"Ultra High End Preamp" חדש של Topping

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
אוי, הרסת. אז אם יש מישהו עם תקציב מוגבל תשלח אותו לחפש מי ינענע אותו כי עדיף להיות חירש ורק לא לשמוע מציוד זול? כאילו, אפשר את זה ביותר רדוד ומתלהם?

כשיש למישהו תקציב מוגבל, אני שולח אותו לחפש אוזניות נחמדות ב drop.com ודאק למידותיו אצל Schiit, Topping או Xduoo והוא מקבל אודיו-אורגזמה בפחות משלוש מאות דולר בזמן שאתה סתם יוצא סנוב.
אולי תיכנס לסקירה של Q acoustics 3020i ותטען שזה המיץ של הזבל כי רמקולים ב 1,300 ש"ח לזוג חדש בקרטון זה משהו שאתה מוריד אחריו את המים בשירותים?

וודי אלן פעם סיפר כילד שהוריו היו מאוד עניים, והוא רצה שיקנו לו חיית מחמד אבל הוריו היו כל כך עניים קנו
לו נמלה.

נערך לאחרונה ב:

Cloudy

חבר משקיען
מעורבות
314
נקודות
63
אני מקווה בשבילך שיש לך את המערכת הכי יקרה בפורום, כי אחרת כל עיגולי הפינות שעשית עם המערכת הזולה שלך, אולי בכלל עדיף לך לשים אותה בפח מחזור אלקטרוניקה במקום לענות את האזניים שלך בצליל זול?

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
אני מכבד כל אחד ואחד, שקונה את מה שהוא יכול מבחינה כספית או רוצה :).

תומר

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,123
נקודות
113
אני מקווה בשבילך שיש לך את המערכת הכי יקרה בפורום, כי אחרת כל עיגולי הפינות שעשית עם המערכת הזולה שלך, אולי בכלל עדיף לך לשים אותה בפח מחזור אלקטרוניקה במקום לענות את האזניים שלך בצליל זול?

למה שרשמת אין קשר עם איכות, בחיים אין דברים בחינם, יש מידי פעם מציאות אך לא מעבר לזה (זה נכון לכל דבר בחיים).
זה ש X מקבל אורגזמה מאוזניות ב 300 דולר לא אומר דבר בנוגע לאיכותן הכללית, איכות נמדדת בהשוואה למשהו (אולי למול אוזניות אחרות בסכום דומה מדובר במציאה אבל תמיד יש טוב יותר, גם אם עולה הרבה יותר).

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
זה ש X מקבל אורגזמה מאוזניות ב 300 דולר לא אומר דבר בנוגע לאיכותן הכללית, איכות נמדדת בהשוואה למשהו

ברור שזה לא לאיכות הכללית אבל זה בטח לא איכות חרא - יש לי ATH-SR30BT/ATH-M40x
ואני נהנה מהם מאוד - אני פשוט שונא אוזניות בכללי ולכן לא רוצה יותר יקר מזה

לני

חבר משקיען
מעורבות
275
נקודות
63
הלוואי והחיים היו כאלה פשוטים ומחיר היה מדד לאיכות.
מחיר לצרכן מגלם לא רק את עלות החומרים.

נתנו דוגמאות של מכוניות , יין ואוכל
אני אתן דוגמא על שרשרת זהב שנמכרת בשתי חנויות שונות.
אותו חומר גלם , אותה מכונה שמייצרת את השרשרת אבל טווח מחירים דינמי (ביחידות dB)

העולם בסוף הוא בזאר אחד גדול.
אם משהו מוכן לשלם יהיה מי שיהיה מוכן למכור.
ויש מציאות ובאותו משקל יש גם עקיצות.

Cloudy

חבר משקיען
מעורבות
314
נקודות
63
למה שרשמת אין קשר עם איכות, בחיים אין דברים בחינם, יש מידי פעם מציאות אך לא מעבר לזה (זה נכון לכל דבר בחיים).
זה ש X מקבל אורגזמה מאוזניות ב 300 דולר לא אומר דבר בנוגע לאיכותן הכללית, איכות נמדדת בהשוואה למשהו (אולי למול אוזניות אחרות בסכום דומה מדובר במציאה אבל תמיד יש טוב יותר, גם אם עולה הרבה יותר).
Sennheiser HD600 היו במשך שנים רבות סמל לאיכות. היום אתה משיג טובות מהן בעבור $200. זהו.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,123
נקודות
113
Sennheiser HD600 היו במשך שנים רבות סמל לאיכות. היום אתה משיג טובות מהן בעבור $200. זהו.

המונח הכול יחסי שגור לך ?
מרצדס E איכותית, יש איכותי יותר - S וגם ממנה יש איכותי יותר וכך הלאה עד שמגיעים לקצה.
עם כל הכבוד ל 600, מעולם לא נחשבו לאוזניות קצה אלה למובילות בקטגוריית מחיר.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,123
נקודות
113
ברור שזה לא לאיכות הכללית אבל זה בטח לא איכות חרא - יש לי ATH-SR30BT/ATH-M40x
ואני נהנה מהם מאוד - אני פשוט שונא אוזניות בכללי ולכן לא רוצה יותר יקר מזה

הכל טוב, רק לנסות לקבוע שאוזניות X ב 300 דולר או דאק ב X כסף הם האורים ותומים בתחום האודיו זה קשקוש.
זה שמשהו טוב מספיק עבורך או עבורי עוד לא הופך אותו למצוין בקנה מידה אחר.

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
הכל טוב, רק לנסות לקבוע שאוזניות X ב 300 דולר או דאק ב X כסף הם האורים ותומים בתחום האודיו זה קשקוש.
זה שמשהו טוב מספיק עבורך או עבורי עוד לא הופך אותו למצוין בקנה מידה אחר.
ברור ולא אמרתי אם שמת לב, עד הסכום שקבעתי לעצמי (3000k) זה מוצר מצוין בכל קנה מידה לדגמים אחרים באותו סכום

Cloudy

חבר משקיען
מעורבות
314
נקודות
63
המונח הכול יחסי שגור לך ?
מרצדס E איכותית, יש איכותי יותר - S וגם ממנה יש איכותי יותר וכך הלאה עד שמגיעים לקצה.
עם כל הכבוד ל 600, מעולם לא נחשבו לאוזניות קצה אלה למובילות בקטגוריית מחיר.
https://www.stereophile.com/headphones/408/index.html
מובילות, נקודה. ברמה כזאת ש AKG ואחרים החליטו להתחרות בדגם הספציפי הזה ולפתוח באחד ה FLAME WARS הגדולים בהיסטורית האודיו.

לגבי טענת האיכות היחסית, אתה יותר ממוזמן להסביר את זה לאדון הנכבד שטען זה לא מכבר:
יש המה כדאי? לא כדאי לקנות ציוד זול!
ויש למה? בשלב מסוים מגלים,
שהניסיון הוא טוב אבל יקרררר!

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
מובילות, נקודה. ברמה כזאת ש AKG ואחרים החליטו להתחרות בדגם הספציפי הזה ולפתוח באחד ה FLAME WARS הגדולים בהיסטורית האודיו.

לגבי טענת האיכות היחסית, אתה יותר ממוזמן להסביר את זה לאדון הנכבד שטען זה לא מכבר:
יש ב-drop במחיר טוב , אבל לא צריך עוד זוג , חבל :)

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,123
נקודות
113
ברור ולא אמרתי אם שמת לב, עד הסכום שקבעתי לעצמי (3000k) זה מוצר מצוין בכל קנה מידה לדגמים אחרים באותו סכום

נניח - אבל ultra high end זה לא.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,123
נקודות
113

לך תשמע אוזניות של אוטופיה או clear של פוקל, בעצם אפילו סדרת ה 8XX של סנהייזר עצמם, רק אם אתה חירש תמשיך בטענות הילדותיות.
מה שהיה נכון ל stereophile ב 1998 רחוק מלהיות אמת מידה ב 2021, שלא לומר הרבה לפני כן.

רועי51

חבר משקיען
מעורבות
210
נקודות
43
אין טעם להתעלם מאחד המרכיבים היותר כבדים בתמחור, ודאי כשמדובר במוצרים לשוק שבע ועשיר ומדובר כמובן במיתוג. קשה לשחק עם תמחור כשמדובר ברכב למשל, גימור, איבזור, שלא לדבר על מיפרט טכני ויכולת הם דברים שקונה יכול למשש, לראות ולחוש וגם להבין בנקל ועדיין גם בתחום הזה יש לסמל שעל הגריל מחיר משלו, קל וחומר באודיו שבו הדברים הרבה פחות ברורים וברי מישוש.

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
נניח - אבל ultra high end זה לא.
בטח לא ראית את הוידאו (מתוך זלזול ופקפוק אני מניח) זה ציטוט מהסרטון

Cloudy

חבר משקיען
מעורבות
314
נקודות
63
לך תשמע אוזניות של אוטופיה או clear של פוקל, בעצם אפילו סדרת ה 8XX של סנהייזר עצמם, רק אם אתה חירש תמשיך בטענות הילדותיות.
מה שהיה נכון ל stereophile ב 1998 רחוק מלהיות אמת מידה ב 2021, שלא לומר הרבה לפני כן.
1. תתפלא לדעת
2. אז אתה טוען שציוד וינטג' בן הרבה שנים שנמכר פה בפורום באלפי ש"ח הוא לא רלוונטי?
3. זה לא רק Stereophile ומעבר לזה, ההתלהבות שלך מחדש, יקר ונוצץ רק מתנפצת על קיר התשואה הפוחתת.
4. לא מעט מהתקליטים שאתה מעריץ ונהנה כ"כ לשמוע על המערכת היקרה שלך נערכו עם ציוד נחות בהרבה. אז עכשיו אנחנו גם תופסים תחת על מהנדסי הסאונד שערכו תקליטים שאיתם סוקרים רכיבים חדשים?

סבבה שאתה עף על עצמך אבל נחמד לפעמים לנחות.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,123
נקודות
113
1. תתפלא לדעת
2. אז אתה טוען שציוד וינטג' בן הרבה שנים שנמכר פה בפורום באלפי ש"ח הוא לא רלוונטי?
3. זה לא רק Stereophile ומעבר לזה, ההתלהבות שלך מחדש, יקר ונוצץ רק מתנפצת על קיר התשואה הפוחתת.
4. לא מעט מהתקליטים שאתה מעריץ ונהנה כ"כ לשמוע על המערכת היקרה שלך נערכו עם ציוד נחות בהרבה. אז עכשיו אנחנו גם תופסים תחת על מהנדסי הסאונד שערכו תקליטים שאיתם סוקרים רכיבים חדשים?

סבבה שאתה עף על עצמך אבל נחמד לפעמים לנחות.

אין רע בלעוף על עצמך כשיש על מה.

ה 600 חמודות לקטגוריית המחיר שלהן, לא מעבר (סנהייזר עצמם מייצרים אוזניות טובות יותר).
במקום לבזבז זמן יקר על קריאת "מבחנים" ב stereophile, גש לשמוע את אחת האוזנית שרשמתי, חזור לספר לנו על המפגש עם המציאות לעומת מבחנים כמו אלה ב stereophile.

Cloudy

חבר משקיען
מעורבות
314
נקודות
63
אין רע בלעוף על עצמך כשיש על מה.

ה 600 חמודות לקטגוריית המחיר שלהן, לא מעבר (סנהייזר עצמם מייצרים אוזניות טובות יותר).
במקום לבזבז זמן יקר על קריאת "מבחנים" ב stereophile, גש לשמוע את אחת האוזנית שרשמתי, חזור לספר לנו על המפגש עם המציאות לעומת מבחנים כמו אלה ב stereophile.
ב 1999 כששמעתי את ה HD600 לראשונה, בלי קשר לסקירות, בחנות High-End בשוויץ מול אוזניות אחרות בטווחי מחיר שונים, הן הפכו להיות החלום שלי. מה המפגש שלך מול המציאות בשנות ה-90? עוד רגע תספר לנו ששיחקת קצת עם האורפאוס אבל אז התבאסת מהן ושרפת את כל התקליטים שלך שעשו להם מיקס בציוד נחות מזה?

כמובן שהתעלמת משאר הנקודות שהעליתי כי אז תצטרך להודות שאתה שומע בתקליטים שלך דברים שיתכן שהמהנדס שעשה את המיקס המקורי בקושי (אם בכלל) הבחין בהם. כמו כן, יסתבר שבסתר אתה לועג לכל האנשים פה שמחזיקים וסוחרים בציוד ווינטג'.

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור