שניצל
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,789
- נקודות
- 113
נכון קצת משונה שדווקא מתנוש לא נדלק ?,משהוא כנראה לא עובד אצלו ,או שהוא אנין מאוד ,האמת היה אצלי בשבת ZS הגדול ,גם הוא לא ממש התעלף ,אבל החברה האלה אוהבים מקסימום ,יש להם פטפונים רצחניים ,ראשים של שייכים סעודים,כבלים "סטילטיים" ,ואז בא איזה שניצל עייף ,מחובר עם כל מיני חוטים תוצרת בית והכבל המעפן של האינטרנט ושולח קובץ מעופש לדבריהם לממיר דרך הדפדפן ,תשמע ,גם לי היו זמנים שאם זה לא טופ טופ טופ היי אנד זה שווה לתחת ,ואילו עכשיו אני קצת יותר פשרן ,ויתרתי על הפטפון ,כמעט לגמרי על דיסקים ,ונשארתי עם קבצים ,האמת היא שאין לי כבר בכלל סשן של האזנה ממוקדת לכל פיפס ,אני רוצה לשמוע מוסיקה ,ואם זה לא נשמע חרה ,אז זה בסדר ,נכון הרף שלי הוא לא של סטודנט או זוג צעיר ,אני הבחלט יודע מתי זה טוב ומתי לא ,ומבחינתי ,הטידל נהדר ,הרמה מצוינת ,רק צריך לדאוג להזרים הקובץ נכון ,ואז הממיר וכל החרטבונה ממסביב (EMM WEISS ןכדומה ) הופכים את המי דלוחין למיים ראויים לשתיה ,נכון אולי זה לא מיים בטעמים ,אבל יש הרבה מיים והרבה טעמים לא מוכרים ,מתנוש, באופצית הסטרימינג אתה מקונפג על hifi נכון?
(בשפת הגשש החיוור: הכנסת רוורס?)
אבל אני בהחלט מבין את כל ה"מהדרין " שקונים תקליט ב200 ש"ח ,ושולפים אותו כל אימת שיש "ביקור אודיופילי" ,גם אני הייתי שם והלכתי משם ,יש לי טונה של מוסיקה בהרד דיסק ,כל הדיסקים שלי בארגזים כבר יובלות ,ועכשיו טידל רענן לי את העניין ,
בסוד אני יכול לגלות לכל אלו שלא ממש סובלים אותי ,שגם עם הטידל לדעתי אני עדיין שומע הרבה יותר טוב ממערכות סופר סופר בעיני הציבור הרחב ,אבל זה טעמי הפרטי בלבד שבוודאי אין עליה קונצנזוס בקרב המורעלים שנמצאים כאן בקרב הציבור הקדוש הקורא שטויות אלו שכותב שניצל בסוף יום העבודה !
סליחה על בילבולי המוח וההשתפכות האופינית לפגועי נפש , יום טוב!