"Ultra High End Preamp" חדש של Topping

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
חבר מהנדס הסביר לי לפני 20+ שנה שעם כמות באה איכות. ישנם הסברים שונים לזה אבל זאת סוג של עובדה בלתי נמנעת.
הסיניים יודעים ליצר איכות טובה יותר או פחות באיזה מחיר שאתה תהיה מוכן לשלם לאותו פריט

ilam

אוהב את התחום
מעורבות
130
נקודות
43
אם זה זול וטוב אז קצב השידרוג עולה, זה לא מה שאודיופילים אוהבים הכי? לשדרג? זה בעיקר נכון במוצרים עתירי טכנולוגיה כמו הדיגיטאל.

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
התמונה לא ממחישה כלום לגבי איך הכבל הזה באמת נראה ושוקל , לא מאמין שזה לא יעלה פה ספקות לאנשים על המחירים באמת כמה עולה לחברת כמו AQ לייצר כבל כזה ולמכור במחירים שהם דורשים.

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
דברים כאלה לא היו ב- AliExpress
עד לא מזמן

https://a.aliexpress.com/_vaA8wz

מי היה קונה במחירים כאלה שם? אף פעם לא
5E9BFF41-F139-49DE-8922-D2E591E6BB60.png

תמונות מצורפות

• 5E9BFF41-F139-49DE-8922-D2E591E6BB60.png
    5E9BFF41-F139-49DE-8922-D2E591E6BB60.png
    KB 348.4 · צפיות: 285

Cloudy

חבר משקיען
מעורבות
314
נקודות
63
אני קמצן אז אני מסתפק באלה:
https://www.aliexpress.com/item/4000460028097.html

לני

חבר משקיען
מעורבות
275
נקודות
63
חבר מהנדס הסביר לי לפני 20+ שנה שעם כמות באה איכות. ישנם הסברים שונים לזה אבל זאת סוג של עובדה בלתי נמנעת.

אני לא מסכים.
לא חסרים דוגמאות לחברות שמיצרות רכיבים בכמיות.
הבעיה מתחילה כשהמהנדסים מתכננים מוצר לפי mtbf ומראש מגדירים אורך חיים קצר.
שזה נהדר כי הייתי תקוע היום עם מקרר אמקור לעוד 20 שנה במקום להתפנק במקרר החדש עם מנורת uv שמאריך את חיי הפטרוזליה בעוד יומיים.
רווחי מאוד לחברות אבל נורא לכדור הארץ.

אצל הסינים הבעיה חמורה יותר.
נתחיל מזה שהסינים גנבים.
פשוט המשטר שם מאפשר להם לפגוע בזכויות קניין ופטנטים של חברות אחרות.
יותר חמור ומאוד לא הוגן הם משתמשים בפסי היצור שחברות אמריקאיות השקיעו שם לטובת יצור זיופים או העתקות.
אפילו רכיבים אלקטרונים הם מזייפים.
בסוף מקבלים מוצרים שוברי שוק אבל עם איכות זבל.

אם תקף לכל המוצרים?
לא.
האם מוצר מזויף או מועתק שווה את המחיר?
שאלה של עלות, של מצפון ושל עלות המצפון.
אם כבל עולה 1000$ אבל בסין נמכר ב 100$ או או שעשית עסקה טובה מאוד או שעבדו או שפשוט קבלת מוצר פחות טוב ביחס למקור שיכול להתאים לדרישות שלך.

כמי שקנה בעליאקסםרס כמה פעמים
אני יכול להגיד לך שקבלתי מוצר נחות אבל הרבה יותר זול מחברה "נורמלית" . אם היו לי יותר אמצעים לא הייתי חושב בכלל לקנות שם.

לני

חבר משקיען
מעורבות
275
נקודות
63
אתה ועוד אלפים קמצנים
אם נדייק רק 111 אנשיםo_O

לני

חבר משקיען
מעורבות
275
נקודות
63

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
כמי שקנה בעליאקסםרס כמה פעמים
אני יכול להגיד לך שקבלתי מוצר נחות אבל הרבה יותר זול מחברה "נורמלית" . אם היו לי יותר אמצעים לא הייתי חושב בכלל לקנות שם.
אני לא רץ וקונה כל דבר בסין וטופינג לדוגמא הם לא חברת על בשבילי ולא כלום, באותו רגע נתון עלות מול תועלת אני מקבל החלטה , אם היית מכיר אותי היית יודע שאין לי בעיה (לא בקטע של כסף) לשלם גם פי 3 על מוצר אירופאי או אחר.
את הפונו סטייג הזמנתי מאירופה ואני עוד צריך לחכות בסבלנות 3 שבועות שייצרו אותו. כי נשרף איזה מפעל חלקים.
קנית מספר פעמים באלי אקספרס ? אני לקוח פלטינום (באמת) :)

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
אם נדייק רק 111 אנשיםo_O
בכללי לא רק הפריט הזה

Cloudy

חבר משקיען
מעורבות
314
נקודות
63
אצל הסינים הבעיה חמורה יותר.
נתחיל מזה שהסינים גנבים.
פשוט המשטר שם מאפשר להם לפגוע בזכויות קניין ופטנטים של חברות אחרות.
יותר חמור ומאוד לא הוגן הם משתמשים בפסי היצור שחברות אמריקאיות השקיעו שם לטובת יצור זיופים או העתקות.
אפילו רכיבים אלקטרונים הם מזייפים.
בסוף מקבלים מוצרים שוברי שוק אבל עם איכות זבל.

בלי שמות, אני מכיר מקרים בהם היצרן הסיני מכר את התבניות של המוצרים שהוחלפו בחדשים למפעל אחר שהמשיך לייצר את המוצר תחת שם אחר.

לגבי כמות = איכות, תמיד יש סיבות ותירוצים למה לא, אבל באופן טבעי, ככל שאתה עושה משהו יותר, כך אתה מתייעל וכמות הדפקטים וההחזרות יורדת. זה אינטרס של כל יצרן שהמוצר שיוצא מפס הייצור יעמוד בתקן שהוא קבע לעצמו. גם אם התקן הוא שהמוצר ישבר תוך שבוע מרגע הפתיחה.

נערך לאחרונה ב:

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
לא מכיר את החברה.
יכול להיות שזה מוצר על באותה מידה יכול להיות עקיצה.
בתג מחיר הזה הייתי קונה יד שניה ולא מוצר סיני
אתה בטח מכיר denafrips ,זה חברה סינית שהחנות שלהם באתר

לני

חבר משקיען
מעורבות
275
נקודות
63
אני לא רץ וקונה כל דבר בסין וטופינג לדוגמא הם לא חברת על בשבילי ולא כלום, באותו רגע נתון עלות מול תועלת אני מקבל החלטה , אם היית מכיר אותי היית יודע שאין לי בעיה (לא בקטע של כסף) לשלם גם פי 3 על מוצר אירופאי או אחר.
את הפונו סטייג הזמנתי מאירופה ואני עוד צריך לחכות בסבלנות 3 שבועות שייצרו אותו. כי נשרף איזה מפעל חלקים.

אני לא מאמין
גם אני פלטיניום
כמה ג'נק קניתי שם.
אני מתבייש בי

תמונות מצורפות

• SmartSelect_20210524-200019_AliExpress.jpg
    SmartSelect_20210524-200019_AliExpress.jpg
    KB 46.4 · צפיות: 96

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
אני לא מאמין
גם אני פלטיניום
כמה ג'נק קניתי שם.
אני מתבייש בי
יש מלא דברים קטנים (מתאמים וכבלים וברגים ושטויות כאלה) שיותר קל למצוא שם מאשר בחנות , בטוח שאני לא היחיד

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
אני חובבן לידך :) יש לי עוד 1300 ל- diamond

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
אני לא מבין למה סיני הפך להיות שם נרדף לזבל
יש ויש
השיחה לא היתה על ההסתברות שמוצר סיני כזה או אחר יהיה זבל, אלא מה העלות תועלת של מוצר סיני, בגלל שהוא סיני ובגלל שכפרה עליך (כלומר, אתה) וגנדלף וכל מני חפרני אינטנרט שמקבלים את השכלתם האודיופילית דרך קריאה ולא דרך האזנה, החלטתם שהוא טוב כי זה מה שאומרים לכם בפורומים.

נתתי כדוגמא את ה- IFI ZENDAC, שאגב - סביר להניח שמיוצר בסין - ועולה כמו טופינג מין השורה, ונשמע כמו טופינג מין השורה. להלן - אין יתרון לטופינג. רק שיווק מאסיבי מאד דרך אתרי סקירות (עאלק).

אם זה זול וטוב אז קצב השידרוג עולה, זה לא מה שאודיופילים אוהבים הכי? לשדרג? זה בעיקר נכון במוצרים עתירי טכנולוגיה כמו הדיגיטאל.
יאללה יאללה. מה שאודיופילים אוהבים הכי הרבה זה לשמוע מוסיקה באיכות סאונד גבוהה.

תגיד, מה אתה מקשקש בביצים? איזה עלות תועלת אתה מדבר? הרי אתה לא שומע לפני שאתה קונה. אתה קונה לפני שאתה שומע.
כל השיחה פה היא על האם יש הזדמנויות אדירות באליאקספרס לעומת מותגים אירופאים. לדעתכם כן. לדעתי לא.

אז תגיד שיש לך חולשה למוצרים סינים בגלל החוויה הצרכנית, לא בגלל הסאונד. וזה בסדר. גם ענצ'יק כזה, כל אחד מסיבותיו.
זה לא אומר שמוצרים סיניים מציעים עלות תמורה גבוהה יותר בהכרח, וזה בטח ובטח לא אומר שצריך להזמין דאקים למערכת הראשית מסין בלי לשמוע.

וכל זה בתוך קונטקסט שאתם לא לוקחים בחשבון, בינות לשיחות המשמימות על מכוניות קוריאניות והרגלי הצריכה של מכורי אלי אקפרס: ההבדלים בין דאקים הם יחסית קטנים. ק-ט-נ-י-ם. קשה לשמוע אותם.

הייתי אצל יבואן מוערך מאד כאן בפורום (ובצדק רב). שמעתי בסט אפ אוזניות לא זול בכלל את ה- IF I ZENDAC שלי מול סטרימר דאק שעולה... 25,000 אל"ש +-.

פייר? לקח לי זמן לשמוע את הבדל. אבל כשנפל האסימון לא היתה דרך אחורה.
האם זה בגלל שאני עילג אודיופילי? לא ככ. זה בגלל שזה באוזניות, בגלל שההבדלים קטנים, ובגלל ש*סוג* ההבדלים הוא כזה שהאוזן לא מיד שמה לב אליו. צריכים חשיפה ארוכה יותר.
למה זה רלוונטי? כי זה אומר, בסופו של דבר, שאלא אם כן חיים עם דאק אירופאי ב- $50,000, ואז מחליפים לשבוע לדאק סיני, יהיה קשה לעמוד על ההבדלים בצורה מעמיקה.
דוגמא נוספת: DAC 202 של חברת וייס שעלה $7000 עומד בגבורה מול דאקים שעולים כפול ופי שלוש. האם זה כי הוא כ"כ מוצלח והאחרים פח? לא. זה בגלל שכדי לקפוץ מדרגה בדאקים, צריך בדרך לשלש או לרבע את המחיר.
אז ב- $1000 לעומת $250 טופינג... אני כבר בדר"כ אעדיף מוצר אירופאי. או סיני, ששמעתי לפני.
אז שחררו אותנו ממציאות סיניות. הן לא יותר מציאות מאירופאיות

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
השיחה לא היתה על ההסתברות שמוצר סיני כזה או אחר יהיה זבל, אלא מה העלות תועלת של מוצר סיני, בגלל שהוא סיני ובגלל שכפרה עליך (כלומר, אתה) וגנדלף וכל מני חפרני אינטנרט שמקבלים את השכלתם האודיופילית דרך קריאה ולא דרך האזנה, החלטתם שהוא טוב כי זה מה שאומרים לכם בפורומים.

נתתי כדוגמא את ה- IFI ZENDAC, שאגב - סביר להניח שמיוצר בסין - ועולה כמו טופינג מין השורה, ונשמע כמו טופינג מין השורה. להלן - אין יתרון לטופינג. רק שיווק מאסיבי מאד דרך אתרי סקירות (עאלק).

תגיד, מה אתה מקשקש בביצים? איזה עלות תועלת אתה מדבר? הרי אתה לא שומע לפני שאתה קונה. אתה קונה לפני שאתה שומע.
כל השיחה פה היא על האם יש הזדמנויות אדירות באליאקספרס לעומת מותגים אירופאים. לדעתכם כן. לדעתי לא.

אז תגיד שיש לך חולשה למוצרים סינים בגלל החוויה הצרכנית, לא בגלל הסאונד. וזה בסדר. גם ענצ'יק כזה, כל אחד מסיבותיו.
זה לא אומר שמוצרים סיניים מציעים עלות תמורה גבוהה יותר בהכרח, וזה בטח ובטח לא אומר שצריך להזמין דאקים למערכת הראשית מסין בלי לשמוע.

וכל זה בתוך קונטקסט שאתם לא לוקחים בחשבון, בינות לשיחות המשמימות על מכוניות קוריאניות והרגלי הצריכה של מכורי אלי אקפרס: ההבדלים בין דאקים הם יחסית קטנים. ק-ט-נ-י-ם. קשה לשמוע אותם.

הייתי אצל יבואן מוערך מאד כאן בפורום (ובצדק רב). שמעתי בסט אפ אוזניות לא זול בכלל את ה- IF I ZENDAC שלי מול סטרימר דאק שעולה... 25,000 אל"ש +-.

האם זה בגלל שאני עילג אודיופילי? לא ככ. זה בגלל שזה באוזניות, בגלל שההבדלים קטנים, ובגלל ש*סוג* ההבדלים הוא כזה שהאוזן לא מיד שמה לב אליו. צריכים חשיפה ארוכה יותר.
למה זה רלוונטי? כי זה אומר, בסופו של דבר, שאלא אם כן חיים עם דאק אירופאי ב- $50,000, ואז מחליפים לשבוע לדאק סיני, יהיה קשה לעמוד על ההבדלים בצורה מעמיקה.
דוגמא נוספת: DAC 202 של חברת וייס שעלה $7000 עומד בגבורה מול דאקים שעולים כפול ופי שלוש. האם זה כי הוא כ"כ מוצלח והאחרים פח? לא. זה בגלל שכדי לקפוץ מדרגה בדאקים, צריך בדרך לשלש או לרבע את המחיר.
אז ב- $1000 לעומת $250 טופינג... אני כבר בדר"כ אעדיף מוצר אירופאי. או סיני, ששמעתי לפני.
תגיד , קנית לאחרונה דאק RME ? שמעת אותו קודם?
היה ניראה לי שאתה לא מרוצה אלא אם אני טועה
דרך אגב הדאק שקניתי יקר מ- RME סתם לידיעה
אני בדאקים עדין לא במחירים שאתה מדבר וגם לא אמרתי אף פעם שדאק סיני זה הכי טוב שיש, הגדרתי שעד 3000 יורו
לא רואה סיבה לקנות משהוא אחר (דיי נראה לי שצדקתי גם)
מצד שני לפי מה שאתה מתאר המחיר של המוצר משפיע עליך אם יש הבדל באיכות או לא

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
906
נקודות
113

בחיים לא קניתי מוצר לפני ששמעתי אותו
אבל כשדיברתי עם ברוך bgsound לפני כמה שנים והתעניינתי ברמקולים והוא אמר לי שיש לו חברה סינית בשם אורום קנטוס לא אמרתי לו זה סיני זבל אני לא בא לשמוע אפילו אלא נסעתי ושרפתי יום ושמעתי וגם קניתי בסוף
לכן אני דיברתי רק על ההכללה שעושים כאן
כמו להגיד שכל האשכנזים מניאקים
יש ויש :)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור