Sol
חבר משקיען
- מעורבות
- 621
- נקודות
- 113
על ידי מי קיבל את הציון הגבוה ביותר?דווקא במקרה שלי, המועדף היה זה שקיבל את הציון הגבוה ביותר.
על ידי מי קיבל את הציון הגבוה ביותר?דווקא במקרה שלי, המועדף היה זה שקיבל את הציון הגבוה ביותר.
I finally figured outהמועדף שלי...הוא שכמובן קיבל את הציון הגבוה ביותר . האודיו ריסרץ'. הוא קיבל את אותו הציון כמו הלקסמן, אבל איכשהו היה נעים יותר.
לא. האינטרקונקטים היו זהים אבל לא כבלי החשמל. אני חושב שזה בגלל שחלק מהמכשירים מגיעים עם כבל משלהם.כל הכבוד על היוזמה ועל הרצון והאהבה כמובן לתחום
האם הבדיקה על הקדמים נעשתה עם כבלי חשמל זהים ?
מסכים איתך ב1000 אחוז ,אפילו לא מוכן לחזור עכשיו לאקטיבי שלי (שקיבל מקום שלישי ) ,אני עם שושו בפסיבים,לגבי הפסיבים, זה היה דיי צפוי. הסיכוי לאהוב אותם בסוג כזה של האזנה שואף לאפס... צריך זמן להתרגל לחוסר צבע. אבל קחו פסיבי לשבוע רצוף (בהנחה שיושב טוב על העקבות), תחזירו האקטיבי ותראו מה קורה...
בעסה שפספסתי
לא. האינטרקונקטים היו זהים אבל לא כבלי החשמל. אני חושב שזה בגלל שחלק מהמכשירים מגיעים עם כבל משלהם.
משמעות רבה מאוד לכבלי חשמל לא זהים!
תודה
מה איכפת לך , העיקר 2 הזוכים הגדולים ,גם הNAT וגם הAR היו מחוברים עם אליישין .(הנה גיליתי לך סוד!משמעות רבה מאוד לכבלי חשמל לא זהים!
תודה
לא חושב שהבעיה היא חוסר צבע כפי שאתה מכנה זאת.לגבי הפסיבים, זה היה דיי צפוי. הסיכוי לאהוב אותם בסוג כזה של האזנה שואף לאפס... צריך זמן להתרגל לחוסר צבע. אבל קחו פסיבי לשבוע רצוף (בהנחה שיושב טוב על העקבות), תחזירו האקטיבי ותראו מה קורה...
בעסה שפספסתי
אבל מה שעושה פסיבי ?קושר בין הנגן למגבר בלי הרבה אוונטות ,מה שיוצא תלוי כבר לא בו ,אם המגבר מעפאן ,הוא לא ייפיף אותו ,
זה מאוד דומה להחלפת אינטרקונקט שקשור בין שנגן למגבר ,רק שליאינטרקונקט הזה יש כפתור עוצמה !
בסדר שניץ כפרה, אז עכשיו אנחנו תלויים במגבר.אבל מה שעושה פסיבי ?קושר בין הנגן למגבר בלי הרבה אוונטות ,מה שיוצא תלוי כבר לא בו ,אם המגבר מעפאן ,הוא לא ייפיף אותו ,
זה מאוד דומה להחלפת אינטרקונקט שקשור בין שנגן למגבר ,רק שליאינטרקונקט הזה יש כפתור עוצמה !
בלי קשר (ובקשר למשקולות שניתנו במבחן הקדמים)
להבנתי פירוט זה כששומעים נכון, כלומר הגוון והשכבות של הכלי או הזמרת הוא "אמיתי".
בעוד רזולוציה, זה ששומעים את כל המוקלט על הדיסק.
יש הרבה מערכות עם רזולוציה, אבל הן לא מפורטות, ובעצם שומעים את הצילום רנטגן של הסאונד.
הייתה מביא איזה XP 20. היה לנו עוד זוכה אפילו בלי כבל.האמת קדם פצצה.כל הכבוד על היוזמה ועל הרצון והאהבה כמובן לתחום
האם הבדיקה על הקדמים נעשתה עם כבלי חשמל זהים ?
אני חושב שהסברתי את המשמעות של פירוט עבורי, כבר בהודעה הקודמת.פירוט מלשון פרטים (Details), אבחנה היא רזולוציה.
פירוט הוא יכולת של מערכת להעביר ניואנסים של צליל או קול אדם, דברים "קטנים", כמו שחרור פדל בפסנתר, נשימה, משולש בתוך תזמורת, מרכיבים של נגינה כמו פריטה, ועוד כיו"ב.
כדי שמערכת תוכל להעביר פירוט ברמה גבוהה, צריכה להיות לה יכולת גבוהה בתחום האבחנה, רזולוציה.
לכן, פירוט הוא תוצאה של אבחנה.
אם המערכת יכולה ליצור אבחנה באיכות גבוהה, רמת הפירוט תהיה גבוהה.
כלומר: המאזין הוא "צרכן" של פירוט, אבחנה היא הכלי המשרת את הספקתה.
לי לא לכן, איך "יש הרבה מערכות עם רזולוציה, אבל הן לא מפורטות".
לי לא ברור מה זה "צילום הרנטגן של המוזיקה" ואיך שומעים אותו.
בצילום, רמת האבחנה של החיישן/עדשה משפיעה על רמת הפירוט המתקבלת במרכיבי האוביקט המצולם.
כך זה גם כאן.