אני מבטיח לך מנסיון שאילו שהולכים גם על פי מדידות וגם על פי אוזן וגם על פי חדר ומדידות חדר - מחליפים לעיתים רחוקות מאוד,יודעים מה החסרונות במה שהם קנו וגם יודעים מה יתכן שירצו בעתיד .
אני רוצה לחזק את מה שדן כתב,
כידוע לכם התחביב שלי זה למדוד חדרי האזנה, להסביר לבעל החדר מה המדידות אומרות ומה ההזדמנויות לתיקון על סמך מדידות בעזרת טיפול אקוסטי או RC בשיטה שלי.
עד היום, מדדתי כ 20 חדרים. לא נתקלתי בחדר שנישמע טוב ונכון, שהמדידות הראו על בעיה בחדר.
בהחלט נתקלתי בחדרים שלא ישמעו טוב
והמדידה הייתה תקינה.
בדרך כלל זה נבע מחוסר איזון בין בס, מיד וגבוהים ולפעמים בעל החדר אפילו אהב את זה אבל זה סאונד לא נכון לדעתי.
כל חדר שנימדד וזה רובם, שהראה מספר גלים עומדים בתחום בין 20 ל 300 הרץ, לא נישמע טוב הבס היה מרוח ללא אימפקט מהיר. זה כמובן ניתן בקלות לתקן בRC או טיפול אקוסטי ממוקד.
מה יצא לי מהמדידות והתחביב:
1. קיבלתי שיפור במיומנות במדידה ובפרוש תוצאות המדידה.
2. האבחנה של האוזן והמוח שלי איך סאונד נכון נישמע השתפרה ויכול להיות שהשמיעה שהיא פונקציה של אוזן ומוח השתפרה.
3. לאחר שלמדתי כמות של חדרים ומערכות קיבלתי בהחלט קנה מידה טוב למה אפשר להגיע בחדר האזנה אפילו אם הוא קטן בגודל 3X3 מטר
4. זכיתי להכיר אנשים מעניינים
אני כמובן רוצה להודות לדן נגר אתו אני מתייעץ ולומד הרבה מדן המקצוען ובעל הניסיון הרב.
אם מישהו מעוניין במדידה, שיצור איתי קשר בפרטי, אשמח לעשות זאת וכמובן ללא תשלום, אני נהנה מזה.