"Ultra High End Preamp" חדש של Topping

ilam

אוהב את התחום
מעורבות
130
נקודות
43
לדעתי הבחור הזה סיכם את הנושא באופן ברור ונפלא :
https://www.hifivision.com/threads/...ass-d-music-part-1-2.80332/page-2#post-889162
חשוב לזכור שמאחר והדאקים הסיניים הם גם מעולים וגם זולים, בכמה מאות דולרים אין בעיה להחליף אחת לשנה או שנתיים למוצר מתקדם יותר. סביר להניח שמי שרכש דאק מותגי במחיר של פי 4 ויותר לא ימהר להחליפו. במילים אחרות, בגלל ההתקדמות הטכנולוגית המהירה בתחום הדיגיטאל האםשרות לשידרוג צריכה להיות אולי השיקול המרכזי.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,124
נקודות
113
חשוב לזכור שמאחר והדאקים הסיניים הם גם מעולים וגם זולים, בכמה מאות דולרים אין בעיה להחליף אחת לשנה או שנתיים למוצר מתקדם יותר. סביר להניח שמי שרכש דאק מותגי במחיר של פי 4 ויותר לא ימהר להחליפו. במילים אחרות, בגלל ההתקדמות הטכנולוגית המהירה בתחום הדיגיטאל האםשרות לשידרוג צריכה להיות אולי השיקול המרכזי.

דאק זה לא צ'יפים עם מספרים מתקדמים יותר משנה לשנה ומחיר זול יותר, כול מה שמסביב קובע הרבה יותר איך הדאק ישמע. ה chord mojo הוא דאק נפלא למחירו, אבל אם תשווה אותו לאחיו הגדולים עד לdave , ככול שתעלה בדגם התוצאה תסביר לך מדוע אתה משלם יותר.

אצל הסינים הדברים זהים, אין דין denafrips ares או pontus כדין סדרת ה Terminator.
באודיו (ובאופן כללי) אין ארוחות חינם.

נערך לאחרונה ב:

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
אם תשים לב , שדאקים סיניים יקרים כמו חברה אירופאית כן מתקבלים פה, אני הבנתי מהר מאוד שאין צורך להחזיק דאק שנים ולדוגמא רכשתי X26 pro שהרבה יותר טוב ממה שהיה לי וגם קיבלתי עודף (ביד שניה)
כל מי שמעביר ביקורת פה על דאקים כמו שלי, לא ניסה ולא שמע קודם
הנוסחה פה מאוד פשוטה , לא מלא כסף לא שווה

נערך לאחרונה ב:

yarino

אוהב את התחום
מעורבות
103
נקודות
43
המון קיפאון מחשבתי על דאקים יש כאן. כאילו, אם אתה לא שם כסף על מותג (והמון) אז זה לא שווה. בכל אופן, תתחילו לקרוא ביקורות על דאקים סיניים ותעזו לשמוע גם. בשנה שנתיים האחרונות חלו מהפכות ברמת המכשירים האלו. רבים מהם עולים באיכותם על כל דאק ממותג שעלה פי כמה רק לפני שנים אחדות.​
אם תשים לב , שדאקים סיניים יקרים פה כמו חברה אירופאית כן מתקבלים פה, אני הבנתי מהר מאוד שאין צורך להחזיק דאק שנים ולדוגמא רכשתי X26 pro שהרבה יותר טוב ממה שהיה לי וגם קיבלתי עודף
כל מי שמעביר ביקורת פה על דאקים כמו שלי, לא ניסה ולא שמע קודם
הנוסחה פה מאוד פשוטה , לא מלא כסף לא שווה
דוגמא מגוחכת, גם רכבים קוריאנים יקרים בארץ כמו מכוניות אירופאיות אז זה אומר שהם באותה רמה? הישראלים שלא מבינים גדולים ברכבים אוהבים לקנות פח.

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
דוגמא מגוחכת, גם רכבים קוריאנים יקרים בארץ כמו מכוניות אירופאיות אז זה אומר שהם באותה רמה? הישראלים שלא מבינים גדולים ברכבים אוהבים לקנות פח.
דוקא דוגמא לא רעה בכלל , יונדאי השתפרו פלאים במהלך השנים ויש להם דגמים לא רעים ורכב אמין מאוד, אז בנתך שוק שהם נכנסים לא בטוח שלקנות מזדה היום זה חד משמעי עדיף
וישראל זה דוגמא לא טובה בשבילי לרכבים , בארץ עדיף לקנות מה שיש לכולם כך יודעים לתקן. לך תכניס למוסך רכב ״מיוחד״ ונראה מה ישאר ממנו

yarino

אוהב את התחום
מעורבות
103
נקודות
43
יונדאי זה פח זבל

yarino

אוהב את התחום
מעורבות
103
נקודות
43
איכות אינה נמדדת במצב התנועה, זה כמו שתגיד אני מאזין למוסיקה מאוד חלש אז מספיק לי טרנזיסטור.

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
יונדאי זה פח זבל
בהשוואה לזה אתה צודק :)
4D8460CA-B9F5-44D3-8FF9-FB73CFE17BD6.jpeg

תמונות מצורפות

• 4D8460CA-B9F5-44D3-8FF9-FB73CFE17BD6.jpeg
    4D8460CA-B9F5-44D3-8FF9-FB73CFE17BD6.jpeg
    KB 113.4 · צפיות: 292

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
טוב לפחות שאתה מבין.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,124
נקודות
113
איכות אינה נמדדת במצב התנועה, זה כמו שתגיד אני מאזין למוסיקה מאוד חלש אז מספיק לי טרנזיסטור.

נכון, מצד שני האם תרצה לדון באיכות הנסיעה בפורשה 911 GTS בפקק לעומת רכב קוריאני ממוצע, מניסיון איכות הנסיעה בראשון מזעזעת במצב "הטבעי" של כבישי ישראל.
מזה מספר שנים לא זכור שראיתי טוארג מסדרה ראשונה (2002) או אודי A6 מתחילת שנות ה 2000 בכבישים, לעומת זאת רכבים יפנים מאותם השנים עדיין נוסעים על כבישי הארץ, מה זה מעיד על איכות הייצור הגרמנית?

alont

אוהב את התחום
מעורבות
15
נקודות
18
זאת z4 במקרה?

יונדאי מייצרים רכבים מעולים כיום...

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
זאת z4 במקרה?

יונדאי מייצרים רכבים מעולים כיום...
כן Z435IS

באותם רמות מחיר יונדי נותנים פייט יפה מאוד

רועי51

חבר משקיען
מעורבות
210
נקודות
43
נכון, מצד שני האם תרצה לדון באיכות הנסיעה בפורשה 911 GTS בפקק לעומת רכב קוריאני ממוצע, מניסיון איכות הנסיעה בראשון מזעזעת במצב "הטבעי" של כבישי ישראל.
מזה מספר שנים לא זכור שראיתי טוארג מסדרה ראשונה (2002) או אודי A6 מתחילת שנות ה 2000 בכבישים, לעומת זאת רכבים יפנים מאותם השנים עדיין נוסעים על כבישי הארץ, מה זה מעיד על איכות הייצור הגרמנית?
לא אינדיקציה לכלום. אני נוסע על אוטו גרמני בן 21, כבר 21 שנה וקרוב ל 300K ק"מ ולא ליקקתי אותו כל יום וכל היום. והאוטו נוסע מצוין. רחוב ליד יש זוג מנקים שמגיעים אחת לשבוע בסיטרואן ZX לעבודה אצל אחד השכנים ומדובר באוטו בן כמעט 30. לא מספיק ? קפוץ לאיטליה, נדמה לי שכבר אפשר, ותסתובב באזורים הכפריים האוטו הכי נפוץ שם הוא פיאט פנדה דור ראשון, לא גרמני, אבל למותג מוניטין של קרפד גוסס, תציץ בגוגל ותראה מתי יוצר. בקיצור בדיוק כמו באודיו וייצור תיקים, לא כל מה שיש לו מוניטין, בהכרח מצדיק אותו.

yarino

אוהב את התחום
מעורבות
103
נקודות
43
כן Z435IS

באותם רמות מחיר יונדי נותנים פייט יפה מאוד
נותנים פייט ל BMW??? בשום רמת מחיר הפחנוע הקוריאני לא משתווה אליו ואפילו לא ליפנים.

אם ניקח רק את תיבת ההילוכים של BMW שהיא בין הטובות שיש בעולם הרכב ונשווה אותה לקוריאנים זה יהיה מצחיק ועוד לא דיברתי על שילדה,מנוע, אחיזת כביש וחווית נהיגה.
בקיצור...חיה אחרת.

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
נותנים פייט ל BMW??? בשום רמת מחיר הפחנוע הקוריאני לא משתווה אליו ואפילו לא ליפנים.

אם ניקח רק את תיבת ההילוכים של BMW שהיא בין הטובות שיש בעולם הרכב ונשווה אותה לקוריאנים זה יהיה מצחיק ועוד לא דיברתי על שילדה,מנוע, אחיזת כביש וחווית נהיגה.
בקיצור...חיה אחרת.
לא הבנת , הוא שאל אם התמונה זה bmw
אני כתבתי נותנים פייט לרכבים באותו המחיר

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור