לא, הביטוי "גן עדן של שוטים" מתאר מצב בו אנשים חיים בתוך מסגרת אמונה, מאושרים בתוכה, ולא בודקים מה המציאות מחוץ לה. זו לא אמירת גנאי.
ואתה מה עושה פה? מציל נשמות תועות?
לא יותר משאתה מנסה לצוד אותן...
אני קורא פה, בדיוק כמוך, וכותב את דעתי, בדיוק כמוך, ולוקח את מה שרוצה ודוחה את מה שלא, בדיוק כמוך.
לא קראתי בשום מקום בכללי הפורום שלאמר
שאבני שאקטי (סתם דוגמא) זה מוצר דמה, שאין סיבה שהוא יעשה את מה שטוענים שהוא עושה, ושמי שטוען שהוא שומע הבדלים - מדמיין אותם. (או "מרגיש", מה שתבחר)
ואם אתה חושב שאני ממליץ על חסכנות, אתה דווקא טועה מאוד. יש המון כסף להוציא על מוצרים מאוד יקרים שהם לחלוטין מקובלים כבעלי סיבה רציונאלית לשנות את הסאונד באופן מעשי, מרמקולים מאוד יקרים עם הגברה יקרה, דרך מערך סאב-וופרים, טיפול אקוסטי, חדרים ייעודיים ועוד.
אני כבר כתבתי פעם, מערכת היי אנד בחדר מטופל - זה מהמם!
הפירוט, האיזון, הבאס... נפלא (הבעיה היחידה היא הקלטות גרועות, שבאמת נשמעות ככה, אבל זה תמיד נכון).
למי שרוצה לקבל את הטופ של הטופ בכל גישה ואמונה, יש המון מקום להוציא כסף ולשפר עוד.
ככה שאל תדאג, יהיה לך על מה להוציא, עם מה להתעסק ומה לשפר, גם עם גישה שונה. הגברות יעודיות לכל דרייבר, קרוסאוברים לפי תפירה של המשתמש והחדר, התאמה של DSP לחדר, ניהול פיזור הסאונד והאקוסטיקה... לא יהיה לך חסר לא מה ללמוד, לא מה לנסות ולא על מה להוציא כסף.