חנות ממתקים לחובבי מוזיקה-"טידל"

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
איך הפך הדיון מטידל מיוזיק לתחרות רמקולים? ולמה לרשום אנלוגיות עם קונוטציות שליליות לגבי האחר....אין מצב שבו אי אפשר ללכלך על כל רמקול.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
היכן נכתבו אנלוגיות כפי שאתה מתאר?
מי התחרה במי?
מה שיפה אצל בני אנוש, שהם יכולים לקשר ולפתח דברים שלכאורה לא קשורים, וזאת בניגוד למכונות ותוכנות.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
היכן נכתבו אנלוגיות כפי שאתה מתאר?
מי התחרה במי?
מה שיפה אצל בני אנוש, שהם יכולים לקשר ולפתח דברים שלכאורה לא קשורים, וזאת בניגוד למכונות ותוכנות.
בכלל בני אדם באופן כללי זה דבר יפה ,אבל נכתבו,נכתבו רוזי.
הענין מבחינתי לא להמשיך ולפתח .

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
אני לא יודע היכן נכתבו, אבל אני מקווה שלא התכוונת לאנלוגיה שאני כתבתי...

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
שום כלום באופן אישי כלפי אף אחד.

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83

שלמה
אתה רומז על האנלוגיה שלי? לך דווקא יש מערכת יותר קרובה לאולטרה היי אנד,
אני חושב שלא שהגזמתי, יש היי אנד ויש לא היי אנד, כמו יש הונדה ויש לא הונדה ;)

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
אני ממש לא רומז ,רמזתי באופן אישי.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
טוב חברים, די.

יש פה דווקא דיון מעניין על הנושא של טידאל והיכולת לקבל איכות גבוהה יחסית (לא יוטיוב) בסטרים במחיר שווה לכל נפש.

במקום זה הפכנו את זה להתנגחות.

יאללה או שנחזור לנושא המקורי או שנסגור.

מה דעתכם?

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
גם אני בעד להפסיק לדבר על רמקולים כאן למרות שקצת התקוטטות זה נחמד ,הרי כמו שיש זרמים ביהדות למה שלא יהיו זרמים בגישה לאודי ,כל עוד זה ברוח טובה עד סבירה זה בסדר ,אני למשל מצליח איך שהוא לריב דווקא עם האודיופילים היותר מוערכים בעיני ,ככה זה דווקא עליהם אני מתעצבן יותר ,
בקיצור נחזור לטידל של הסטרימינג ,מיכאל 123 שהוא האנציקלופדיה של השימוש בתוכנות הללו הסביר לי איך לשפר יותר הביצועים של הטידל דרך תוכנות הניגון המוכרות ,נראה בערב מה יצא מזה ואז נספר לכם ,אפילו שגם ככה טוב לי מאוד ,

itzik2305

אוהב את התחום
מעורבות
150
נקודות
43
[QUOTE="
בקיצור נחזור לטידל של הסטרימינג ,מיכאל 123 שהוא האנציקלופדיה של השימוש בתוכנות הללו הסביר לי איך לשפר יותר הביצועים של הטידל דרך תוכנות הניגון המוכרות ,נראה בערב מה יצא מזה ואז נספר לכם ,אפילו שגם ככה טוב לי מאוד ,[/QUOTE]

לא בטוח שהבנתי...אפשר לנגן מטידל דרך FOOBAR למשל?

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
הכוונה הייתה דרך J River

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
מיכאל אפשר הסבר?

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
בגרסה אחרונה נכנס פיצ'ר חדש ל-JRiver - דרייבר אודיו WDM, שמציג את כל האפליקציה כלפי מערכת הפעלה ככרטיס קול.

ננסה מחר

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
בגרסה אחרונה נכנס פיצ'ר חדש ל-JRiver - דרייבר אודיו WDM, שמציג את כל האפליקציה כלפי מערכת הפעלה ככרטיס קול.

ננסה מחר
אבל לפי התיאור הזה, צריך עדין להשתמש בשתי האפליקציות, לא? אחת טידל, שתנגן לתוך "כרטיס הקול הוירטואלי", והשניה JRIVER?
ובעצם - מה זה נותן לנו להשתמש ב- JRIVER כ"קליינט של טידל"?

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
אני הבנתי מכמה שרשורים ברשת + הסבר של מה שאלדר רואה על צג הממיר (resampling) שהניגון של TIDAL הוא לא ביט-פרפקט

אז המטרה היא שזה כן יהיה bit perfect (וישתמש ב-ASIO בהזרמה ל-WEISS) ויפעיל את המערך של הגדרות ב-JRiver כגון RC

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
אז המטרה היא שזה כן יהיה bit perfect (וישתמש ב-ASIO בהזרמה ל-WEISS) ויפעיל את המערך של הגדרות ב-JRiver כגון RC

כאן מיכאל 123 (שם משפחה: 123), פרשננו לענייני דאטה, פרוטוקולים, חומרה ומה שביניהם. אם כך, מיכאל, להבנתך, בהנחה שהטידל מקונפג לנגן דרך דרייבר ASIO (למשל כמו זה של ה- WEISS), האם זה עדין לא BIT PERFECT? ואם זה אכן לא, איך ניגון דרך JRIVER משנה את העובדה הזאת? או שמה מטרתו היחידה היא להוסיף עוד עיבוד סיגנל כגון RC? (מה שהופך את כל הנושא הזה למיותר לחלוטין עבור הפיוריסטים שבינינו).

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
נראה כי TIDAL מבצע resampling (אצל אלדר לפחות). אבל שוב, זה משיחות טלפון, ננסה

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
מנגן!!!! תחת j river ,אבל הפעם ביט פרפקט ,נשמע פחות או יותר אותו דבר !

bu13

אוהב את התחום
מעורבות
38
נקודות
28
האופציה הזו קיימת זמן רב באמצעות jriver , למעשה מותקן כרטיס קול, שהמחשב "רואה" אותו כעוד כרטיס פיסי, ואז אפשר להנות ממה שהתוכנה מציעה. אפשר לנגן כך גם רדיו אינטרנטי וכל מקור אחר.
אני מחכה שטידל יאפשרו שליטה באפליקציה שלהם מרחוק (משהו שהם כותבים בעזרה שלהם שהם עובדים עליו בעדיפות גבוהה), ואז זה שמיש או לחלופין ש jriver יאפשרו להריץ את השירות שלהם מתוך האפליקציה ושניתן יהיה לשלוט על שתיהן מרחוק.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור