העיניין הוא שאתה בכל פעם מופתע מהשינויים בהחלפת כבלים וחוזר לאותה נקודה שבה אתה מחפש את אור התשובה, "האם זה היתנגדות? כיבול? אתה שואל" הנתונים שמצאתי מקבילים לקבל של 15 $ אתה מוסיף.
לא יודע על מה אתה מדבר. מעולם לא חשבתי כך או כתבתי כך. כאשר יש הבדל בכבל הוא או בכלל איכות נמוכה במיוחד, או בגלל מניפולצייה מכוונת.
אני הרי יכול להוביל אותך לדיון של איזה כבל זול השוואת ליקר אבל מה אני יכול לעשות שזה לא מעניין אותי?
אני מתנצל אם נתנתי לך את הרושם שלעניין אותך זו מטרה שלי. להגנתי יאמר שלא זכור לי שפניתי אליך, ושהמילים "מצחין" ו "קטטה" מגיעות ממך. אגב היחידי שמתבטא כך בשירשור.
אולי יש כאן קשר של סיבה ותוצאה.
הרי זה ברור שאתה די מתנגד לתיאורים האלה ואפילו מראה זילזול מסויים וזאת על ידי זה שהזכרת את החיוך שזה העלה לך על הפנים. אני מאוד שמח שחייכת, {אומרים שצחוק טוב לנשמה וחיוך מתוח על הפנים טוב גם לגוף}.
אך לא ראיתי כאן איזה שהוא פירגון או אפילו שבב מפרגן. למה?
לא יודע מדוע אתה מתאמץ כל כך להוכיח לדופו כי אני מזלזל בו.
וזאת אחרי ש
1. לא כתבתי שום דבר כזה (פאתוס? אבסטראקציה?)
2. כדי להסיר ספק הבהרתי בפוסט מאוחר את כוונתי
3. נדמה לי שדופו הבין זאת כך.
1- "לא מצאתי נתון שאמור לגרום לאדם להרגיש שינוי כזה או אחר" - האם אתה זה שמאשר נתונים?:מה??????????:
לא יודע מי כתב את זה. בטח לא אני. כתבתי "אני לא יכול לחשוב על משהו מעניין בכבל מעבר להתנגדות, קיבוליות והשראות.". ולא לקחתי קרדית על המצאת החשמל, גילוי המוליכות, או אישורה. לדעתי היה זה השם יתברך שסגר את הפינה הנ"ל, אבל תודה על המחמאה.
2- "הנתונים שמצאתי לא אמורים להיות שונים מכבל של 15$ למטר" - האם תוכל להביא לי לינק לנוחיותי?
לא יודע מה אתה מנסה לומר. שלחתי אותך לאתר החברה, אחרי
שכשלתי לדוג ממנו מהן
התכונות החשמליות של הכבל שלהם. לא מצאתי. הסיבה ל"אתגר" שהצבתי היה כי כרמי טען כי אני לא רציני, ולא מביא עובדות.
הטיעון שלי היה שהחברות די מתאמצות להצניע נתוני מוליכות על מוצריהם. היכן טעיתי? האם הצלחת למצא משהו שאני לא? וגם אם כן, היכן הזילזול בדיוק? אתה העורך של אתר XLO?
3- "אבל מה שאני לא קורא כאן זה משהו מדיד באיזה שהוא אופן, אלא סידרת התרשמויות אפופת אבסטראקצייה" - {למי שלא מכיר את המילה האחרונה אזי פירושה "היתנתקות מהמציאות"} וזהו אכן משפט מפרגן ומותיר אחריו אוירה אפופת טוב טעם.
אפוף בעברית פירושו
מוקף. אבסטאקטי זה בעברית
מופשט. לא נראה לי שמשהו כאן לא מכיר את המילה, מצד שני אין כאן הרבה מדי אנשים שכותבים כי הם יגיעו לבית של מישהו עם לום.
4- "כל אלקטרון שעובר על הכבל, מגיע מהמגבר והולך לרמקול. איך הכבל משפיע על זה, מעבר לא לאבד מידע אני פשוט לא מבין." - גם אני לא ואני גם לא מצפה שאני אלמד זאת מהיסתקלות על נתוני הכבל ברשת. אגב גם י"ג בחשמל או פיסיקה לא ממש עוזרים להבין זאת.
אני לא מבין כיצד ההשכלה שלך היא ענייני. לדעתי זה חשמל של כיתה י ולא יג' אבל הייתי בבית ספר ממזמן.
5- "לכו לאתר של יצרן כבלים "איכותיים" ויקרים באמת, וחפשו את הנתונים הטכניים של הכבל" - בוא נבקש מהם גם את הוראות ההכנה של הכבל שלהם, בדיוק כמו שאתה מצפה מחומוסיה טובה שתחשוף בכניסה את המתכון הסודי.
לא, לא צריכים לספר לי איך הם בונים כבל, רק מה ההתנגדות שלו, או הקיבול שלו , או ההשראה העצמית שלו. כל מה שבר השוואה למוצרים של מישהו אחר.
אם יצרן מגברים כותב 50 WATT ב 8 אוהם, זה עדיין לא אומר שהוא שיחרר את סקיצת המעגל שלו.
ובקשר לחומוס? זה הכל שאלה של ריכוז החלבון בפיפי של הפועל.
בקיצור גד רקק. איך אומרים בשפת העם? "עזוב'תי באמש'ך".
:כועס:
חבל על הכעס. זה לא בריא לך.
גם אתה יכול לעזוב אותי. במיוחד כי, שנית, לא פניתי אליך, או לאיש.
ציטטתי את דופו בלבד, בפוסט שלא חייב לכלול אותו מלכתחילה, כי אני אוהב כתיבה פחות טכוקרטית ועניינית, שאני מורגל אליה וחוטא בה.