yarino
אוהב את התחום
- מעורבות
- 103
- נקודות
- 43
ברורכדי לעשות את שלך, אתה צריך לרכוש קצת הגיון וצניעות.
ברורכדי לעשות את שלך, אתה צריך לרכוש קצת הגיון וצניעות.
""נותנים פייט לווילסון ??? בשום רמת מחיר וורפדייל לא משתווה אליו , בלה ב...""נותנים פייט ל BMW??? בשום רמת מחיר הפחנוע הקוריאני לא משתווה אליו ואפילו לא ליפנים.
אם ניקח רק את תיבת ההילוכים של BMW שהיא בין הטובות שיש בעולם הרכב ונשווה אותה לקוריאנים זה יהיה מצחיק ועוד לא דיברתי על שילדה,מנוע, אחיזת כביש וחווית נהיגה.
בקיצור...חיה אחרת.
ללמוד? חח אתה לא מחדש לי כלום, מכיר את הרכב וזה לא אומר כלום על החברה, החברה פח.""נותנים פייט לווילסון ??? בשום רמת מחיר וורפדייל לא משתווה אליו , בלה ב...""
דוגמה למי שמתיימר להבין במכוניות..
תקרא, לא יזיק לך ללמוד קצת.
https://www.topgear.com/car-reviews/hyundai/i30n
R
מה שלמדתי זה "הישראלים לא מבינים במכוניות..., החברה פח" - לא הרבה.ללמוד? חח אתה לא מחדש לי כלום, מכיר את הרכב וזה לא אומר כלום על החברה, החברה פח.
רק אם בדקת גם יונדאי איוניקהלכתי לאיבוד בשירשור
לקנות או לא לקנות מזדה שנת 2020?
בסוף הלכתי על ניסן קשקאירק אם בדקת גם יונדאי איוניק
תתחדש.בסוף הלכתי על ניסן קשקאי
כי אין על היפניות.....
ראשית כמובן מברוק על האוטו. מאחל לך נסיעה נטולת תקלות כל זמן שאתה מחזיק אותו, אבל אם חלילה בכל זאת יקרה משהו, תמיד תוכל להתנחם בכך שזה לא באמת אוטו יפני, הרבה רנו יש בפנים.
אני לא מבין למה סיני הפך להיות שם נרדף לזבל
יש ויש
היו לי רמקולים של אורום קנטוס - חברה סינית עם רמקולים מדהימים , מייצרת גם אלמנטים לחברות הי אנד רבות
לא היה רמקול במחירם שהתקרב אליהם
כדי לשדרג את האיכות הייתי צריך להשקיע פי 3
אם אתה לא מדבר על אודיו אז בכלל דעה קדומהכי הם הוכיחו לאורך העשור האחרון שיש להם הרבה מוצרים זבל.
לפחות מנסיון הקטן שלי (ולא באודיו)
אם אתה לא מדבר על אודיו אז בכלל דעה קדומה
רק לדוגמא רוב הסמרטפונים והמחשבים הניידים מיוצרים שם
המוצרים של אפל זבל?
מסכים שיש מוצרים זבל שמגיעים מסין אבל זה לא דו כיוונילא אמרתי הכל
אפל זו חברה אמריקאית שמייצרת בסין
לא חסרים דוגמאות למוצרים זבל שמציפים את העולם שמגיעים מסין.
90 אחוז מעלי אקספרס זה זבל.
יכול להיות שיש להם מוצרים טובים באודיו אבל הרבה מוצרים אחרים סבלו מהעתקה של מוצרים אחרים יחד עם ירידה חזקה במחיר וגם באיכות.
מסכים שיש מוצרים זבל שמגיעים מסין אבל זה לא דו כיווני
יש גם זבל איטלקי וצרפתי ואפילו ישראלי
נוצר פה רושם שסיני זה שם נרדף לזבל וזה לא נכון
ברור שיש מלא זבל , אני קונה המון שטויות ומכיר את האתר הזה וחניות ממש טוב , אתה לא יודע עד כמה זה השתנה בשנים האחרונות , לא היו מוצרים ברמות גבוהות ולא במחירים שהם מציגים היום (גבוהה) כמו בשנתיים האחרונותלא אמרתי הכל
אפל זו חברה אמריקאית שמייצרת בסין
לא חסרים דוגמאות למוצרים זבל שמציפים את העולם שמגיעים מסין.
90 אחוז מעלי אקספרס זה זבל.
יכול להיות שיש להם מוצרים טובים באודיו אבל הרבה מוצרים אחרים סבלו מהעתקה של מוצרים אחרים יחד עם ירידה חזקה במחיר וגם באיכות.