כאחד שמצהיר על עצמו כקונה ציוד על פי תמונות וקטולוגים- אני בטוח שיש לך דמיון מפותח.
הייתי מייעץ לך לפני התרשמויות קטלוגיות כאילו לבדוק מי צילם את התמונות. יכול להיות שהם שכרו צלמים מאוד מאוד טובים כדי שאודיופילים מסכנים שמתרשמים מתמונה ותג מחיר -ישתכנעו לרכוש את המוצרים.
אני מבין שעופר הראה לך את התמונה הסודית או זה שוב הדמיון המפותח שלך שדמיין
פורמייקה ב 45K
ולא לשכוח להתייעץ עם מהנדסים מהטכניון לגבי איכויות התיאורטיות של הרמקול.
זה באמת מידע מאוד רלוונטי
לדיז
הצלם היה אנסל אדמס- בשחור לבן, מטושטש- ועם קווי מתאר לא ברורים.
אילן יקירי, אני נאלץ למחות - אנסל אדאמס(המנוח , אגב)בכפיפה אחת עם התאור "מטושטש-ועם קווי מתאר לא ברורים" הוא פרדוקס פנימי מסמר שיער ודיסוננטי אף יותר מקונסנזוס בינך ובין diz
ל ram_bra
כדי שלא תטעה בקריאה: " והוא נודע בחשיפות ארוכות להשגת חדות".
לגבי הצלמים, הם ההפכים במירב הדברים.
אחד המתין שעות כדי לתפוס את את הרגע 'הנכון' שישלב דינמיקה וסטטיקה כאחד,
השני השתמש בחשיפות ארוכות מאוד וזמנים שונים של חלקי הנגטיב, כדי למקסם את הפרטים (שיהיה לו את האפשרות להדפיס עם הסתרות כאוות נפשו).
אחד השתמש בלייקה M בעיקר בשביל המובליות, אחד במצלמות 8*10 ותיכנון ארוך של הסטאפים.
אחד השתמש בהדפסות בטכניקה להגיד / להדגיש את 'החיים' בדומם, אחד השתמש בתנועה / קומפוזציה כדי 'להחיות' את הרגש האנושי.
שניהם היו פיוטיים בדרכם, ויצרו זווית חדשה איך משלבים את המילה אומנות לתחום הצילום.
וזה היה ויקיפדיה להדיוטות, ופיתרון לבעיות דיסוננס למתקשים בהבנת ההומור.
ל ram_bra
זה שאנחנו מסכימים זה בטוח- שני הצלמים שונים, ולכן הפכתי את אופיו של אנסל, ולאחר מכן החזרתי לסדר הנכון (כהסבר למקור השעשוע).
איזה סאב טקסט יש ב: "אילן יקירי, אני נאלץ למחות - אנסל אדאמס(המנוח , אגב)בכפיפה אחת עם התאור "מטושטש-ועם קווי מתאר לא ברורים" הוא פרדוקס פנימי מסמר שיער ודיסוננטי אף יותר מקונסנזוס בינך ובין diz "
שהשתמשתי בתכונה הכי 'מיוחדת' של חדות מדהימה- והפכתי אותה בצורה מודגשת בפוסט, והשתמשתי בשם של צלם שנפטר 'שצילם' מעולם אחר מודל עכשווי של רמקול- ואני מקבל 'הערה' על אי הבנת הסאב טקסט ? או על שימוש לא מושכל במידע, אותי זה משעשע.
דיז כל כך התלהב 'מהגילוי' שאני הדיוט שלא מבין כלום באומנות- 'שהתחלקה' לו הבדיחה הקטנה שהיתה על חשבונו, ועכשיו הוא כועס כי זה כבר לא בתחום האדיופיליה. מה אני יכול לעשות ?
חשבתי לשלוח לו שנאי מבדל- במקום זאת החלטתי שכאשר יגיע הציוד אקדיש שבת שלמה לסדנא אישית לדיז, מי יודע אולי זה ישמח אותו.
ובפורומים, רם, אני מתקשקש רק על אדיו- לא בגלל שבתחומים האחרים אני הדיוט כתיקוותו של דיז- אלא משום ששם אני ממוצע לחלוטין ולא חושב שיש לי עודף מידע ששווה כתיבת 'תורה', או לימוד ומחקר אינטנסיבי שבגינו ראוי לתת הערות לדעות אחרות.
חברה , נתקלתי בתופעה מוזרה , תוכן הפוסט משלב מסויים כבר לא מתקשר לנושא , ברשתוכם אולי ננסה לחזור לנושא המקורי ואולי אפילו נלמד עוד כמה דברים לעניין
ברכות לכולם!,
אדם
אדם,
בתור אחד שעומד לבדוק את הכבלים של גי' פי אס שניל מייבא.האם יש דברים נוספים שבדקת?
ומה המסקנות שהפקת מהם...?{במידה ובדקת?} אשמח לדעת.
עופר שמעתי שהכבלים של ניר מוצלחים (אבל לא שמעתי אותם),כך שאם אתה בודק אותם - אשמח לשמוע את דעתך עליהם