אני יוצא מתוך נקודת הנחה שהרמקול לא שבור, אבל אם היבואן בחר להדגים רמקול שבור, זו כבר בעיה שונה לחלוטין.זו סמנטיקה, בעיה חמורה בבאס נגרמת גם כאשר הוא מחובר הפוך אפילו בתוך הרמקול זו בעיה טכנית בעיני שהביטוי שלה אקוסטי, ברור שמדידות אקוסטיות יראו זאת אבל גם כבל חשמל עם פלאג בראס גרוע (וואטגייט זול) ידגיש גבוהים בצורמנות, האם צריך להביא ציוד מדידה או פשוט להחליף פלאג?
אני יוצא גם מתוך נקודת הנחה שהיבואן יודע לחבר כבלים ולא הפך בינהם.
אני יוצא מתוך נקודת הנחה שיבואן שמוכר כבלי חשמל, בוחר להשתמש בכבל חשמל תקין, במהלך הדגמה.
ושנית, לא יודע מה אתה שמעת, אבל הצורמנות הייתה החלק הקטן של הבעיה וצורמנות אגב, לא רק משפיעה על הקול של ליאונרד כהן, אלא היא גם גורמת לכל כלי נגינה, באשר הוא, להשמע לא נכון, אפרופו דיונים על כינורות ומוצרט ושלל מילים גבוהות.
הבעיה המרכזית שהייתה שם, שגרמה לכל הסאונד להשמע לא תקין, היא הבאס.
ברגע שהבאס הוא OFF לחלוטין זה משפיע על כל התדרים, על הבמה, על הטונאליות וכמובן על המידע שאנשים צריכים לשמוע בחלק הנמוך של הספטרום במקום לשמוע בום בום, בזמן שהכסא שלהם רועד.
ובקיצור , מערכת מאוד לא מאוזנת, שהקצוות שלה שגויים וכמובן משפיעים לרעה על כל הספקטרום.
ולכן, החלפת כבל, שהוא אקולייזר טיפש, המשפיע על תדרים מסוימים, באופן מסוים, מן הסתם לא תתקן את הבעיות ששמעתי.
רן.