moshe625
חבר משקיען
- מעורבות
- 345
- נקודות
- 83
ברגע שאגיע אליך אתה מייד תבחין שזה לא גימיקאז תוכיח הפוך שאין מדובר בגימיק.
ברגע שאגיע אליך אתה מייד תבחין שזה לא גימיקאז תוכיח הפוך שאין מדובר בגימיק.
האמת שלי זה מאד פשוט.
אבל אמרתי את זה לא פעם שבתחביב הזה אין קיצורי דרך ומה לעשות יש לי ניסיון לא קטן, אני חי את זה ביום יום
ולכן אני גם אומר שיש אודיופיל ויש אודיופיל "בגרוש".
לשתף אתכם זה די בעייתי מכיוון שיבוא
עמיר קסנר ויגיד את השטות שזה הכל דימיון ושכנוע עצמי..
אז בשביל מה לשתף!?
חחחחחחחחבכל דיון איתך, ברגע שמגיעים לתאכלס, אתה בוחר להעלם, לא לפני שאתה זורק אימרות על אודיופילים מנוסים, לעומת גרושניקים.
אודיו במילים.
מתי תאכלס , נקבל ממך תאכלס?
רן
עוד פעם למי יש יותר גדול? גם לי יש אקוסטיקה "לא מהעולם הזה" שלא נתקלת בה אבל השתדלת לגחך כשהזכרתי אותה. ומה אתה חושב שאם אתה מכניס אליך כמה שיותר כבשיםלמה אתה חושב שאם יש אנשים שחושבים כמוני, הם סנגורים שלי, הם אנשים עם דיעות עצמאיות, אל תהפוך את זה למשהו פרנואידי...
יש כאן קבוצה שחושבת כמוך ויש קבוצה שחושבת כמוני, כאשר המרחקים בין הקבוצות הרבה יותר גדולים ממה שנדמה לך.
העניין הוא, שאני מכיר הרבה מערכות מצוינות "בקבוצה השנייה", כי, בניגוד אליך, אני לא חושב שיש דרך אחת ויחידה לפצח את הסיפור הזה, להגיע לאותה מטרה.
אני לא הצגתי כאן אקוולייזר, אם אתה קורא ל מערכות מתוחכמות כאלה אקוולייזר, אתה עדיין לא מבין מה הן עושות, וזה קצת סותר את העובדה שנדרש המון שעות לימוד ל...אקוולייזר.
כך או כך, מה שאני מציג כאן, בתאכלס, זו ראייה קצת שונה, לפיה אקוסטיקה ובחירת רמקולים נכונים, הם העיקר שבעיקר.
ולטובת זה, לטובת האקוסטיקה והדרמה שהיא מייצרת, מבחינתי תשתמש בטרינוב (עדיף שלא..כי זה סתם גוזל מהזמן שלי..) או תשתמש במוצר של NAD עם דירק, או תבצע טיפול אקוסטי מקצועי, מלווה במדידות מקצועיות, ביחד עם חומרים מקצועיים, או ווטאבר, ובמקביל תשקול התנסות בזריקת עוד אלמנטים אקוסטיים לחלל כדוגמת סאבוופר.
זו הגישה שלי. זו האג'נדה שלי, על מנת לפצח את הסיפור הזה.
ואני גם עומד מאחורי הסיפור הזה ודלתי פתוחה תמיד ותמונות ברורות של החלל והמערכת שלי, מסתובבות ברשת.
מה האג'נדה שלך?
כמה הדלת שלך פתוחה בפני אנשים שרוצים לחוות את האג'נדה שלך?
כמה תמונות ברורות יש לחלל שלך, למערכת שלך?
רן
אם היה לך אנאלוג הייתי יכול לדסקס אתך מה האג'נדה שלי אך מכיוון שדיגיטל לא מעניין אותי, מבחינתי זה לא הדבר האמיתי, אז חבל על הזמן.מה האג'נדה שלך?
עוד פעם למי יש יותר גדול? גם לי יש אקוסטיקה "לא מהעולם הזה" שלא נתקלת בה אבל השתדלת לגחך כשהזכרתי אותה. ומה אתה חושב שאם אתה מכניס אליך כמה שיותר כבשים
יזמינו אותך ביום העצמאות להדליק משואה?
אולי תעלה סרטון שנוכל להאזין בכיף לאקולייזר המיוחד שלך שהושקעה בו לא מעט מחשבה..?
ברגע שאגיע אליך אתה מייד תבחין שזה לא גימיק
בכל מקרה רן הייתי מצפה לסרטון קצר.תשמע משה, היום אנחנו ביום שני, אז בימים זוגיים אני לא מתעצבן ולא מגיב לגופו של אדם.
אתה יכול לנחש שאם הדיאלוג היה נערך אתמול, הייתי מגיב אחרת...
ולקרוא ל עשרות אנשים שהיו אצלי "כבשים", זו כבר הערה קצת מיותרת בעיניי, גם אם היא נאמרת מתוך תיסכול וצרות עין, במיוחד שלחלק מהם יש שמות של חיות טורפות בכלל.
אבל עכשיו ברצינות, אם אין לך דברים קונקרטיים להגיד עדיף לסיים את זה ברוח טובה.
אני עדיין בדיעה, כמו אחרים כאן, שאם אתה אוצר אצלך ידע עצום על השפעת מתכות, תרכובות של מתכות, על התוצאה הסופית, זה יהיה מעשה אדיב מצדך אם תעשה שירות לקהילה ותפרסם טבלה מפורטת אשר תהפוך את החיים של כולם כאן לקלים יותר.
הכדור אצלך משה.
רן
נראה לך שאני אבוא אליך בשביל להדגים שקע? שקע זה הדבר הפשוט ביותר שכל חובב אודיו צורך אותו לכן דיברתי עליו. יש כמה דברים שאם היית נחשף אליהם היית משנה את הגישה שלך ולא נשאר שבוי של "הטורפים"…בשביל לחלוק ידע על חומרים עם חברי הפורום צריך להגיע עד אלי...??
ביקשתי לקבל מידע לא הדגמה, תודה בכל מקרה.
אני מוחה על סילוף דברי! לא אמרתי שזה הכל דימיון ושכנוע עצמי!עמיר קסנר ויגיד את השטות שזה הכל דימיון ושכנוע עצמי..
שזה אומר רק שהמידה בה אתה חושב שאתה יודע מה תהיה התוצאה משפיעה על מה שאתה שומע כתוצאה. זו טענה הסתברותית, לא עובדתית, שרק אומרת שאם יש לך הטייה מראש לכיוון מסויים, ההטייה הזו עלולה להשפיע על מה שאתה שומע דך הפילטר של ההטייה הזו. כך עובדות הטיות, זה לא חדש ולא אני המצאתי את זה.לא כל כך "בוודאי", ובעצם ה"בוודאי" הזה גם משפיע לכיוון ההפוך: ככל שאתה בטוח יותר שאתה יודע בדיוק למה לצפות, כך יגדל הסיכוי שאכן תשמע את זה, לא בהכרח בגלל שהניחוש/הימור שלך היה נכון, אלא בעקבות תהליך טבעי של הטייה.
אני לא היחיד כאן. שווה לשתף בשביל האחרים, ללא תלות מה אני אגיד, מטוב ועד רע.אז בשביל מה לשתף!?
שלשם שינוי היא נכונה בהחלט, אנשים יראו שאתה לא בקבוצה שאתה חושב שאתהלכן אני גם אומר שיש אודיופיל ויש אודיופיל "בגרוש".
נראה לך שאני אבוא אליך בשביל להדגים שקע? שקע זה הדבר הפשוט ביותר שכל חובב אודיו צורך אותו לכן דיברתי עליו. יש כמה דברים שאם היית נחשף אליהם היית משנה את הגישה שלך ולא נשאר שבוי של "הטורפים"…
ואוו איזה פחד.
גיא אתה כל כך בטוח בעצמך בידע שרכשת במרוצת הזמן. ממש להתפעל ממך.אתה בטח מתכוון לצלחות, מכשיר לתהודת גלי שומאן, מוצרי שיכוך, רזונטורים מחומרים שונים, קריסטלים, הארכה פאסיבית.... וזה עוד לפני שהגענו לשקעים וכבלים - מפתיע למה נחשפתי ומה ניסיתי אצלי במערכת.
מה בנוגע לרשימה, יש מצב שתשתף את חברי הפורום הנכבד בידע?
דרך אגב כשאני קורא שוב את ההתנסויות שלך עם כל האביזרים למינהם אז אולי כדאי שתחלוק את הידע העצום שלך עם חברי הפורום?אתה בטח מתכוון לצלחות, מכשיר לתהודת גלי שומאן, מוצרי שיכוך, רזונטורים מחומרים שונים, קריסטלים, הארכה פאסיבית.... וזה עוד לפני שהגענו לשקעים וכבלים - מפתיע למה נחשפתי ומה ניסיתי אצלי במערכת.
מה בנוגע לרשימה, יש מצב שתשתף את חברי הפורום הנכבד בידע?
דרך אגב כשאני קורא שוב את ההתנסויות שלך עם כל האביזרים למינהם אז אולי כדאי שתחלוק את הידע העצום שלך עם חברי הפורום?
אתה מגביל את עצמך לשמוע אך ורק מוזיקה שהוקלטה באנלוג ויש תקליטים זמינים?אם היה לך אנאלוג הייתי יכול לדסקס אתך מה האג'נדה שלי אך מכיוון שדיגיטל לא מעניין אותי, מבחינתי זה לא הדבר האמיתי, אז חבל על הזמן.
האמת שלי זה מאד פשוט.
אבל אמרתי את זה לא פעם שבתחביב הזה אין קיצורי דרך ומה לעשות יש לי ניסיון לא קטן, אני חי את זה ביום יום
ולכן אני גם אומר שיש אודיופיל ויש אודיופיל "בגרוש".
לשתף אתכם זה די בעייתי מכיוון שיבוא
עמיר קסנר ויגיד את השטות שזה הכל דימיון ושכנוע עצמי..
אז בשביל מה לשתף!?
יוסי,משה,
אתה מתווכח אם אנשים לא נכונים,
אין להם מושג ירוק לא במטלורגיה, לא
במכניקה ולא בחשמל, אדם שאין לרקע
לנושאמם האלה לא מבין יסודות לא יכול
למיין מה שייך למה ואיך זה משפיע על ביצועיי מערכת, ולכן ממלאים אותך במלל
שלא אומר כלום ושום דבר, וגם משקרים
שמגבר שעולה שליש מנגן טוב יותר האחיו
שעולה פי שלוש, צריך עזות מצח לספר סיפורי פוגי, כאילו אין להם מה להפסיד
בעיניי אחרים מתיחסים לפורום כאל טיפשים, מה סיבה לשקרים? אולי להנות
או משיקולים זרים!