מציע לך למחוק או לערוך מה שכתבת לפני שאני הולך למשטרה ולעורך דין , מה שאתה כותב לא נכון ,
בוקר טוב לכולם.
אחרי לילה וחשיבה, הדיון שאמור היה להיות חיובי ומקצועי גלש, גם מצידי, למקומות לא נכונים, ואני בהחלט מצר על כך.
ערכתי את התגובות והסרתי ביקורת אישית.
יום טוב לכולם.
רן
אין לי תגובה לשטויות שלך , תהיה בריא !חבל שמחקתי. אחזור בקיצור על מה שכתבתי לך.
אתה התחלת את כל הבלגן כאן עם ההשמצות הריקות על סימפוניק ליין.
הגיע הזמן שתתבגר ולא תביא לפורום את הבעיות האישיות שלך איתי.
זה לא עניין של אף אחד כאן.
בדרך כלל שנתיים זה הזמן הדרוש ליצרן לפשוט רגל ולהעלםוהרי לכם תשובה עניינית וממצא.
באשר למוצר שמצריך שנתיים ברייק אין... בחיים לא שמעתי על כזה דבר ואם אכן ישנו כזה, אז תודה רבה ושיישאר אצל היצרן.
אני חופשי שופט ואשפוט מוצרים באשר הם ע"פ הפרסומים לגביהם. אם הפרסום עובר על חוקי הפיזיקה וההיגיון, חופש הדיבור שנתון למפרסם נתון באותה מידה לי. לא שותה, לא יורק ולא באר. מי שלא מוצא חן בעיניו יכול ללכת ולהתחרות באמאזון ובאלה שמוכרים לצרכן ישירות מחו"ל. גם ככה רובינו קונים כמעט על עיוור מאחר ולא יוצא לנו לנסות ציוד בבית כמו שצריך (בערך כמו "לנסות" מזרן בניילון), וזאת סיבה אחת עיקרית למה יש ליבואנים חדרי הדגמה, כדי לגרום ללקוח להאמין שככה או קרוב לזה יהיה הצליל אצלו בבית.אל תשפטו ציוד שלא שמעתם. באופן גורף.
התחביב שלכם זו הפרנסה שלנו, היבואנים. חוות דעת כאלה, בעיקר כאלה שמהדהדות דעות של
אחרים שלא שמעו, פוגעות בנו. בבקשה תהיו קצת יותר שקולים לפני שאתם משחררים.
אל תירקו לבאר שאתם שותים ממנה.
תודה,
עופר.
כמובן שזו זכותך אך בכל פעם שאתה מביע בפורום דעה על ציוד שלא האזנת לו חשוב שתציין עובדה זו כדי שנדע בכמה רצינות לקחת את השיפוט שלך.אני חופשי שופט ואשפוט מוצרים באשר הם ע"פ הפרסומים לגביהם. אם הפרסום עובר על חוקי הפיזיקה וההיגיון, חופש הדיבור שנתון למפרסם נתון באותה מידה לי. לא שותה, לא יורק ולא באר. מי שלא מוצא חן בעיניו יכול ללכת ולהתחרות באמאזון ובאלה שמוכרים לצרכן ישירות מחו"ל. גם ככה רובינו קונים כמעט על עיוור מאחר ולא יוצא לנו לנסות ציוד בבית כמו שצריך (בערך כמו "לנסות" מזרן בניילון), וזאת סיבה אחת עיקרית למה יש ליבואנים חדרי הדגמה, כדי לגרום ללקוח להאמין שככה או קרוב לזה יהיה הצליל אצלו בבית.
אז במחילה, תחסוך ממני שטויות. שופט, שפטתי ואמשיך לשפוט מוצרים מכל סוג שהוא. לא מתאים לכם? תחליפו את העם, נראה אתכם.
אני חופשי שופט ואשפוט מוצרים באשר הם ע"פ הפרסומים לגביהם. אם הפרסום עובר על חוקי הפיזיקה וההיגיון, חופש הדיבור שנתון למפרסם נתון באותה מידה לי. לא שותה, לא יורק ולא באר. מי שלא מוצא חן בעיניו יכול ללכת ולהתחרות באמאזון ובאלה שמוכרים לצרכן ישירות מחו"ל. גם ככה רובינו קונים כמעט על עיוור מאחר ולא יוצא לנו לנסות ציוד בבית כמו שצריך (בערך כמו "לנסות" מזרן בניילון), וזאת סיבה אחת עיקרית למה יש ליבואנים חדרי הדגמה, כדי לגרום ללקוח להאמין שככה או קרוב לזה יהיה הצליל אצלו בבית.
אז במחילה, תחסוך ממני שטויות. שופט, שפטתי ואמשיך לשפוט מוצרים מכל סוג שהוא. לא מתאים לכם? תחליפו את העם, נראה אתכם.
אני לרוב לא מביע דעה על הציוד עצמו, יותר על הסופרלטיבים ושמן הנחשים שהציוד המדובר מוטבל בו. הרי בכל מקרה אף אחד לא אמור לקחת סקירה שלי ברצינות מאחר והאוזניים שלי שונות משלו, על אחד כמה וכמה אם לא הקשבתי לציוד המדובר בחלל ההאזנה שלי, אחרי ברייק אין סופני, כשהוא מחווט למשעי לשאר הציוד ולתחנת הכח. או שלרגע מתקבל איזה שהוא רושם שהדעה הסובייקטיבית של אדם לא מוכר שווה משהו...?כמובן שזו זכותך אך בכל פעם שאתה מביע בפורום דעה על ציוד שלא האזנת לו חשוב שתציין עובדה זו כדי שנדע בכמה רצינות לקחת את השיפוט שלך.
קניתי מגבר בחצי מזה, כשהיצרנים המפונפנים דרשו על דומה עד זהה מחיר משולש ומעלה.למה אתה הקונה על
למה אתה קונה על עיוור? לא נותנים לך לשמוע מגבר בבית?
קנית פעם מגבר ב 20 אלף באמזון?
כלומר הזמנתי מפרט "על עיוור" בהתחשב בתקציב שלי ובהסתמך על מידע והתרשמות של הקהילה ברשת אחרי שהייתי מרוצה מאד מההזמנה הקודמת מאותו בית מלאכה.כלומר קנית משהו דומה או זהה אחרי ששמעת אצל היבואנים?
אם אתה באמת מאפשר ללקוחות להקשיב בביתם למגברים רמקולים או אפילו כבלים ,לפני שהם רוכשים משהו, כחלק מהליך ההחלטה שלהם וזאת אחר שהמכשירים עברו ברייק אין - זה דבר ראוי לציון. מאחל לכולנו שזה מתרחש במציאות ולא הבטחות בפורומים .למה אתה קונה על עיוור? לא נותנים לך לשמוע מגבר בבית?
קנית פעם מגבר ב 20 אלף באמזון?
אין מצב בעולם שבחדר הדגמה ישמע כמו אצלך בבית. זה ברור.