Audiofreak
עוסק בתחום
- מעורבות
- 1,078
- נקודות
- 113
זה לא מחיר עממי, זה מחיר גבוה מאודחברה, 2000-3000$ לכבל היום זה מחיר עממי (ואני לא ציני)
כבלים היום עולים עשרות אלפי דולרים
עממי זה 300-500$ , או שאולי אינך מכיר את עמך...
זה לא מחיר עממי, זה מחיר גבוה מאודחברה, 2000-3000$ לכבל היום זה מחיר עממי (ואני לא ציני)
כבלים היום עולים עשרות אלפי דולרים
איציק,
אני לא נכנס לכיס של אף אחד, מי שרוצה שיקנה רק בבקשה שלא יספרו סיפורים שתכנון וייצור כבלי אודיו או אינטרקונקטים עולה כל כך הרבה כסף עד שהוא משתווה למחיר האלקטרוניקה או הרמקולים, דעתי האישית בנושא שזה כבר איבוד כיוון.
איציק,
אני לא נכנס לכיס של אף אחד, מי שרוצה שיקנה רק בבקשה שלא יספרו סיפורים שתכנון וייצור כבלי אודיו או אינטרקונקטים עולה כל כך הרבה כסף עד שהוא משתווה למחיר האלקטרוניקה או הרמקולים, דעתי האישית בנושא שזה כבר איבוד כיוון.
זה לא מחיר עממי, זה מחיר גבוה מאוד
עממי זה 300-500$ , או שאולי אינך מכיר את עמך...
יש צדק בדבריך.
יחד עם זאת.. האם אתה רואה היגיון לשלם על מגבר סכום של 200k.
הרי מדובר במחיר של רכב איכותי... שמבחינת השקעה, ברכב יש עשרות אלפי פריטים. וכדי להגיע למצב שיעלה לכביש, הושקעו בו אלפי שעות תכנון הנדסי, ומיטב המוחות, של מהנדסים, ויצרנים שונים.
כך.. שגם בתחום ההגברה אין שום היגיון לשלם מחירים מוגזמים.
איציק, ראית פעם רכב שהצמיגים עולים רבע ממחיר הרכב עצמו ?
את אותה הטענה אני מעלה כאן, לא יכול להיות שמגבר של קונסטליישן יעלה 10k והכבילה החיצונית תתחיל ברבע או בחצי מחיר של המגבר, משהו כאן מעוות
ממליץ בחום למי שלא פוחד לנסות לפעמים מפתיע גם אותי התוצאה ובטוח שיש הבדלים שמיעים בין כבלים מסוגים שונים ואפילו אורכים שונים
איציק, ראית פעם רכב שהצמיגים עולים רבע ממחיר הרכב עצמו ?
את אותה הטענה אני מעלה כאן, לא יכול להיות שמגבר של קונסטליישן יעלה 10k והכבילה החיצונית תתחיל ברבע או בחצי מחיר של המגבר, משהו כאן מעוות
השאלה היא האם אתה קונה עסקה או סאונד?
אני חושב שהמחירים סבבה לגמרי !
בהתחשב ששילמתי על שלי הרבה יותר...מעניין יהיה לקחת זוג XLR לבדיקה והשוואה.
ככל שהציוד יותר מאוזן ואיכותי, ההבדלים יהיו ברורים הרבה יותר.
לא הבנתי מה הקשר לעלות הלא פרופורציונאלית של כבלים?
פרט לגבי הסטאפ שלך בסטריאו.... שהיה ראוי להשקעה בכבילה יקרה של אלפי$
לא הבנתי
מי אמר שהעלות לא פרופורציונאלית - אתה, לפני שממעת אותם?