חנות ממתקים לחובבי מוזיקה-"טידל"

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
תודה כפרה! פיספסתי את האפשרות הזאת. עוד מעט נעלה ווליום ונראה מה האיכות כאן.
ליאור, הצילום הוא מתוך האפליקציה. לדפדפן את אפשרות לבחור התקן ניגון.

אלדר, תודה.
נו? ספר מה נהייה , אני ממש גאה שמיכאל בחול ואני מצליח איך שהוא להסתדר כאן , אני בדרך כלל משתדל לא להתעסק עם המחשב(או עם מיכאל ,כי אני הורס והוא נחנק מעצבים) .

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
נו? ספר מה נהייה , אני ממש גאה שמיכאל בחול ואני מצליח איך שהוא להסתדר כאן , אני בדרך כלל משתדל לא להתעסק עם המחשב(או עם מיכאל ,כי אני הורס והוא נחנק מעצבים) .
כבוד, אלדר. לחתיאר כמוך זה באמת הישג :)

הורדתי, שיחקתי...חמוד. האיכות עדין לדעתי לא באותה רמה של הנגן של אלוני, למשל, אבל זה כמעט שם.
לגבי האפשרות של גילוי מוסיקה חדשה - לוקה בחסר. הממשק לא מספיק נוח, לטעמי, והוא דל באפשרויות. אני צריך לעשות את המחקר בחוץ ואז לחזור לטידל ולקוות שהאלבום שאני מתעניין בו אכן קיים. לא סוף העולם, אבל חיסרון משמעותי.

בוא נאמר זאת כך - אם השאיפה היא לתת סשן מוסיקלי בבית, ולהנות מחלון הזמן המוגבל בדר"כ , אז אני מעדיף את המוסיקה שלי, שאני מכיר. אם המטרה היא לגלות מוסיקה חדשה, אז לטעמי טידל לא יכול לעמוד לבדו אבל הוא מהווה את החוליה החשובה ביותר, והסופית בשרשרת.

בקיצור, שווה את הכמה עשרות שקלים שהוא עולה. אבל כשאמצא אלבומים שבאמת מעיפים לי את התחת, אני אקנה אותם- ולו רק בשביל לקבל אותם באיכות מקסימלית.

Martin Logan

אוהב את התחום
מעורבות
26
נקודות
28
אני בדרך כלל משתדל לא להתעסק עם המחשב(או עם מיכאל ,כי אני הורס והוא נחנק מעצבים) .
איפה האמוטיקון של בוכה מרוב צחוק כמו בווטסאפ חחחח הרגת אותי
מיכאל נחנק מעצבים ? נשבע לך אתה במקצוע הלא נכון, אתה אייזק אסימוב !!!

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113

הספקת להרוס משהו? :)

yehudaa

חבר משקיען
מעורבות
62
נקודות
28
מישהו יודע אם נרשמים ל 30 ש"ח בטידאל , אז מקבלים AAC320 ? או פחות מזה ?

silne3

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
מומלץ לפתוח חשבון בארה"ב, עולה בסביבות 80 ש"ח אבל התכנים גדולים יותר.

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
איך עושים את זה?

silne3

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
תשתמש בתוכנת VPN למשל Express VPN,
אפשר להוריד תוכנה לניסיון, ולהתחבר דרך ארה"ב.
כשאתה נרשם ל Tidal האתר מזהה שאתה מארה"ב ופותח לך חשבון בהתאם.
לאחר פתיחת החשבון אין צורך להתחבר יותר באמצעות תוכנת ה VPN.

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
טוב נבדוק. איזה עוד תכנים יש שם?

orenp

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
שהייתי מחובר לארה״ב לא זוכר שהיו יותר תכנים.
בשני המקרים יש ״חורים״ של תכנים, למרות שהעניין משתפר במשך הזמן.

silne3

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
לאומן יש יותר דיסקים זמינים.

liorms

חבר משקיען
מעורבות
57
נקודות
48
שאלת השאלות (לטעמי לפחות):
יש אפשרות לשליטה מרחוק בתכנה, ע״ע - להתקין על פיסי שמזרים לדאק. ולשלוט במחשב מרחוק ע״י טבלט?

orenp

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
יש סטרימרים שתומכים ב tidal
למשל auralic aries ואז אתה שולט עליהם מאייפאד

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
אתה יכול לשדר ל DAC אלחוטי.
להשתמש ב AIR PLAY.
יש להם כל מיני פלאגינים לחברות מסויימות.
http://tidal.com/il/download

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
לי התוכנה מופיעה על הטלויזיה ,ואני משתמש בעכבר אלחוטי ששמתי את הרכיב הקולט שלו על חוט על גבי המחשב ,וכך אני יכול לשלוט בו ממרחק של 5 מטר בלי שום בעיה ,אני משתמש בעכבר כדורי נהדר שלא צריך לגרור אותו על משטח אלא סתם להניח אותו על הספה
images.jpg

תמונות מצורפות

• images.jpg
    images.jpg
    KB 3.7 · צפיות: 302

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
כבוד, אלדר. לחתיאר כמוך זה באמת הישג :)

הורדתי, שיחקתי...חמוד. האיכות עדין לדעתי לא באותה רמה של הנגן של אלוני, למשל, אבל זה כמעט שם.
לגבי האפשרות של גילוי מוסיקה חדשה - לוקה בחסר. הממשק לא מספיק נוח, לטעמי, והוא דל באפשרויות. אני צריך לעשות את המחקר בחוץ ואז לחזור לטידל ולקוות שהאלבום שאני מתעניין בו אכן קיים. לא סוף העולם, אבל חיסרון משמעותי.

בוא נאמר זאת כך - אם השאיפה היא לתת סשן מוסיקלי בבית, ולהנות מחלון הזמן המוגבל בדר"כ , אז אני מעדיף את המוסיקה שלי, שאני מכיר. אם המטרה היא לגלות מוסיקה חדשה, אז לטעמי טידל לא יכול לעמוד לבדו אבל הוא מהווה את החוליה החשובה ביותר, והסופית בשרשרת.

בקיצור, שווה את הכמה עשרות שקלים שהוא עולה. אבל כשאמצא אלבומים שבאמת מעיפים לי את התחת, אני אקנה אותם- ולו רק בשביל לקבל אותם באיכות מקסימלית.
סליחה ששאני מגיב ככה ,אבל מכיר את זה שאתה בא לחבר אודיופיל רואה ערמה קטנה של דיסקים שהחבר מניח שיפארו את המערכת שלו ויסחטו קריאות התפעלות מהאורח ?,אז זהו שנגמרו הזמנים הללו ,תן לפתוח טידל ,לשים מוזיקה רגילה ולשמוע ,מה לעשות שאני לעצמי שומע רוב הזמן גז ישן ,לא רוצה דיסקים מלוטשים ! רוצה מוסיקה שלי שבד"כ מוקלטת על הפנים ( כמו למשל"דספינדו" של קולמן הוקינס )או אז דווקא עם המוסיקה הזו אני גם נהנה ,וגם משום מה מצליח לתהות על אופי המערכת ,קרה לי משהו דומה אצל ערן בכנס מגיקו ,הוא ניגן לחברה אוסף נחמד ומרשים ,אבל לא אפשר לי לדעת מה אני שומע ,רק אחרי שכולם הלכו ,ערן שם לנו תקליט חורק ומוכר של בן וובסטר ,והנה אני שומע את וובסטר רזה ואנמי ,מיכיוון שלא היה אף אחד חוץ ממני ליאור קורן ויוסי ,בקשתי ממנו לעשות משהו ,החלפת חוט חשמל אחד שינתה המערכת מקצה לקצה ,הטידל מאפשר לך לשמוע מוסיקה בטונות ,ואין צורך לעמוד על קוצו של טימפני קטן שנשמא מרוחק 20 מטר בזוית של 30 מעלות ,ולחזור על הזוית השכם והערב ,בקיצור ,מספיק עם הדיסקים המוכרים שמשמשים לבחינת המערכת ,ולחזור עליהם כל יום בכדי לבדוק אם המערכת הצטננה !

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
אלדר, תראה... מוזיקה שאני אוהב ומכיר אני מעדיף באיכות הכי גבוהה. מההתרשמות שלי עד כה טידל זה חמוד ובאיכות טובה אבל נופל מול ניגון קבצים בהשוואה אחד מול אחד.
זה לא סותר את היותו כלי נחמד לגילוי מוזיקה. אבל גם הכלי הזה לוקה בחסר.
אתמול ישבתי שעתיים עם הטידל, ניסיתי לגלות מוזיקה חדשה ומגניבה. היה קשה. ע"פ similar artists האפשרויות מוגבלות ולעתים לא קיימות. ע"פ ז'אנר מוזיקלי זה בכלל לא פרקטי. הז'אנרים כלליים מדי.

וכל זה לא סותר את העובדה שלשמוע מוזיקה אודיופילית כדי להתענג על הצלילים ולא על המוזיקה, הוא הרגל מגונה בעיניי. :) אבל עדין, את ההקלטות ה"מעופשות" של המוזיקה שאני כן שומע, אני רוצה לשמוע באיכות הגבוהה ביותר. וטידל עוד לא שם. כמעט אבל עוד לא. אצלי לפחות.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
לא יודע למה ,אבל משהו חשוד לי ? אני שומע פצצה בטידל ,אולי אתה צריך ביקור של מיכאל ,שאתה במרכז תבוא לשמוע ,אולי האוזניים מהצעירות שלך יותר טובות ,אני הרי שומע "ברייל".

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
מתנוש, באופצית הסטרימינג אתה מקונפג על hifi נכון?
(בשפת הגשש החיוור: הכנסת רוורס?)

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
אלדר, זה השלב הראשון בגמילה שלך :)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור