שוב אינך מבין אותי, די ברור שהתכוונתי למערכת קיימת. אתה רואה זאת מנקודת השקפתך שקודם מסדרים חדר ואח”כ מכניסים מערכת, בעולם אוטופי זה כך.אני לא מכיר מישהו שרץ ל RC לפני בחירת מערכת טובה.
אתה מכיר ?
שוב אינך מבין אותי, די ברור שהתכוונתי למערכת קיימת. אתה רואה זאת מנקודת השקפתך שקודם מסדרים חדר ואח”כ מכניסים מערכת, בעולם אוטופי זה כך.אני לא מכיר מישהו שרץ ל RC לפני בחירת מערכת טובה.
אתה מכיר ?
לא הבנתה את דן.שוב אינך מבין אותי, די ברור שהתכוונתי למערכת קיימת. אתה רואה זאת מנקודת השקפתך שקודם מסדרים חדר ואח”כ מכניסים מערכת, בעולם אוטופי זה כך.
לא גדי.שוב אינך מבין אותי, די ברור שהתכוונתי למערכת קיימת. אתה רואה זאת מנקודת השקפתך שקודם מסדרים חדר ואח”כ מכניסים מערכת, בעולם אוטופי זה כך.
תירגע, לא סובל אותך ברמות אבל לא רוצה שתמות.
ותכניס את זה כבר לראש, אני לא נגד מדידות אלא הריצה העיוורת אליהן בלי לקחת בחשבון פרמטרים אחרים לפני שישר תוקעים RC לתוך המערכת.
אתה טוען שאני אנאכרוניסטי, תגיד, הדור של היום שרץ למצוא פתרון לבעיותיו באפליקציות בלי להתמודד עם החיים האמתיים זה נורמלי? בדיוק כמו ישר לרוץ ל RC, סליחה, SC שזה כפי שאני טוען system correction.
תראה רן, כל זה, מחשבים, מיקרופון, מגברים, פרה הגברה, רמקולים, חדר. והיגיון? אפס. בעצמך כתבת: "כל הגרף נראה כמו איזה אקורדיון שאיבד כיוון וכל רמקול מגיב שונה לגמרי". המסקנה הפשוטה היא שיש בעיה בגרף. יותר זול להחליף גרף, כולה כמה פיקסלים. תבוא אצלי נחליף לך מסך קומפלט פלוס מטלית עם ווינדקס על חשבון הבית.אתה יודע גדי, יש כאן בחור, שאני מאוד מעריך, שאני לא אנקוב בשמו, אחד הבודדים שאני מחזיק מאוד מאיך שהם שומעים, חבר טוב, שאני מנהל איתו כבר שנים שיח כזה.
הבחור מדבר איתי על סוויצ' ומקורות וחשמל ואני מסביר לו ,שמדובר בתאלכס, בהתעסקות בשטיחונים לרכב ולא ברכב, אבל זה לא באמת עוזר לי .
ואז, לפני מספר ימים, ראינו איזה משחק ביחד ובמחצית אמרתי לו, תשמע, בוא תראה משהו...
והוצאתי את המיקרופון של REW.
ראשית, וידאתי איתו שהוא מבין שכרגע ה TEST SIGNAL שיוצא, באמצעות המחשב, לא ישתנה אם ה CH שלי יוחלף לכל מגבר אחר ולא ישתנה אם הטרינוב יוחלף לכל פרה אחר. לאחר שיישרנו קו בעניין הזה, מדדנו כל רמקול בנפרד, את שניהם ביחד, את הסאב וכיוצ"ב.
ואז היה מעניין להסתכל על הבעת הפנים שלו, כי הוא הבין שהוא כרגע מסתכל על מדידה של רמקולים, מוערכים מאוד ב 60,000 אירו, שהיצרן טוען שהם יורדים ל 20 הרץ , אבל בפועל, לאחד מהם אין כבר מה למכור ב 60 הרץ והשני מתחיל להשתולל לגמרי ב 40 הרץ ובכלל, כל הגרף נראה כמו איזה אקורדיון שאיבד כיוון וכל רמקול מגיב שונה לגמרי.
זה בדיוק הרגע שהוא הבין.
ואז שאלתי אותו, קדימה, תציע בבקשה פתרון.
מה אתה מציע?
להחליף מקור, מגבר, פרה אחר, אולי סוויץ', אולי כבל חשמל?
לצערי, אנשים נמצאים בתוך איזה מטריקס ולא מוכנים בשום צורה להשתחרר ממנו וזה בסדר אגב, כל עוד הם לא משתלחים בצד השני שמסביר להם ומוכיח להם שהם חיים בתוך מטריקס.
רן
מצטער להגיד לך שאתה טוען טענה לא אמינהודבר אחרון, אני לא פועל עם שמעון. אין לנו כנופיה משלנו. תתפלא.
יש בזה משהו...תראה רן, כל זה, מחשבים, מיקרופון, מגברים, פרה הגברה, רמקולים, חדר. והיגיון? אפס. בעצמך כתבת: "כל הגרף נראה כמו איזה אקורדיון שאיבד כיוון וכל רמקול מגיב שונה לגמרי". המסקנה הפשוטה היא שיש בעיה בגרף. יותר זול להחליף גרף, כולה כמה פיקסלים. תבוא אצלי נחליף לך מסך קומפלט פלוס מטלית עם ווינדקס על חשבון הבית.
מצטער להגיד לך שאתה טוען טענה לא אמינה
באתר של בוזגלו יש הפניה לייצוג החברות הנוסף שהוא מייצג וכולם שלך- כלומר ,כולם זה המדבקות של המוצרים שאתה שם באתר שלך וטוען שאתה מייצג אותם . באורך פלאי, שמעון כותב, כמעין ביקורת התרשמות שלו, על מוצרים שהמדבקות של השמות שלהם מופיעים באתר שלך ולמעשה גם שלו .הוא לא כותב ולא מצרף לאתר מדבקות של מוצרים מיבואנים אחרים .
תן לפחות קצת קרדיט לאנשים כאן - שאנחנו לא לגמרי מטומטמים
תדעדכן :
https://www.dtown.co.il/הכירו-את-vivaldi-audio
למרות שטענת כאן שאתה מפסיק, אתה ממשיך וממשיך והסברתי לך כבר לפני 10 עמודים, ברגע שתחליט לפנות אליי אישית ולא להשאר מקצועי- אני אגיב.
אחרי השרשור הזה, אני בספק, אם מישהו יקנה ממך בורג ואתה יודע למה?
כי אתה תמהוני ומוזר, שזה ברמת הידע הכללי, אבל נוספה לכך העובדה שאתה לא אמין, לא מתמצא לגמרי בחומר ומנותק מהתחביב.
וזה חביבי, מטריד מאוד.
מי יילך וישים אצלך עשרות, או מאות אלפי שקלים, כאשר יש סבירות מאוד גבוהה לשמוע שבעוד שלושה חודשים עברת למכור שרשראות וטבעות בשוק של קמדן, לובש שורטס וסנדלים באפס מעלות ומנהל ויכוחים עם הבריטים, איפה למד מוצרט בגיל 12...
מאנשים כאלה, אני לא קונה אפילו בורג
ואתה יודע מה , גם שרשרת לא אקנה ממך.
רן
אתה ממשיך וממשיך , למרות שטענת שאתה מפסיק.אני מצפצף על דברי הבלע שלך, לא מזיזים את קצה הזרת שלי.
אני מוכר היי אנד כמעט 20 שנה לאנשים קצת יותר ..גבוהים ממך.
מה ששמעון מפרסם לא באחריותי. עכשיו שמעון מייבא דברים משלו.
אז הוא יבואן מקביל שלך?
בדרך לארץ משלוח של כבלי חשמל של German Physiks
בדרך לארץ משלוח של כבלי חשמל של German Physiks. החברה מייצרת כבל חשמל אחד בלבד – והכי טוב שהיא יודעת לעשות (זאת גם התפיסה של החברה במוצרי ההגברה שלה). זהו כבל רפרנס אמיתי, בלי שטויות ונצנצים, ובמחיר של שליש ורבע – ואפילו פחות מכך – מכבלי רפרנס אחרים: 6500 ₪ בלבד! 054-2901166...www.dtown.co.il
כמה אנשים שיש להם אג'נדה אישית מול עופר, אחד שעופר לא רצה להיות צינור העברת כספים שלו, אחד שעופר חשף שהוא לא ה audiogod כמו שהוא חושב, וכאלה שמשליכים על עופר רק בגלל שהוא מיודד עם שמעון ויולדי שמשווק כמה דברים שעופר מביא את שנאתם לשמעון.לא מבין מה קורה פה בזמן האחרון ומאיפה כל הרעל הזה. בנימה אישית מכיר את עופר כמה שנים וקניתי ממנו כמה מוצרים, סוחר הגון ומקצועי שכיף לקנות ממנו. עכשיו עשיתם לי חשק לקנות ממנו שוב .... עופר תכין את הגריפון אני מגיע
זה קורה לכולנוזה שכועס עליו בעיקר (לא רוצה להיכנס לשמות), השאיר אדמה חרוכה בכל מה שנגע, הרס ושרף את מערכות האודיו שהיו לו ושיש לו.
זה קורה לכולנו