מאסטרו אודיו
עוסק בתחום
- מעורבות
- 338
- נקודות
- 83
X
נערך לאחרונה ב:
טוב עשית !!!!מתנצל. סיימתי.
לא היה עדיף ללכת לישון, מאשר לעבוד בזה?במיוחד בשבילך רן, אוסף פנינים שלך רק מהשרשור הזה, מכוונים לאנשים אחרים, לא אלי.
תקרא טוב ותבין איזה מן פרסונה בנית לעצמך כאן.
ראשון לכל, הציטוט, בהא הידיעה:
לעולם אבל לעולם, בשום מצב, לא אפנה לגופו של אדם, בשום פורום שאני כותב.
@@@@
לני החמוץ.
לא מפספס לכתוב תגובות חמוצות.
מתי כבר תתרום משהו, מתי??
@@@@
המון תסכול ממצבך הכלכלי הנוכחי, אולי תתחיל לעבוד במקום לכתוב כאן..
@@@@
אני מסביר לך שוב ושוב, כי לאור המצב הנפשי שלך, אני לא מגיב להשמצות שלך, החוזרות על עצמן בכל פוסט שני, וזאת לא מתוך חולשה , אלא מתוך רחמים למצבך.
אבל, קח בחשבון (ואני אומנם לא רופא), שהכדורים החדשים לא עושים לך טוב.
@@@@
מעבר לעובדה הברורה שאתה בור בתחום וכל פוסט שני שלך מעורר ליגלוגו גיחוך בקרב אנשים כאן, סוג של בדיחה מהלכת, אתה גם מזהם את הפורום עם קללות ושפה עילגת.
@@@@
יוסי יקירי, אתה משמש כאן כסוג של אתנחתא קומית, ליצן החצר, כל זאת ביחדעם הפרעה נפשית קשה וחוסר יכולת להרכיב שני משפטים ברצף.
אני אגלה לך סוד קטן, אף אחד לא באמת מתייחס להודעות שלך, מעברלהרמת גבה, גיחוך, צחוק גדול ודאגה כנה למצבך הנפשי.
אומנם בעבר נמנעתי מלהתייחס להשמצות שלך שחוזרות על עצמן שוב ושובובחרתי להבליג.
אבל, גם עם אנשים מעורערים נפשית כמוך המסתגרים כל היום בחדר, בורים, גם להם, בצער רב, חייבים למתוח את הגבול מתישהו.
@@@@
עוד פעם בליל של שטויות, מתובל בהשמצות פרועות ואישיות כהרגלך. תתבגר.
@@@@
לעולם אבל לעולם, בשום מצב, לא אפנה לגופו של אדם, בשום פורום שאני כותב.
@@@@
אני חושב שחלק מהעניין זה לפעמים לצאת מהבית ולנשום אוויר. לשבת עם עצמך, גלמוד, מוטרד איך הגעת לאן שהגעת, לא עושה לך טוב.
רואים את זה בכל פוסט שאתה כותב, אתה לא יציב נפשית. אני מקווה שאתה איכשהו מודע לזה.
@@@@
מתבייש? קצת?
או שאתה יכול פשוט לדלג ולא לקרוא. זו גם אופציה.האמת,
מרגיש נבוך מאוד לקרוא את התיגרה הילדותית הזו בין שניכם.
לא מכבד את שניכם ולא משנה מה מקצועכם .
אתם יודעים שיש דברים יותר חשובים בחיים מאשר הרצון לרמוס אחד את השני ועוד לפני אחרים?
מביך
נראה לי שקורה לי משהו לא טוב מכל המלחמות המופרזות האלה -- לחץ הדם שלי, שמראש הוא גבוה ומטופל בתרופות, התחיל להגיע לשיאים בלתי קבילים, אתמול אפילו ל-198/100. לפיכך נראה לי שאמתן את תגובותי ואולי אמעט בהן או אפסיק אותן.
אולי אתה צודק בפן המסחרי שלייבא חברה לא כל כך סחירה כמו 'סימפוניק ליין' זו בחירה גרועה מאשר לייבא Hegel ו- Simaudio, מניסיון אומר לך שהשתיים האחרונות נשמעות פחות טוב, ולאוזניים של מדגם מייצג של אודיופילים שאיתם דיברתי הגל זה בדיחה עם יחסי ציבור מצוינים, יש לך ביצים להגיד את זה ליבואן או שרק מול עופר אתה לא חושש ? ו'סימפוניק ליין' אגב מקבלת חוות דעת טובות יותר ב stereophile.מכיוון שפעמים רבות בעבר פנו אלי בשאלה באם אני שותף במאסטרו ,
בחירותיך אינם מוצלחות כרגיל - במקום לטפח גרייפון , VAC ועוד ,אתה בחרת להתהדר באיזה גרמני בודד עם שולחן עבודה אחד ומלחימה
.. אבל אתה כן, אתה חייב להגיד את המילה האחרונהאני לא אחד מאלה. עניין של אופי.
תירגע, לא סובל אותך ברמות אבל לא רוצה שתמות.כל הצגת עניין המדידות כאלוהות שיש להילחם בה, ולדון ברומאים, באללה, בקוראן ובשאר השטויות של עופר וגדי בפורום אודיו הגיעו לשיאים של טמטום, שאני לא מצליח לתת לזה לעבור.
אז אם חייבים להגדיר עולם דימויים שמחוץ לאודיו, כדי שלמי שאינו יכול להתייחס לעניין ישירות יהיה במה להיאחז, הנה:
האוזן היא מלכה נהנתנית, בלתי מעורערת, ושולטת בכל, אבל יש לה מגבלות.
יש דברים שהיא לא יכולה לאבחן, כמו פיקים ודיפים והדהודים וכו', אבל היא בהחלט יכולה להבחין בהבדל כשהם מטופלים.
היא יכולה לעסוק ולהשוויץ בשליטתה המוחלטת, אבל אם היא חכמה, היא תיקח יועצים טכניים לעזור לה להבחין בדברים שקשה לה לאפיין, ולטפל בהם ביעילות. ומשם והלאה, היא יכולה לשחק במה שהיא רוצה.
ואם היא טיפשה ו/או ספרטנית/פיוריסטית, היא תילחם במדע ובקידמה ובכל מה שיכול להועיל לה, ותתפאר בחוכמתה.
ויש גם מלכות שנותנות ליועצים הטכניים לנהל את המשחק במקומה, והיא מקבלת את מה שאומרים לה גם אם היא לא נהנית בכלל, ע"ע אודיוגוד.
זה פוסט שמדגים את מהותו של עופר.
זה פוסט של שוויץ והתנשאות, במה שהוא חושב שהוא יודע, אבל מה שהוא "יודע" פשוט אינו נכון/מדויק.
למרות שטענת כאן שאתה מפסיק, אתה ממשיך וממשיך והסברתי לך כבר לפני 10 עמודים, ברגע שתחליט לפנות אליי אישית ולא להשאר מקצועי- אני אגיב.מדהים שאתה ורן מדברים כעל התנהגות בוטה.
זאת המורשת של שניכם בפורום.
חוסר מודעות עצמית שאין כמוהו.
אין לי בעיה רן האודיופיל. הוא יודע את זה טוב מאוד.
יש לי בעיה עם רן הרעיל.
ודבר אחרון, אני לא פועל עם שמעון. אין לנו כנופיה משלנו. תתפלא.
אני לא מכיר מישהו שרץ ל RC לפני בחירת מערכת טובה.תירגע, לא סובל אותך ברמות אבל לא רוצה שתמות.
ותכניס את זה כבר לראש, אני לא נגד מדידות אלא הריצה העיוורת אליהן בלי לקחת בחשבון פרמטרים אחרים לפני שישר תוקעים RC לתוך המערכת.
אתה טוען שאני אנאכרוניסטי, תגיד, הדור של היום שרץ למצוא פתרון לבעיותיו באפליקציות בלי להתמודד עם החיים האמתיים זה נורמלי? בדיוק כמו ישר לרוץ ל RC, סליחה, SC שזה כפי שאני טוען system correction.
אל תדאג, לאף אחד לא באמת אכפת .. חבל לבזבז את הזמן בחרדות ומחשבות טורדניות, תיקח חופש.לחץ הדם שלי לא מאפשר לי להשתתף בפורום, אז אני חייב לקחת פסק זמן. ביטלתי את המעקב על הפורומים והשירשורים למיניהם, כולל זה וכולל אלה שפתחתי בעצמי, אני מפסיק לקרוא ומפסיק להגיב.
אני בטוח שיהיו כאלה שילכלכו עלי מאחורי הגב, ומקווה שיהיה מי שיגיב בהתאם.
שאלות, אם יש, אפשר בהודעה פרטית.