robo7
אוהב את התחום
- מעורבות
- 86
- נקודות
- 28
נקודה למחשבה.
מסכמת את הדיון.
נקודה למחשבה.
נקודה למחשבה.
מסכמת את הדיון.
אפלטון יושב בשמיים ולומד את הנקודה הנ"ל.למעשה זו הנקודה החשובה והמעניינת ביותר בכל השרשור הזה.
למעשה השרשור הזה הוא דיאלוג סוקראטי חדש, "על הכלום"אפלטון יושב בשמיים ולומד את הנקודה הנ"ל.
למעשה השרשור הזה הוא דיאלוג סוקראטי חדש, "על הכלום"
משעשע. מאוד.כשאני אקנה אתה תדע ותהיה בטוח שהמדידות יהיו מושלמות עד כמה אפשר, כנ"ל הסאונד
חמור מאוד
פעם בכמה זמן, מגיע לכאן מדען מטעם עצמו שאין לו בכלל מושג מה הוא קורא.חמור מאוד
2 מכשירים שנמדדים זהה (לפי הגורו אמיר) ונשמעים שונה ?
הבן אדם אשכרה שומע באוזניים ?
לא פחות ממדהים.
למעשה שאלתי בשרשור מה הולך, ופותח השרשור אמר שהם הגיעו למסקנה שהמכשיר פגום והוא מחזיר אותומכיוון שהתחלת את עניין המדידות, אני ממליץ לך בחום לקרוא את השרשור הבא.
https://www.audiosciencereview.com/...one-not-as-clean-sounding-as-the-other.24778/
חוץ מלשלוח את מחבר השרשור להסתכלות פסיכיאטרית, לאף אחד אין תשובה לשאלה שנשאלה, שמגובה לפי מה שקראתי, במדידות ובמבחני דאבל בליינד.
משעשע. מאוד.
המכשיר פגוםחמור מאוד
2 מכשירים שנמדדים זהה (לפי הגורו אמיר) ונשמעים שונה ?
הבן אדם אשכרה שומע באוזניים ?
לא פחות ממדהים.
אני מדען מטעם NASAפעם בכמה זמן, מגיע לכאן מדען מטעם עצמו שאין לו בכלל מושג מה הוא קורא.
יש כאן לא מעט משתתפים שצברו קילומטראג' בתחום עוד מהימים של IOL ותפוז בתחילת שנות האלפיים (אני בינהם, אגב).
המכשיר פגום
ונחמד שמצטטים מASR רק כשנוח וזה כביכול סותר את מה שאני אומר ולגבי שאר הדברים שאני טוען ASR סה בדיחה ומדע לא קשור לסאונד בכלל
יחידה אחרת שנמדדה שהייתה תקינה נמדדה אותו הדבר, יחידה ספיצפית אחרת של פותח השרשור היא הפגומה ולכן נמדדה אחרת.פגום ונמדד אותו דבר ?
אולי המדידות היו פגומות ?....
מה לעשות שאנחנו שומעים דרך האיבר הזה שנקרא אוזניים.אתה מציע שנתעלם מהאוזניים ונשכנע את עצמינו שמה שאנחנו שומעים הוא טוב או לא טוב? בחיי שאני לא מבין... אני יכול להכין לך מאכל שיהיו בו אותם מרכיבים מדידים בדיוק,אותו כמות מלח סוכר קמח וכולי, אבל אחד יהיה לך טעים והשני פחות. כי תהליך ההכנה היה שונה למשל, או כי לכל אחד יש את הטעם שלו. אוזן כמו חיך זה טעם וטעם מתפרש במח האנושי בצורה שטרם עמדנו על טיבה בדיוק. בכל אופן אני חושב שהנקודה הובהרה, כשתבנה את מערכת מדידותיך , נשמח להבין מה היא, רק אל תעלב אם לא כולם יחלקו את התלהבותך מהתוצאה הסופית, לא כולנו גדלנו על התוכנית " רגע, אמדוד לי" וטרם נמצאה המערכת שתספק את כולם. כמו באלכוהול, סיגריות, מסטיקים ובשר.יחידה אחרת שנמדדה שהייתה תקינה נמדדה אותו הדבר, יחידה ספיצפית אחרת של פותח השרשור היא הפגומה ולכן נמדדה אחרת.
אכן המדע הוא דבר פגום מיסודו ולא אמין
אני מציע שמעכשיו נמדוד רק עם האוזניים, האיבר הכי לא מדויק שקיים
רק אומר לך שאם אתה מתכוון להגיד בסוף שדאק של 350 דולר נמדד ונשמע זהה לדאק של 20000 דולר תוותר מראשהמכשיר פגום
ונחמד שמצטטים מASR רק כשנוח וזה כביכול סותר את מה שאני אומר ולגבי שאר הדברים שאני טוען ASR סה בדיחה ומדע לא קשור לסאונד בכלל
ביקשתי מפותח השרשור המקורי שם לאמלק לי כי הסתקרנתי בעצמי, בקיצור היחידה שלו פגומה ולכן נמדדת אחרתמקרה מעניין . אני הייתי מציע למדוד את הקלט בנקודת ההאזנה ולהשוות למכשיר השני , לפני שמתחילים לחפש מה לא בסדר במדידות , אם בכלל הוא הצליח למדוד את כל המשתנים .
זה הכיוון…רק אומר לך שאם אתה מתכוון להגיד בסוף שדאק של 350 דולר נמדד ונשמע זהה לדאק של 20000 דולר תוותר מראש
אולי יעבוד בפורום אחר. כאן לא
אם אתה חושב שמחיר משקף ביצועים אז אתה טועה, לא רק בפורום הזה אלא בכל פורום בעולםרק אומר לך שאם אתה מתכוון להגיד בסוף שדאק של 350 דולר נמדד ונשמע זהה לדאק של 20000 דולר תוותר מראש
אולי יעבוד בפורום אחר. כאן לא