השפעת סוג מוזיקה בבחירת ההגברה

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
345
נקודות
83
אז תוכיח הפוך שאין מדובר בגימיק.
ברגע שאגיע אליך אתה מייד תבחין שזה לא גימיק

RanMoyal

חבר משקיען
מעורבות
1,146
נקודות
113
האמת שלי זה מאד פשוט.
אבל אמרתי את זה לא פעם שבתחביב הזה אין קיצורי דרך ומה לעשות יש לי ניסיון לא קטן, אני חי את זה ביום יום
ולכן אני גם אומר שיש אודיופיל ויש אודיופיל "בגרוש".

לשתף אתכם זה די בעייתי מכיוון שיבוא
עמיר קסנר ויגיד את השטות שזה הכל דימיון ושכנוע עצמי..
אז בשביל מה לשתף!?

בכל דיון איתך, ברגע שמגיעים לתאכלס, אתה בוחר להעלם, לא לפני שאתה זורק אימרות על אודיופילים מנוסים, לעומת גרושניקים.

אודיו במילים.

מתי תאכלס , נקבל ממך תאכלס?

רן

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
345
נקודות
83
בכל דיון איתך, ברגע שמגיעים לתאכלס, אתה בוחר להעלם, לא לפני שאתה זורק אימרות על אודיופילים מנוסים, לעומת גרושניקים.

אודיו במילים.

מתי תאכלס , נקבל ממך תאכלס?

רן
חחחחחחחח
קיבלתם פרומיל על תכונה של חומר איך הוא משפיע על הסאונד ואתה ממשיך לחרבש מתי תכלס נקבל ממך?
אפשר לדעת מה קיבלנו ממך? שקנית אקולייזר שרוב האודיופילים לא יכולים לרכוש אותו. נו ומה זה עזר לכל החברה? איך זה תרם לרוב האודיופילים לשפר את המערכת שלהם?
עוד מעט יצוץ הסנגור שלך כנראה וגם יגיב…

RanMoyal

חבר משקיען
מעורבות
1,146
נקודות
113
למה אתה חושב שאם יש אנשים שחושבים כמוני, הם סנגורים שלי, הם אנשים עם דיעות עצמאיות, אל תהפוך את זה למשהו פרנואידי...:)

יש כאן קבוצה שחושבת כמוך ויש קבוצה שחושבת כמוני, כאשר המרחקים בין הקבוצות הרבה יותר גדולים ממה שנדמה לך.

העניין הוא, שאני מכיר הרבה מערכות מצוינות "בקבוצה השנייה", כי, בניגוד אליך, אני לא חושב שיש דרך אחת ויחידה לפצח את הסיפור הזה, להגיע לאותה מטרה.

אני לא הצגתי כאן אקוולייזר, אם אתה קורא ל מערכות מתוחכמות כאלה אקוולייזר, אתה עדיין לא מבין מה הן עושות, וזה קצת סותר את העובדה שנדרש המון שעות לימוד ל...אקוולייזר.

כך או כך, מה שאני מציג כאן, בתאכלס, זו ראייה קצת שונה, לפיה אקוסטיקה ובחירת רמקולים נכונים, הם העיקר שבעיקר.

ולטובת זה, לטובת האקוסטיקה והדרמה שהיא מייצרת, מבחינתי תשתמש בטרינוב (עדיף שלא..כי זה סתם גוזל מהזמן שלי..) או תשתמש במוצר של NAD עם דירק, או תבצע טיפול אקוסטי מקצועי, מלווה במדידות מקצועיות, ביחד עם חומרים מקצועיים, או ווטאבר, ובמקביל תשקול התנסות בזריקת עוד אלמנטים אקוסטיים לחלל כדוגמת סאבוופר.

זו הגישה שלי. זו האג'נדה שלי, על מנת לפצח את הסיפור הזה.

ואני גם עומד מאחורי הסיפור הזה ודלתי פתוחה תמיד ותמונות ברורות של החלל והמערכת שלי, מסתובבות ברשת.

מה האג'נדה שלך?

רן

נערך לאחרונה ב:

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
345
נקודות
83
למה אתה חושב שאם יש אנשים שחושבים כמוני, הם סנגורים שלי, הם אנשים עם דיעות עצמאיות, אל תהפוך את זה למשהו פרנואידי...:)

יש כאן קבוצה שחושבת כמוך ויש קבוצה שחושבת כמוני, כאשר המרחקים בין הקבוצות הרבה יותר גדולים ממה שנדמה לך.

העניין הוא, שאני מכיר הרבה מערכות מצוינות "בקבוצה השנייה", כי, בניגוד אליך, אני לא חושב שיש דרך אחת ויחידה לפצח את הסיפור הזה, להגיע לאותה מטרה.

אני לא הצגתי כאן אקוולייזר, אם אתה קורא ל מערכות מתוחכמות כאלה אקוולייזר, אתה עדיין לא מבין מה הן עושות, וזה קצת סותר את העובדה שנדרש המון שעות לימוד ל...אקוולייזר.

כך או כך, מה שאני מציג כאן, בתאכלס, זו ראייה קצת שונה, לפיה אקוסטיקה ובחירת רמקולים נכונים, הם העיקר שבעיקר.

ולטובת זה, לטובת האקוסטיקה והדרמה שהיא מייצרת, מבחינתי תשתמש בטרינוב (עדיף שלא..כי זה סתם גוזל מהזמן שלי..) או תשתמש במוצר של NAD עם דירק, או תבצע טיפול אקוסטי מקצועי, מלווה במדידות מקצועיות, ביחד עם חומרים מקצועיים, או ווטאבר, ובמקביל תשקול התנסות בזריקת עוד אלמנטים אקוסטיים לחלל כדוגמת סאבוופר.

זו הגישה שלי. זו האג'נדה שלי, על מנת לפצח את הסיפור הזה.

ואני גם עומד מאחורי הסיפור הזה ודלתי פתוחה תמיד ותמונות ברורות של החלל והמערכת שלי, מסתובבות ברשת.

מה האג'נדה שלך?
כמה הדלת שלך פתוחה בפני אנשים שרוצים לחוות את האג'נדה שלך?
כמה תמונות ברורות יש לחלל שלך, למערכת שלך?

רן
עוד פעם למי יש יותר גדול? גם לי יש אקוסטיקה "לא מהעולם הזה" שלא נתקלת בה אבל השתדלת לגחך כשהזכרתי אותה. ומה אתה חושב שאם אתה מכניס אליך כמה שיותר כבשים
יזמינו אותך ביום העצמאות להדליק משואה?
אולי תעלה סרטון שנוכל להאזין בכיף לאקולייזר המיוחד שלך שהושקעה בו לא מעט מחשבה..?

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
345
נקודות
83
מה האג'נדה שלך?
אם היה לך אנאלוג הייתי יכול לדסקס אתך מה האג'נדה שלי אך מכיוון שדיגיטל לא מעניין אותי, מבחינתי זה לא הדבר האמיתי, אז חבל על הזמן.

RanMoyal

חבר משקיען
מעורבות
1,146
נקודות
113
עוד פעם למי יש יותר גדול? גם לי יש אקוסטיקה "לא מהעולם הזה" שלא נתקלת בה אבל השתדלת לגחך כשהזכרתי אותה. ומה אתה חושב שאם אתה מכניס אליך כמה שיותר כבשים
יזמינו אותך ביום העצמאות להדליק משואה?
אולי תעלה סרטון שנוכל להאזין בכיף לאקולייזר המיוחד שלך שהושקעה בו לא מעט מחשבה..?

תשמע משה, היום אנחנו ביום שני, אז בימים זוגיים אני לא מתעצבן ולא מגיב לגופו של אדם.
אתה יכול לנחש שאם הדיאלוג היה נערך אתמול, הייתי מגיב אחרת...:)

ולקרוא ל עשרות אנשים שהיו אצלי "כבשים", זו כבר הערה קצת מיותרת בעיניי, גם אם היא נאמרת מתוך תיסכול וצרות עין, במיוחד שלחלק מהם יש שמות של חיות טורפות בכלל.

אבל עכשיו ברצינות, אם אין לך דברים קונקרטיים להגיד עדיף לסיים את זה ברוח טובה.

אני עדיין בדיעה, כמו אחרים כאן, שאם אתה אוצר אצלך ידע עצום על השפעת מתכות, תרכובות של מתכות, על התוצאה הסופית, זה יהיה מעשה אדיב מצדך אם תעשה שירות לקהילה ותפרסם טבלה מפורטת אשר תהפוך את החיים של כולם כאן לקלים יותר.

הכדור אצלך משה.

רן

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
ברגע שאגיע אליך אתה מייד תבחין שזה לא גימיק

בשביל לחלוק ידע על חומרים עם חברי הפורום צריך להגיע עד אלי...??
ביקשתי לקבל מידע לא הדגמה, תודה בכל מקרה.

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
345
נקודות
83
תשמע משה, היום אנחנו ביום שני, אז בימים זוגיים אני לא מתעצבן ולא מגיב לגופו של אדם.
אתה יכול לנחש שאם הדיאלוג היה נערך אתמול, הייתי מגיב אחרת...:)

ולקרוא ל עשרות אנשים שהיו אצלי "כבשים", זו כבר הערה קצת מיותרת בעיניי, גם אם היא נאמרת מתוך תיסכול וצרות עין, במיוחד שלחלק מהם יש שמות של חיות טורפות בכלל.

אבל עכשיו ברצינות, אם אין לך דברים קונקרטיים להגיד עדיף לסיים את זה ברוח טובה.

אני עדיין בדיעה, כמו אחרים כאן, שאם אתה אוצר אצלך ידע עצום על השפעת מתכות, תרכובות של מתכות, על התוצאה הסופית, זה יהיה מעשה אדיב מצדך אם תעשה שירות לקהילה ותפרסם טבלה מפורטת אשר תהפוך את החיים של כולם כאן לקלים יותר.

הכדור אצלך משה.

רן
בכל מקרה רן הייתי מצפה לסרטון קצר.

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
345
נקודות
83
בשביל לחלוק ידע על חומרים עם חברי הפורום צריך להגיע עד אלי...??
ביקשתי לקבל מידע לא הדגמה, תודה בכל מקרה.
נראה לך שאני אבוא אליך בשביל להדגים שקע? שקע זה הדבר הפשוט ביותר שכל חובב אודיו צורך אותו לכן דיברתי עליו. יש כמה דברים שאם היית נחשף אליהם היית משנה את הגישה שלך ולא נשאר שבוי של "הטורפים"…
ואוו איזה פחד.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,931
נקודות
113
אני מוחה על סילוף דברי! לא אמרתי שזה הכל דימיון ושכנוע עצמי!

בהקשר זה כתבתי:
לא כל כך "בוודאי", ובעצם ה"בוודאי" הזה גם משפיע לכיוון ההפוך: ככל שאתה בטוח יותר שאתה יודע בדיוק למה לצפות, כך יגדל הסיכוי שאכן תשמע את זה, לא בהכרח בגלל שהניחוש/הימור שלך היה נכון, אלא בעקבות תהליך טבעי של הטייה.
שזה אומר רק שהמידה בה אתה חושב שאתה יודע מה תהיה התוצאה משפיעה על מה שאתה שומע כתוצאה. זו טענה הסתברותית, לא עובדתית, שרק אומרת שאם יש לך הטייה מראש לכיוון מסויים, ההטייה הזו עלולה להשפיע על מה שאתה שומע דך הפילטר של ההטייה הזו. כך עובדות הטיות, זה לא חדש ולא אני המצאתי את זה.

לא נראה לי שתוכל לסתור את זה בנימוקים הגיוניים ולהוכיח שזו "שטות", כטענתך.

אז בשביל מה לשתף!?
אני לא היחיד כאן. שווה לשתף בשביל האחרים, ללא תלות מה אני אגיד, מטוב ועד רע.

אלא אם אתה נתלה בזה כתירוץ שלא לטרוח לשתף, או כדי להימנע מביקורת שעלולה להיות מוצדקת ועדיף לך לא להתמודד איתה, או להימנע מכך שאחרים יראו שבמסגרת הטענה שלך
לכן אני גם אומר שיש אודיופיל ויש אודיופיל "בגרוש".
שלשם שינוי היא נכונה בהחלט, אנשים יראו שאתה לא בקבוצה שאתה חושב שאתה :)

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
נראה לך שאני אבוא אליך בשביל להדגים שקע? שקע זה הדבר הפשוט ביותר שכל חובב אודיו צורך אותו לכן דיברתי עליו. יש כמה דברים שאם היית נחשף אליהם היית משנה את הגישה שלך ולא נשאר שבוי של "הטורפים"…
ואוו איזה פחד.

אתה בטח מתכוון לצלחות, מכשיר לתהודת גלי שומאן, מוצרי שיכוך, רזונטורים מחומרים שונים, קריסטלים, הארכה פאסיבית.... וזה עוד לפני שהגענו לשקעים וכבלים - מפתיע למה נחשפתי ומה ניסיתי אצלי במערכת.

מה בנוגע לרשימה, יש מצב שתשתף את חברי הפורום הנכבד בידע?

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
345
נקודות
83
אתה בטח מתכוון לצלחות, מכשיר לתהודת גלי שומאן, מוצרי שיכוך, רזונטורים מחומרים שונים, קריסטלים, הארכה פאסיבית.... וזה עוד לפני שהגענו לשקעים וכבלים - מפתיע למה נחשפתי ומה ניסיתי אצלי במערכת.

גיא אתה כל כך בטוח בעצמך בידע שרכשת במרוצת הזמן. ממש להתפעל ממך.
אז מצטער לאכזב אותך טרם שמעת את מה שיש לי להציע לך, במיוחד לתחום האנלוג.
דרך אגב איז צלחות שמת אצלך חד פעמי?
את התשובות האלו שמעתי כבר מספיק פעמים כדי להבין שחבל על הזמן שלי.
בכל מקרה תודה שהעברתם לי את היום בכיף.

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
345
נקודות
83

דרך אגב כשאני קורא שוב את ההתנסויות שלך עם כל האביזרים למינהם אז אולי כדאי שתחלוק את הידע העצום שלך עם חברי הפורום?

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
דרך אגב כשאני קורא שוב את ההתנסויות שלך עם כל האביזרים למינהם אז אולי כדאי שתחלוק את הידע העצום שלך עם חברי הפורום?

יתחיל כבודו במקום להמשיך להתחמק ולהתחכם.

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
אם היה לך אנאלוג הייתי יכול לדסקס אתך מה האג'נדה שלי אך מכיוון שדיגיטל לא מעניין אותי, מבחינתי זה לא הדבר האמיתי, אז חבל על הזמן.
אתה מגביל את עצמך לשמוע אך ורק מוזיקה שהוקלטה באנלוג ויש תקליטים זמינים?

Dan-Cinemart

עוסק בתחום
מעורבות
1,151
נקודות
113
ללא שום זלזול בשום כבל/חשמל וכו - שגם אני משקיע בהם לא מעט כסף.(כולל הגדלת לוחות,קווים נפרדים ו עשרות קווי כוח לחדר אחד)
לנטרל שניה את מכשירו הדיגטלי של רן - כי יש עוד דרכים.
האם משהו יכול לסדר תגובה אקוסטית בעייתית בחלל שקיימת בכל חדר - חוץ ממדידה וטיפול כלשהוא ?
איך אפשר לדעת כמה אתה יכול לטפס למעלה בלי למדוד את החדר ? למה לא לגעת ישר בשורש הבעיה שהוא האקלוייזר הכי גדול והכי לא צפוי - החדר שלנו?
הםא יש כבל או פתרון חשמלי שיסדר לנו 100 מילי שניות איחור בסיגנגל כתוצאה מפיק/דיפ של 10 די בי בבאס.
האם כבל או רכיב חשמלי יכול לשנות 0.7 די בי ?

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
476
נקודות
83
האמת שלי זה מאד פשוט.
אבל אמרתי את זה לא פעם שבתחביב הזה אין קיצורי דרך ומה לעשות יש לי ניסיון לא קטן, אני חי את זה ביום יום
ולכן אני גם אומר שיש אודיופיל ויש אודיופיל "בגרוש".

לשתף אתכם זה די בעייתי מכיוון שיבוא
אז בשביל מה לשתף!?

משה,
אתה מתווכח אם אנשים לא נכונים,
אין להם מושג ירוק לא במטלורגיה, לא
במכניקה ולא בחשמל, אדם שאין לרקע
לנושאים האלה לא מבין יסודות לא יכול
למיין מה שייך למה ואיך זה משפיע על ביצועיי מערכת, ולכן ממלאים אותך במלל
שלא אומר כלום ושום דבר, וגם משקרים
שמגבר שעולה שליש מנגן טוב יותר האחיו
שעולה פי שלוש, צריך עזות מצח לספר סיפורי פוגי, כאילו אין להם מה להפסיד
בעיניי אחרים מתיחסים לפורום כאל טיפשים, מה סיבה לשקרים? אולי להנות
או משיקולים זרים!

נערך לאחרונה ב:

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
345
נקודות
83
משה,
אתה מתווכח אם אנשים לא נכונים,
אין להם מושג ירוק לא במטלורגיה, לא
במכניקה ולא בחשמל, אדם שאין לרקע
לנושאמם האלה לא מבין יסודות לא יכול
למיין מה שייך למה ואיך זה משפיע על ביצועיי מערכת, ולכן ממלאים אותך במלל
שלא אומר כלום ושום דבר, וגם משקרים
שמגבר שעולה שליש מנגן טוב יותר האחיו
שעולה פי שלוש, צריך עזות מצח לספר סיפורי פוגי, כאילו אין להם מה להפסיד
בעיניי אחרים מתיחסים לפורום כאל טיפשים, מה סיבה לשקרים? אולי להנות
או משיקולים זרים!
יוסי,
החברה האלה יכולים להגיד מה שהם רוצים, נכון הם קבוצה מגובשת, שמי שמוביל את האג'נדה שלהם הוא ד"ר אם אני לא טועה, קבוצה שאוהבת לטפוח על השכם אחד לשני, קבוצה שמחזיקה את עצמה שיש להם מונופול על השכל וחס ושלום שתגיד להם משהו על סאונד שלא מתאים לאג'נדה שלהם.

ממה שאני יודע חוץ מהד"ר אף אחד שם הוא לא אודיופיל במובן המלא של התואר, לרובם אין מושג בסאונד והם יכולים לקפוץ עכשיו ולשאוג עד מחר איך אני מעז להשמיצם.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור