פשוט חסר לך ידע, העובדות שלך פשוט לא נכונות, הכל מדעי ומדיד...בינתיים לא אני הוא זה שצריך לעשות שיעורי בית
אני מבסס את מה שאני אומר על מדע ועובדות
נערך לאחרונה ב:
פשוט חסר לך ידע, העובדות שלך פשוט לא נכונות, הכל מדעי ומדיד...בינתיים לא אני הוא זה שצריך לעשות שיעורי בית
אני מבסס את מה שאני אומר על מדע ועובדות
אני מודע לjitter לא חידשת לי כלוםממש לא, כתבתי בשרשור הזה בשני מקומות שיש הבדלים, bit perfect לא מבטיח שתשמע זהה בין סטרימרים שונים ובין טרנספורטים שונים, כנראה שאין לך מושג מה זה ג'יטר, תגיד, אני לא מבין סבבה, אבל יש הסבר מדיד ומדעי !!
סטרימר שקוף , אלא מה, יש לו שעון מג'עג'עה...יש הרבה משתנים שיכולים לגרום לזה
תלוי באיזהDAC מדובר, תלוי אם הסטרימר מסוגל להיות שקוף או לא וכו וכו
זה לא שבגלל שאתה חושב שאתה צודק אז אתה באמת צודק אתה יודע.פשוט חסר לך ידע, העובדות שלך פשוא לא נכונות, הכל מדעי ומדיד...
אז אתה לא יודע מה זה ג'יטר, ולא מבין בבאפרים ושעונים, לך תלמד ותחזוראני מודע לjitter לא חידשת לי כלום
אז שוב תלוי ביכולת של הסטרימר והDAC להתמודד עם זה
אם הסטרימר כן גורם לJitter אבל הDAC כן מסוגל להתמודד עם זה בצורה טובה אז זה לא ישפיע על הסאונד וגם ההפך
אם הסטרימר
אני מדבר (כותב) על סטרימרים, טרנספורטים , אנאלוג וכל מה שכותרת בשרשור זה,זה לא שבגלל שאתה חושב שאתה צודק אז אתה באמת צודק אתה יודע.
ובוא נגיד שמדע ומדידות אמינים יותר מכל דעה
ובוא נגיד שפלויד טול שמצא קורלציה בין רמקולים שנמדדים טוב לרמקולים שנשמעים טוב אחרי מיליון בליינד טסט והוא ה פסיכואקוסטיקאי מספר 1 בעולם
אז זה טיפה יותר מבוסס מההשערות שרצות כאן
מערכת סופר שקופה, אותו דאק (אחד היתר משובחים שכסף יעול לקנות) וכו׳..יש הרבה משתנים שיכולים לגרום לזה
תלוי באיזהDAC מדובר, תלוי אם הסטרימר מסוגל להיות שקוף או לא וכו וכו
1. אפשר ועוד איך להיות באמצע. אני באמצע. 90% מבאי הפורום באמצע. מעטים האנשים שיגידו לך שיקנו מכשיר שנשמע טוב גם אם הוא נמדד נחות מאד. השאלה היא מה זה מאד. ברוב המקרים, ההשפעה של נתוני מדידות נחותים על התוצאה הסונית לא ניתנת לניבוי.שומדבר לא מצדיק חרא יחס ואני גם לא הולך להמשיך לספוג יחס כזה אחרי שספגתי מלא.
דבר שני לא באתי ואמרתי אני מחדש, אני האורקל, אמרתי שזאת דעתי.
1. כל הפואנטה היא איפה הבן אדם על הספקטרום
אי אפשר להיות באמצע, או כאן או כאן או שלמדע יש משקל או שהוא בגדר המלצה בלבד
2. אם הסטרימר ומנגן ב bit perfect אז הוא יהיה יותר טוב מכל טרנספורט שקיים.
לא מסכים להגדרה של חם/קר, זה גרוטסקי
הגדרות אלה סובייקטיביות, איכות הסאונד המתקבלת perceived sound quality קשורות הרבה לאקוסטיקה וסביבה, הרמוניות כתוצאה מזה
די נמאס, זה כמו להקשיב לנערה בת ארבע עשרה מצטטת מספר של רבנית איך למצוא חתן טוב.
לא בטוח שאתה צודק...אני אבדוק.המניפולציה הקטנה ביותר קיימת כשהקובץ נשאר בדומיין הדיגיטלי והסטרימר משמש כצינור ולא משנה בכלל או כמעט ולא רת המידע שהוא שולח לDAC
מדיה פיזית שלייזר קורא אותה פשוט לא יכולה להתחרות בזה.
הבחור לא בעניינים כלל...אני הבאתי ציטוט לפני הרבה זמן של נלסון פסחייב להגיד שגם אני מחסידי טול. .
לא במובן של שרון ותסלח לי שרון,שעדיין "ירוק" ומצטט דברים שלהרגשתי לא התנסה בהם וברגע שיתחיל למדוד,אם יתחיל,יבין את מורכבות העניין ואת הזהירות שבא יש לצאת בהצהרות.
ג.אטקינסון מסטריאופיל ,עשה סדרת כתובות בת שלושה פרקים על הקשר בין מדידות,לציוני מבקרים בסטריאופיל.
הוא סיכם אותה בצורה דיי ברורה שמסתדרת בצורה מדהימה עם הממצאים של טול.
הוא גם ציין בסוף,שלאחר כל מה שבדק,לא מצא דבר אחד שלא מסתדר בצורה מהותית עם הממצאים של טול.
בנוסף אמר גם,שלא קיימת מדידה אחת שיכולה לנבא האם המוצר מוצלח - אלא רק שילוב מושכל בין מספר מדידות. וגם אז - לא תוכל להחליט האם המוצר טוב או מצוין על סמך מדידות.
הבחור לא בעניינים כלל...אני הבאתי ציטוט לפני הרבה זמן של נלסון פס
שנחשב לאחד הגדולים ביותר שטוען גם על המגברים שלו...שמדידה לא ערובה לסאונד טוב.
אז עם כל הכבוד לילד שרון....
"קורלציה" עם מדידות.זה לא שבגלל שאתה חושב שאתה צודק אז אתה באמת צודק אתה יודע.
ובוא נגיד שמדע ומדידות אמינים יותר מכל דעה
ובוא נגיד שפלויד טול שמצא קורלציה בין רמקולים שנמדדים טוב לרמקולים שנשמעים טוב אחרי מיליון בליינד טסט והוא ה פסיכואקוסטיקאי מספר 1 בעולם
אז זה טיפה יותר מבוסס מההשערות שרצות כאן
שחרר! סתם ילד מתלהב ששמע שני אלבומי ג׳אז בחיים וקרא כמה פוסטים בפורום של אנשים יותר חכמים מאיתנו ופחות פרובינציאלים…"קורלציה" עם מדידות.
אתה מודע לזה שהמבחנים נערכו בחדרים סופר אקוסטיים שהושקעו בהם מיליוני דולרים עם מיטב האקוסטיקאים בעולם, מתחת לאדמה, עם דלת אטומית ובתנאים בלתי אפשריים בבית ממוצע? או שאתה קראת רק את השורה האחרונה?
אל תטעה ואל תנסה ללמד את מי שכבר מכיר היטב את החומר.