אירוע הקדמים הגדול - תובנות

Martin Logan

אוהב את התחום
מעורבות
26
נקודות
28
בראשית הקדם שקיבל את הפירסום הרב ביותר הוא דווקא האלגרי של טאונשנד ,למה? כי הוא של שניצל ,ושניצל כתב עליו ארוכות באתר הי פיי מיוזיק בזמן שהיה מושעה ,וחוץ מזה טוחן את המוח לכל מי שמואיל לשמוע אותו פנים אל פנים או בטלפון , דווקא בעניין הזה לוני בחור עדין מאוד ,וגם אם פרסם מה שהירחון הגרמני כתב ,אלו העובדות של השבועון הנחשב הזה ,ולא הוא כתב אותם ,מדובר ביבואן עדין ותרבותי ,ולא בחיית שווק אגרסיבית ,נא לקחת זאת בחשבון ,היבואן משאיר למוצר לעשות את שלו !
מעבר לזה ,ה NAT זכה ברוב מוחץ של פי שתיים נקודות מהבא אחריו ,כלומר מקום ראשון ללא עוררין ,וגם אם הבדיקה אינה לפי הקריטריונים של זה או אחר ,עדיין מדובר במכשיר פגז ,שמשאיר אבק לרוב המתחרים שלו by far ,
וגם אם הארוע שלנו עוזר לפירסום של המכשיר ,פשוט מגיע לו וגם ליבואן הנחמד הזה שסחב במו ידיו את המכשיר הכבד ביותר ,ישב בשקט בארוע ואפילו הציג את עצמו בבישנות מה (שבדרך כלל אופינית לשניצל) ,לא עשה פרופגנדה ,לא שויץ ,לא פרסומת ,כלום ,אפילו לא הרשיתי לו להביא חבר שיעזור לו לסחוב למרות שביקש בעדינות, בקיצור אי אפשר להאשים את לוני במשהו ,גם לדעתי (הבלתי נחשבת בעליל) הNAT היה הכי טוב ,ובהרבה ,
ומגיע לו בהחלט טיפה פרסום ( אגב עמיר ,לדעתי הוא הרבה יותר טוב גם מהאדיו ריסרצ שהכי קרוב אליו במחיר ) ,
כשאתה רוצה אתה תותח !

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
בראשית הקדם שקיבל את הפירסום הרב ביותר הוא דווקא האלגרי של טאונשנד ,למה? כי הוא של שניצל ,ושניצל כתב עליו ארוכות באתר הי פיי מיוזיק בזמן שהיה מושעה ,וחוץ מזה טוחן את המוח לכל מי שמואיל לשמוע אותו פנים אל פנים או בטלפון , דווקא בעניין הזה לוני בחור עדין מאוד ,וגם אם פרסם מה שהירחון הגרמני כתב ,אלו העובדות של השבועון הנחשב הזה ,ולא הוא כתב אותם ,מדובר ביבואן עדין ותרבותי ,ולא בחיית שווק אגרסיבית ,נא לקחת זאת בחשבון ,היבואן משאיר למוצר לעשות את שלו !
מעבר לזה ,ה NAT זכה ברוב מוחץ של פי שתיים נקודות מהבא אחריו ,כלומר מקום ראשון ללא עוררין ,וגם אם הבדיקה אינה לפי הקריטריונים של זה או אחר ,עדיין מדובר במכשיר פגז ,שמשאיר אבק לרוב המתחרים שלו by far ,
וגם אם הארוע שלנו עוזר לפירסום של המכשיר ,פשוט מגיע לו וגם ליבואן הנחמד הזה שסחב במו ידיו את המכשיר הכבד ביותר ,ישב בשקט בארוע ואפילו הציג את עצמו בבישנות מה (שבדרך כלל אופינית לשניצל) ,לא עשה פרופגנדה ,לא שויץ ,לא פרסומת ,כלום ,אפילו לא הרשיתי לו להביא חבר שיעזור לו לסחוב למרות שביקש בעדינות, בקיצור אי אפשר להאשים את לוני במשהו ,גם לדעתי (הבלתי נחשבת בעליל) הNAT היה הכי טוב ,ובהרבה ,
ומגיע לו בהחלט טיפה פרסום ( אגב עמיר ,לדעתי הוא הרבה יותר טוב גם מהאדיו ריסרצ שהכי קרוב אליו במחיר ) ,
לא כולם קוראים את HFM, ואני אפילו לא שמעתי על אלגרי לפני שראיתי את רשימת הפראים.

זה שהיבואן נחמד וסוחב ולא מנג'ס לא רלוואנטי לגבי המכשיר עצמו.

לאחר שקראתי את מה שנכתב במגזין ואת התשבחות על המגזין עצמו, אני עצמי הרגשתי משוחד, למרות שהדיעה שלי על המגזין שלילית מראש. אני די בטוח שזה השפיע על אחרים במידה מורגשת.

ולעניות דעתי הלא נחשבת, פרה הוא חייה שאינה עומדת בזכות עצמה, אלא תלויית מערכת, והתוצאות עשויות להיות שונות עד הפוכות במערכת אחרת.

עמיר

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
לא כולם קוראים את HFM, ואני אפילו לא שמעתי על אלגרי לפני שראיתי את רשימת הפראים.

זה שהיבואן נחמד וסוחב ולא מנג'ס לא רלוואנטי לגבי המכשיר עצמו.

לאחר שקראתי את מה שנכתב במגזין ואת התשבחות על המגזין עצמו, אני עצמי הרגשתי משוחד, למרות שהדיעה שלי על המגזין שלילית מראש. אני די בטוח שזה השפיע על אחרים במידה מורגשת.

ולעניות דעתי הלא נחשבת, פרה הוא חייה שאינה עומדת בזכות עצמה, אלא תלויית מערכת, והתוצאות עשויות להיות שונות עד הפוכות במערכת אחרת.

עמיר
הטענה שלך דומה לזה ששם קטשופ של מיטב ( הקטשופ הכי גרוע שמיוצר היום) על סטייק של פיטר לוגר, וטוען שהסטייק
לא טעים.
בחיאאת, אתה אלוף מחפשי בעיות והתירוצים.
אם כולם אומרים, כנראה שזה נכון ( מכיר גשש?)

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
נ.ב., ונראה לי שבזה אפשר לסיים את חלקי בדיון:

1. אין לי שום דבר בעד או נגד ה-NAT ו/או היבואן
  2. יש סיכוי לא זניח שה-NAT הייה מגיע למקום ראשון גם אם לא הייתה הטייה לטובתו
  3. יש סיכוי לא זניח שה-NAT הייה מגיע למקום ראשון גם אם לא הייתה הטייה לטובתו
  4. יש סיכוי לא זניח שואפילו רק עם קטעים שונים ו/או סדר השמעה שונה, התוצאות היו שונות במידה ניכרת, שלא לדבר על במערכת אחרת
  5. כל זאת גם אם ההשוואה הייתה נעשית בצורה מושלמת
  6. ההשוואה לא נעשתה בצורה מושלמת -- די רחוק מזה
  7. ייתכן שחלק מהאנשים יצאו במחשבה שהם צרריכים להחליף פרה -- זה לא בהכרח נכון -- ייתכן שאצלם במערכת החולייות החלשות הן אחרות לגמרי
  8. נראה לי שהצורה ה"נכונה" (במרכאות!) להתייחס להשוואה הזו היא כאל שעשועון של אודיופילים, לא כאינדיקצייה משמעותית לאיכות היחסית של המכשירים

נ.ב.2, כל הכבוד לשניצל!

נ.ב.3, לילטוף! :)

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור