חוויות ותובנות : עולם הכבלים

il1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
16
לדיז

אין כמו לראות על הבוקר 'אמיץ' כמוך מפרגן לחברים, אולי במקום לסייע בסתר 'לחבולים' 'ונזקקים' - תצא עם הפונדו לארוחה בהשתתפות החברים, שכולם יזכו לראות את ביצועיך בתחומים רלוונטיים ולא בפילנטרופיה.

מצד אחד אני ואלדר חברים בחברת הובלות של ציודים לצורך השוואות שאתה לא נדרש לבצע (כי אתה שומע במרתפים וילנאים ציוד הולנדי שמורכב בגאראז' צרפתי).

ומצד שני אנחנו רק חובבי תמונות 'פדופליות' של ציוד ואנחנו לא נזקקים לשמוע מגברים בכלל (לעומתך שהולך להתפעל מכוורות דבורים כאילו היו המצאת המאה).

אנחנו זקוקים להחלטתך בנושא- הדואליות 'הורגת' אותנו ! בלעדי 'ראייתך' לא נוכל לעבור את האתגר.

אני מבין ללבך הרגיש שלא יכול לשאת מריבות וחילופי דברים 'כסאח' בין חברים. כדי לעזור לך לעבור את המשבר אני אעשה לך סדר ופרופורציה.

אלדר הוא חבר קרוב ואיש נפלא עם נשמה ענקית- שאני רב איתו / מתייעץ איתו / חווה איתו/ מבלה איתו, ללא מורא שמחלוקת אחת/ מריבה אחת תשבש את יחסינו. (כי לפי הסטנדרט העיל אני הייתי נשוי כ 1,500 פעם- רק השנה).

לראות איך אתה 'נתלה' על ניצוצות הטקסטים כאילו התקבלת לתפקיד 'גיא פינס' של האתר כדי לנסות ולהמעיט / להתרחק מדיון אדיופילי- מעורר תהיות.

אבל כנראה למי שאין ספק שרמקול מרובה אלמנטים נשמע במיטבו עם מגברי סינגל אנדד ובורח כמו 'מאש' (שלא נגיד חס וחלילה השתפנות) מכל פריסת הטענה לביקורת הציבור- לא יתקשה להחיות מחדש סצינות 'מאופרת סבון' כתחליף לאדיופיליה.

ואני 'מטורף' על כתיבתך באתר הכחול על המפגש הרב תרבותי האירופאי- פילוסופיית הכלום במיטבה. 'והצימאון' של החברים לשמוע ממך מילה על השוואות ציוד רציניות- וסירובך במשך חודשים לספקו, הם מופת לכתיבה אדיופילית.

(שלא נאמר שאינך יכול לספקם משום הטעם הפשוט לא עשית זאת אלא באקראי על פרה שרכשת לפי שמיעה ולא לפי השוואה- ובדיעבד).

ולהשוואות זאת לניסיון של אלדר לכתוב קצת מידע קונקרטי שיעזור לחברים פה קצת במושגי יסוד על כבלים- זה באמת מזכיר ראיון של גיא פינס עם שחקן אלמוני מתיאטרון שייקספירי בעיר שדה אנגלית שנשאל על עוצמת ההטרדות של מעריצות ניו יורקיות, והשפעתן על חייו.

ולעולם אל תישכח- אני מחכה לליקוי החמה והסינגל אנדד, שיהיה אפשר להרתיחם במגברים ראויים ולא באיזה 32 וואט עם אוויר הדוק- ואולי אז נחשוף את האמת העירומה.

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
התנסות זה חשוב

את כולם אני מכיר היטב וכולם עברו את סלוני. ולא רק דגם אחד אלא כל דגם שנימצא כאן בארץ.

לכל אחד מהם יתרונות וחסרונות, מבין החסרונות שמצאתי אף אחד מהם לא היה מוצאו של המכשיר { אותי אישית זה ממש לא מעניין}.

.

יותר חשוב להבין שחוות דעת/רשמים שאנחנו חווים במערכת ספציפית{רמקולים לצורך העניין}...לא בהכרח
נותנים לנו את התמונה הנכונה לגבי איכותם/יכולתם של אותם רכיבים.

יואלפלרמן

חבר משקיען
מעורבות
106
נקודות
63
לאילן

עם כל הצניעות והענווה, נראה לי כי השתלחות אישית היא לא ממש מסיבות הקיום של פורום זה. ללא ספק מר דיז הוא כזה ואחר (וזו קביעה נכונה לגבי כל בן אנוש), אבל נראה לי, עמך הסליחה, כי זה לא ממש ממין העניין שלכבודו נתכנסנו בזה, כי תנתח את אופיו בשער בת רבים, תיתן ציונים ליכולותיו הפרטיות, תפרסם את דעתך על אישיותו ותדרג את אמירותיו. משום מה נראה לך כי בוטות אישית (ראה הערה), הגם שסיבתה בענייני אודיו, היא משהו ראוי לאומרו. לי, עם כל הצניעות הנ"ל, זה לא נראה, ממש לא.
כלומר: אני כן מעוניין לקרוא בפורום זה דעות והתנסות של אנשים על כבלים, למשל; ממש לא נעים לי לראות השתלחות אישית בפלוני, אפילו הוא טוען טענה שאינה נראית לך או אינו פועל בדרך שאתה סבור שהיא נכונה.

הערה על בוטות: אין לה ולא כלום עם הנמען ו/או הנושא, אבל היא מספרת הרבה (ולא בהכרח טובות) על הכותב. כך שניתוח התנהלות של פלוני, ועוד בדרך שכזאת, חרב פיפיות היא. בוער לך? כאש בעצמותיך? בשביל זה המציאו פוסטים אישיים.

Erez

אוהב את התחום
מעורבות
2
נקודות
18
דיז יגיב....
אילן יחזיר....
דיז יגיב...
אילן יחזיר...

90% מהדיון יהיה על פסים אישיים, היינו בסרט הזה....לבסוף,הניצים יתגאו בשירשור בעל רייטנג חסר תקדים.

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
והיה וטען שהפורום הזה לא ככל הפורומים.

rptkkuh

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הפורום הזה הוא ככל הפורומים

כאשר DIZ בשטח הרמה יורדת וזו עובדה קיימת לכל אורך הדרך בכל הפורומים.

DIZ הוא אודיופיל וירטואלי ששומע,מחליט וקונה הכל דרך האינטרנט בעזרת חברים חובקי עולם ומודלים סטטיסטיים מתקדמים.

לאחר מכן הוא מגיע לפורומים השונים עמוס בתובנות וירטואליות ומנסה להחדיר אותן לגולשים חסרי הנסיון.

בנסון

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
(Y)
עם כל הצניעות והענווה, נראה לי כי השתלחות אישית היא לא ממש מסיבות הקיום של פורום זה. ללא ספק מר דיז הוא כזה ואחר (וזו קביעה נכונה לגבי כל בן אנוש), אבל נראה לי, עמך הסליחה, כי זה לא ממש ממין העניין שלכבודו נתכנסנו בזה, כי תנתח את אופיו בשער בת רבים, תיתן ציונים ליכולותיו הפרטיות, תפרסם את דעתך על אישיותו ותדרג את אמירותיו. משום מה נראה לך כי בוטות אישית (ראה הערה), הגם שסיבתה בענייני אודיו, היא משהו ראוי לאומרו. לי, עם כל הצניעות הנ"ל, זה לא נראה, ממש לא.
כלומר: אני כן מעוניין לקרוא בפורום זה דעות והתנסות של אנשים על כבלים, למשל; ממש לא נעים לי לראות השתלחות אישית בפלוני, אפילו הוא טוען טענה שאינה נראית לך או אינו פועל בדרך שאתה סבור שהיא נכונה.

הערה על בוטות: אין לה ולא כלום עם הנמען ו/או הנושא, אבל היא מספרת הרבה (ולא בהכרח טובות) על הכותב. כך שניתוח התנהלות של פלוני, ועוד בדרך שכזאת, חרב פיפיות היא. בוער לך? כאש בעצמותיך? בשביל זה המציאו פוסטים אישיים.

נערך לאחרונה ב:

il1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
16
יואל

עם כל הצניעות והענווה- אתה בטוח שאתה מבין מה אתה קורא ? אני משוכנע שממש לא.

ואם יש 'אש בעצמותיך' תכוון אותן בטעם ובהגיון- ואל תרגיש שיש לך זכות לפנות אלי בחוצפה מתחנחנת(אתה בעצם יכול- בחירה שלך).

עקיצות והומור סרקאסטי מקצועי הם בתחום הסביר- יותר מאמירות על בדיקת שתן- וסולם הערכים שלך לסובלנות להערות מסוג זה מצביעה על צביעות או טעם סלקטיבי מוזר.

מאחר ולא מדובר בהשתלחות של דיז בי (ששם ההשתלחויות והניסיון להביך אותי אישית מעוררים בי צחוק)- אלא ניסיון לגרור ביטוי לא מוצלח של אלדר לתוך 'מלחמת מחנות'.

הוא ניסה לתמרן את הדיון לנקודה לא עניינית הדנה באי מוצלחותו של הביטוי ביחס למידע שאלדר ניסה להגיד- השתדלתי ליצור פוסט 'שירגיע' את תחושתו של דיז שחזרנו למסלול ההבלים האישיים.

בפעם הבאה שיש לך בעיות עם ההליך- תשתדל להקדים תרופה למכה, ותיפנה למקור, לא אלי.

סיגנוני לא מוצא חן בעינך, אל תקרא את הגיגיי- יש לך 'אישור' לדלג מעליהם. ואני מקבל בהכנעה את ניתוחיך הפסיכולוגסטיים על אישיותי, אין ספק שבוטות הוא שמי האמצעי.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
יש לי במערכת כבלים של 3 חברות:
XLO, טרנספארנט אודיו, ואודיוקווסט.
למרות שאין לי כרגע כוונה להחליף, היה מענין
אותי להאזין בבית ל- JPS סדרת הלומינטה,
לנורדוסט סדרת הוולהאלה ולסילטק G6, לוויר-
וורלד גולד אקליפס 5 ולקימבר סלקט.

z.y

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
יש לי במערכת כבלים של 3 חברות:
XLO, טרנספארנט אודיו, ואודיוקווסט.
למרות שאין לי כרגע כוונה להחליף, היה מענין
אותי להאזין
בבית ל- JPS סדרת הלומינטה,
לנורדוסט סדרת הוולהאלה ולסילטק G6, לוויר-
וורלד גולד אקליפס 5 ולקימבר סלקט.

מה ניסית לומר :מבולבל: "היה מעניין"= כבר לא מעניין כיום...
ואם כן מעניין אותך, אזי מה עוצר בעדך? אתה רוצה הכוונה ליבואנים?

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
מה ניסית לומר :מבולבל: "היה מעניין"= כבר לא מעניין כיום...
ואם כן מעניין אותך, אזי מה עוצר בעדך? אתה רוצה הכוונה ליבואנים?

א. אני מרוצה ממה שיש לי...וכנראה שהתעייפתי.
ב. עוצר אותי החוסר בזמן ו...בכסף.
ג. אני מקווה שהנושא הקודם בהודעות האחרונות יוחלף ב- wish list של כל אחד (ורד).

תומר

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
אני רוצה שני כבלים שעושיים מאלו שעוברים בקווי מתח גבוהה של חברת חשמל.
זה יהיה הכי טוב לרמקולים שלי.

אלדר1

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
לאורי

אני רוצה שני כבלים שעושיים מאלו שעוברים בקווי מתח גבוהה של חברת חשמל.
זה יהיה הכי טוב לרמקולים שלי.
הדבר הכי קרוב לאלומיניום של חברת חשמל הם כבלים שך גי פי אס שגם הם מורכבים מסגסוגת של אלומיניום

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
הדבר הכי קרוב לאלומיניום של חברת חשמל הם כבלים שך גי פי אס שגם הם מורכבים מסגסוגת של אלומיניום
יש כבר הרבה כבלי אלומיניום, ויהיו יותר. (הנחושת יקרה)

אלדר1

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
לרפטקו

כאשר DIZ בשטח הרמה יורדת וזו עובדה קיימת לכל אורך הדרך בכל הפורומים.

DIZ הוא אודיופיל וירטואלי ששומע,מחליט וקונה הכל דרך האינטרנט בעזרת חברים חובקי עולם ומודלים סטטיסטיים מתקדמים.

לאחר מכן הוא מגיע לפורומים השונים עמוס בתובנות וירטואליות ומנסה להחדיר אותן לגולשים חסרי הנסיון.
עכשיו צפה לבדיקות חלבון בשתן מטעם דיז או שישלח אותך להום סנטר,בקיצור ישלח בך את חיציו המשוננים להפליא
אבל אהבתי את ההבחנה שלך(Y)

diz1

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
היי אילן
מה קורה? חזרת?
שמעתי שלאחר שנתיים פלוס של ניסיונות עקרים למצוא הגברה לרמקול שלך בחוסר הצלחה ופניה לפתרונות הנסמכים על מאמר ביפנית- החלטת להחליף את הרמקול- שיהיה לך הרבה בהצלחה.
ממתינים לדיווחים מהשטח.

אני אמנע מלענות לך בפרטניות על השטויות שכתבת- אולי פעם אחרת.
תמשיך לנחש איזה ציוד יש לי ואיך הוא נשמע- עושה רושם שזה מאוד מעניין אותך. לא נורא. תסתדר בלי לדעת.

לגבי נושא הכבלים- האם יש הבדל בין בחירה של כבלים במצב בו החשמל מגיע כמו שהוא לבין מצב בו יש טיפול בחשמל (מייצבי מתח וכו')?

rptkkuh

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ללל

היי אילן
מה קורה? חזרת?
שמעתי שלאחר שנתיים פלוס של ניסיונות עקרים למצוא הגברה לרמקול שלך בחוסר הצלחה ופניה לפתרונות הנסמכים על מאמר ביפנית- החלטת להחליף את הרמקול- שיהיה לך הרבה בהצלחה.
ממתינים לדיווחים מהשטח.

אני אמנע מלענות לך בפרטניות על השטויות שכתבת- אולי פעם אחרת.
תמשיך לנחש איזה ציוד יש לי ואיך הוא נשמע- עושה רושם שזה מאוד מעניין אותך. לא נורא. תסתדר בלי לדעת.

לגבי נושא הכבלים- האם יש הבדל בין בחירה של כבלים במצב בו החשמל מגיע כמו שהוא לבין מצב בו יש טיפול בחשמל (מייצבי מתח וכו')?

צצצ

נערך לאחרונה ב:

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אם השרשור ימשיך בסגנון מוכוון אישי, הוא ינעל.
אם זה ימשיך במקומות אחרים, נפסיק להיות סלחניים.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור