שניצל
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,769
- נקודות
- 113
יש לי כזה של לינגדורף , אומנם מודל ישן שנקרא rp1לא רואים בלוחות כי מי שמחזיק בציוד בעל RC איכותי לא ממהר למכור אותו, אלא אם זה לטובת שדרוג או בנסיבות לא נעימות.
לעניין שדרוג - לא קורה הרבה כי ברגע שיש לך כבר RC טוב ביד נדרשת השקעה לא מעטה בשביל השלב הבא.
לגבי יבואנים בתערוכה - בחדר של פיוצ׳ר הודגמה מערכת של Steinway Lyngdorf הכוללת את RoomPerfect - מערכת הRC של החברה.
ולגבי יבואנים בשוטף - הנ״ל מחזיקים בתצוגה גם Lyngdorf וגם Trinnov .
ששונה רק בזכרונות אבל תכנת התיקון זהה ,
למי שיש מכשיר סביר , מבין היטב שלא מספיק אקוסטיקה פסיבית , נכון , לא דרמה , אבל ההבדל מוחשי ביותר , יש כמובן גם את האופציה של ״ דיראק״ למי שמשתמש במחשב , השתפרו מאוד לאחרונה והתוכנה נשמעת לא פחות טוב מהמכשירים שמדברים עליהם ,
מה שמעניין למרות הגישה הפיוריסטית של לא להאריך את הסיגנל , הצליל עם התיקון צלול יותר דינמי יותר ומופרד יותר ,אבל בעיקר יפה יותר ,
תראו , לא צריך להכנס בחברה ששומעים עם המכשירים הללו , אפילו כדאי ללכת אליהם בכדי להתנסות , תרצו תאכלו לא תרצו תהיו פיוריסטים, היחידים שמשתמשים שאני מכיר ב״זבל״ הזה הם רן , אני , ומיכאל 123 , כל אחד בורסיה שלו , אבל אחרי מאמץ ניכר הגיע לתוצאות טובות מאוד ,
בכל מקרה הרבה מעל הממוצע ,לא שאני לא מכיר מערכות נטולי תיקון פגזיות כמו של דורון ואביעד , אבל לטמון הראש בחול ולא לברר זו טעות , וודאי לא נכון להתבצר כמו ראש בטון בתפיסה מיושנת !