידות, אני ממליץ לך בחום לקרוא את השרשור הבא.

https://www.audiosciencereview.com/...one-not-as-clean-sounding-as-the-other.24778/

חוץ מלשלוח את מחבר השרשור להסתכלות פסיכיאטרית, לאף אחד אין תשובה לשאלה שנשאלה, שמגובה לפי מה שקראתי, במדידות ובמבחני דאבל בליינד.

כשאני אקנה אתה תדע ותהיה בטוח שהמדידות יהיו מושלמות עד כמה אפשר, כנ"ל הסאונד
משעשע. מאוד.

RoyZx6r

חבר משקיען
מעורבות
412
נקודות
63
חמור מאוד ;)
2 מכשירים שנמדדים זהה (לפי הגורו אמיר) ונשמעים שונה ?
הבן אדם אשכרה שומע באוזניים ?
לא פחות ממדהים.
פעם בכמה זמן, מגיע לכאן מדען מטעם עצמו שאין לו בכלל מושג מה הוא קורא.

יש כאן לא מעט משתתפים שצברו קילומטראג' בתחום עוד מהימים של IOL ותפוז בתחילת שנות האלפיים (אני בינהם, אגב).

sharon100

מושעה
מעורבות
41
נקודות
28
מכיוון שהתחלת את עניין המדידות, אני ממליץ לך בחום לקרוא את השרשור הבא.

https://www.audiosciencereview.com/...one-not-as-clean-sounding-as-the-other.24778/

חוץ מלשלוח את מחבר השרשור להסתכלות פסיכיאטרית, לאף אחד אין תשובה לשאלה שנשאלה, שמגובה לפי מה שקראתי, במדידות ובמבחני דאבל בליינד.

משעשע. מאוד.
למעשה שאלתי בשרשור מה הולך, ופותח השרשור אמר שהם הגיעו למסקנה שהמכשיר פגום והוא מחזיר אותו

sharon100

מושעה
מעורבות
41
נקודות
28
חמור מאוד ;)
2 מכשירים שנמדדים זהה (לפי הגורו אמיר) ונשמעים שונה ?
הבן אדם אשכרה שומע באוזניים ?
לא פחות ממדהים.
המכשיר פגום
ונחמד שמצטטים מASR רק כשנוח וזה כביכול סותר את מה שאני אומר ולגבי שאר הדברים שאני טוען ASR סה בדיחה ומדע לא קשור לסאונד בכלל

sharon100

מושעה
מעורבות
41
נקודות
28
פעם בכמה זמן, מגיע לכאן מדען מטעם עצמו שאין לו בכלל מושג מה הוא קורא.

יש כאן לא מעט משתתפים שצברו קילומטראג' בתחום עוד מהימים של IOL ותפוז בתחילת שנות האלפיים (אני בינהם, אגב).
אני מדען מטעם NASA
המכשיר פגום אז הציטוט שלך די לא רלוונטי וגם התגובה

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
המכשיר פגום
ונחמד שמצטטים מASR רק כשנוח וזה כביכול סותר את מה שאני אומר ולגבי שאר הדברים שאני טוען ASR סה בדיחה ומדע לא קשור לסאונד בכלל

פגום ונמדד אותו דבר ?
אולי המדידות היו פגומות ?....

sharon100

מושעה
מעורבות
41
נקודות
28
פגום ונמדד אותו דבר ?
אולי המדידות היו פגומות ?....
יחידה אחרת שנמדדה שהייתה תקינה נמדדה אותו הדבר, יחידה ספיצפית אחרת של פותח השרשור היא הפגומה ולכן נמדדה אחרת.
אכן המדע הוא דבר פגום מיסודו ולא אמין
אני מציע שמעכשיו נמדוד רק עם האוזניים, האיבר הכי לא מדויק שקיים

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
מקרה מעניין . אני הייתי מציע למדוד את הקלט בנקודת ההאזנה ולהשוות למכשיר השני , לפני שמתחילים לחפש מה לא בסדר במדידות , אם בכלל הוא הצליח למדוד את כל המשתנים .

shokroun

חבר משקיען
מעורבות
720
נקודות
113
יחידה אחרת שנמדדה שהייתה תקינה נמדדה אותו הדבר, יחידה ספיצפית אחרת של פותח השרשור היא הפגומה ולכן נמדדה אחרת.
אכן המדע הוא דבר פגום מיסודו ולא אמין
אני מציע שמעכשיו נמדוד רק עם האוזניים, האיבר הכי לא מדויק שקיים
מה לעשות שאנחנו שומעים דרך האיבר הזה שנקרא אוזניים.אתה מציע שנתעלם מהאוזניים ונשכנע את עצמינו שמה שאנחנו שומעים הוא טוב או לא טוב? בחיי שאני לא מבין... אני יכול להכין לך מאכל שיהיו בו אותם מרכיבים מדידים בדיוק,אותו כמות מלח סוכר קמח וכולי, אבל אחד יהיה לך טעים והשני פחות. כי תהליך ההכנה היה שונה למשל, או כי לכל אחד יש את הטעם שלו. אוזן כמו חיך זה טעם וטעם מתפרש במח האנושי בצורה שטרם עמדנו על טיבה בדיוק. בכל אופן אני חושב שהנקודה הובהרה, כשתבנה את מערכת מדידותיך , נשמח להבין מה היא, רק אל תעלב אם לא כולם יחלקו את התלהבותך מהתוצאה הסופית, לא כולנו גדלנו על התוכנית " רגע, אמדוד לי" וטרם נמצאה המערכת שתספק את כולם. כמו באלכוהול, סיגריות, מסטיקים ובשר.

omi

חבר משקיען
מעורבות
425
נקודות
63
"רגע אמדוד לי"??
ערן חנקת

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
906
נקודות
113
המכשיר פגום
רק אומר לך שאם אתה מתכוון להגיד בסוף שדאק של 350 דולר נמדד ונשמע זהה לדאק של 20000 דולר תוותר מראש
אולי יעבוד בפורום אחר. כאן לא

sharon100

מושעה
מעורבות
41
נקודות
28
מקרה מעניין . אני הייתי מציע למדוד את הקלט בנקודת ההאזנה ולהשוות למכשיר השני , לפני שמתחילים לחפש מה לא בסדר במדידות , אם בכלל הוא הצליח למדוד את כל המשתנים .
ביקשתי מפותח השרשור המקורי שם לאמלק לי כי הסתקרנתי בעצמי, בקיצור היחידה שלו פגומה ולכן נמדדת אחרת
Screenshot_20210718-135038.jpg

תמונות מצורפות

• Screenshot_20210718-135038.jpg
    Screenshot_20210718-135038.jpg
    KB 27.7 · צפיות: 252

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
רק אומר לך שאם אתה מתכוון להגיד בסוף שדאק של 350 דולר נמדד ונשמע זהה לדאק של 20000 דולר תוותר מראש
זה הכיוון…

sharon100

מושעה
מעורבות
41
נקודות
28
אם אתה חושב שמחיר משקף ביצועים אז אתה טועה, לא רק בפורום הזה אלא בכל פורום בעולם

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור